Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.015)
Beoordelingen filteren
1.015 resultaten
Waardering van reizigers
295
517
168
18
17
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
295
517
168
18
17
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
4 - 9 van 1.015 beoordelingen
Beoordeeld op 12 maart 2015

Datum van verblijf: maart 2015
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
Guenter_Semler, Manager van Ibis Wien City, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 april 2015

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC of haar partners.
Beoordeeld op 3 januari 2015

Wij zijn van die toeristen die zeker willen zijn van goede kwaliteit. Voor ons geldt een goede overnachting en een goed ontbijt. Ibis biedt dit alles. Vriendelijke gastvrije bediening en goede service als je hen wat vraagt.

Datum van verblijf: december 2014
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Sinnelee
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 juni 2013

Tijdens de jaarwisseling in Wenen geweest. Dit is echt een aanrader. 1,5 km feest door Wenen. Het hotel was ok voor een IBIS hotel niet al te ruim maar hoe vaak ben je op je hotel? We hadden geen ontbijt geboekt en dat was ter plekke 9 euro. Daarvoor kan je beter naar een koffiehuis in het centrum gaan waar je heerlijk kan ontbijten. Verder ligt het prima dichtbij de Metro en bij het Prater. Dus als je niet te veel verwacht van je hotel is het een prima plek om te verblijven. Het is schoon en stil wat wil je nog meer?

Datum van verblijf: december 2012
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank AmandaEric
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 juni 2013

Hotel is zeer goed prijs kwaliteit , en kan perfect gebruikt voor zaken , en weekendtrips.
Makkelijk te bereiken met openbaar vervoer en Metro.
Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.
Kamers zijn netjes ingericht, vaste vloerbedekking is aan vervanging toe.

Datum van verblijf: juni 2013
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Bedank 123Traveller123435
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 mei 2013

Goed hotel lekker dichtbij metro dus alles goed bereikbaar
Als er problemen waren werden ze netjes opgelost,
Ze waren heel behulpzaam en niets was te veel
De kamers waren ruim met zeer goede bedden ingericht
Er was voldoende voor de prijs

Datum van verblijf: mei 2013
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Bedank wenen1960
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken