Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Arcotel Wimberger Hotel(Wenen)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 94
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Restaurant
US$ 113
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Besparingsmelding! 14% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 14% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 131 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Hotel Das Tigra(Wenen)
US$ 195
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Roomservice
Ibis Styles Wien City(Wenen)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 106
US$ 98
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Austria Trend Parkhotel Schoenbrunn Vienna(Wenen)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 82
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Besparingsmelding! 10% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 10% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 91 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Hilton Vienna Plaza(Wenen)
US$ 192
Hilton
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Restaurant
  • Roomservice
Besparingsmelding! 15% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 15% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 226 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

US$ 345
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Roomservice
US$ 180
US$ 154
Hilton
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Zwembad
  • Restaurant
US$ 154
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Besparingsmelding! 15% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 15% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 182 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Hotels.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Beoordelingen (3.625)
Beoordelingen filteren
3.625 resultaten
Waardering van reizigers
1.453
1.423
497
165
87
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.453
1.423
497
165
87
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 3.625 beoordelingen
21 december 2017 beoordeeld

Mooie kamer op executive floor met toegang tot de lounge voor ontbijt, koffie, happy hour. Zeer goed. Het restaurant 's Parks (in het hotel) is uitstekend.
Hotel is ideaal gelegen om de stad te bezoeken, een kleine 10 min. wandelen tot in het centrum.

  • Verbleef: december 2017, reisde met een partner
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank Rita A
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HiltonVienna, Guest Service Center Supervisor van Hilton Vienna, reageerde op deze beoordelingGereageerd 11 januari 2018
Google-vertaling

Dear Rita A,

Thank you for reviewing Hilton Vienna and for sharing your positive feedback.

I am glad you liked the central location of our property and look forward to welcoming you back to the hotel again.

Best regards,

Jia Min

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 december 2017 beoordeeld

Groot en toch sfeervol hotel. Uitstekend gelegen voor het bezoeken van de stad.
Goed ontbijt , propere kamers en goede bedden.
Vriendelijk onthaal . Mooie bar waar ook iets kan genuttigd worden.
Een klein minpuntje is misschien het feit dat je op de kamer moet betalen voor het gebruik van WIfi.

  • Verbleef: december 2017, reisde met vrienden
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Rita D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HiltonVienna, Front Office Manager van Hilton Vienna, reageerde op deze beoordelingGereageerd 18 december 2017
Google-vertaling

Dear Rita D,

Thank you for taking the time to write this review and you kind words about your recent stay.
I'm glad to read that you liked your stay with us.

Regarding our Internet offers, we do offer complimentary internet in all public areas as well in the rooms for our Honors members.

I look forward to welcome you back in the near future.

Kind regards
Nikolaus

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 oktober 2017 beoordeeld

Voor zaken in Wenen. Prima centraal gelegen hotel vlak bij de uitgang van de CAT die je rechtstreeks van en naar het vliegveld brengt. Kreeg van de receptie ongevraagd een suite zonder meerkosten. Dan valt er weinig te klagen. Ontbijt meer dan uitstekend. Vriendelijk personeel.

  • Verbleef: oktober 2017, reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Hilton Hotels & Resorts
Bedank franksQ7373FW
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HiltonVienna, Guest Services van Hilton Vienna, reageerde op deze beoordelingGereageerd 31 oktober 2017
Google-vertaling

Dear Guest,

I am happy to read that you had a pleasant stay with us and that you especially enjoyed our central location. I look forward to welcoming you back to Hilton Vienna very soon.

With kind regards from Vienna,
Monika Binder - Guest Services / Front Office

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 september 2017 beoordeeld

Groot hotel, met uitstekend personeel en dito service. Ligt mooi tegenover station van waaruit de CAT (snelle trein vanaf vliegveld) aankomt en overige metrolijnen liggen 'Wien Mitte'. Dus je bent er zo nadat je vliegtuig is geland en uitstekende start om rond te kijken in de stad. Al is een taxi ook in een oogwenk geregeld. Kamers zijn prima maar vind het wel wat gedateerd. Klein badje, douchen in de badkuip. Voor Hilton kan dit beter. Restaurant en ontbijt prima! Kijk goed als je boekt qua ontbijt. Dit kost 'los' 31 EUR. En is zeer uitgebreid. De dagen die ik er was kwam de ene bus na de andere bus Japanners. Zou ik dit hotel boeken voor een privé stedentrip? Nee. Maar dat komt door het massale. Is dit zakelijk prima? Ja!!

  • Verbleef: september 2017, reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank IAM00
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HiltonHotelsAustria, Marketing van Hilton Vienna, reageerde op deze beoordelingGereageerd 2 oktober 2017
Google-vertaling

Dear IAM00,
Thank you for taking the time to write a response after your recent visit.
We are glad you overall enjoyed your stay.
Reading your overall evaluation, I very much regret that your stay with us did not meet your expectations and I would like to apologize for the experiences made and the impression received.
We are very sorry to read, that you were not satisfied with our rooms, as it is our intention to make your stay as comfortable and enjoyable as possible, we are constantly refurbishing and repairing our interior and I truly regret if you have received a different impression.
However, I hope to have the pleasure of welcoming you again in the future.
Eva

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 mei 2017 beoordeeld

Mooi hotel, gratis wifi in de lobby. metrostation aan de overkant in het winkelcentrum, ook directe aansluiting op het vliegveld per CAT trein. ook gelijk buiten is een park, dus je kunt de drukte meteen ontvluchten. centrum is best te lopen als je wilt.

  • Verbleef: juni 2016, reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Michiel N
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
viennainf0, Guest Services van Hilton Vienna, reageerde op deze beoordelingGereageerd 26 mei 2017
Google-vertaling

Dear Michiel N,

I am happy to read that you had a pleasant stay with us and that you especially enjoyed our central location. I look forward to welcoming you back to Hilton Vienna very soon.

With kind regards from Vienna,
Monika Binder - Guest Services / Front Office

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken