Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
NH Vienna Airport Conference Center
Hotels in de buurt
Hilton Vienna Plaza(Wenen)
US$ 229*
US$ 182*
Hilton
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Restaurant
  • Roomservice
US$ 286*
US$ 280*
Hotels.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
NH Wien City(Wenen)
US$ 103*
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Fitnesscentrum
Palais Hansen Kempinski(Wenen)
US$ 358*
US$ 324*
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
US$ 120*
US$ 99*
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Zwembad
  • Restaurant
US$ 174*
US$ 169*
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Roomservice
US$ 135*
US$ 122*
Agoda.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
US$ 379*
US$ 296*
Travelocity
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
NH Wien Belvedere(Wenen)
US$ 109*
US$ 96*
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Fitnesscentrum
US$ 294*
US$ 245*
Official Hotel Site
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Beoordelingen (2.537)
Beoordelingen filteren
2.537 resultaten
Waardering van reizigers
691
999
527
188
132
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
691
999
527
188
132
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 2.537 beoordelingen
29 juli 2016 beoordeeld

Dit hotel gebruikt als overnachtingsplek na een late aankomst op de luchthaven van Wenen. Je bent er supersnel vanuit de luchthaven. De kamers zijn modern ingericht en beschikken over een prima werkende airco. Het hotel is wel prijzig door zijn praktische ligging. Hoewel het ontbijt supergoed was, vond ik de prijs die je ervoor betaalde veel te hoog. Daarvoor kun je op de luchthaven een beter alternatief vinden.

  • Verbleef: juli 2016, reisde voor zaken
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Ben R
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 mei 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Prima hotel tegenover de Vertrekhal 1/1A. Ideaal voor vroege ochtendvlucht. Ruime lobby met free wifi waar je relaxed je afspraak kunt voorbereiden. Kamer is prima uitgerust. Wat klein, maar compleet. Douche/bad heeft niet mijn voorkeur. Bed is daarentegen prima. Deze is te krap. Menukaart Bar en Restaurant biedt volop keuze en kwaliteit is niet super, maar wat je mag verwachten van dit soort ketens: goed.

Verbleef: mei 2016, reisde voor zaken
Bedank Jurgen V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 april 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeer verzorgd, net hotel met vriendelijke bediening. Lekker eten zowel lunch als ontbijt en diner. Prima! Rechtover luchthaven,geen lawaai in gangen.
Onthaal zeer behulpzaam en vriendelijk. Super proper overal.

Verbleef: februari 2016, reisde voor zaken
Bedank Ronny r
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 december 2015 beoordeeld

Heb hier al enkele overnacht en is een goed airport hotel, rechtover de aankomst hal dus geen gedoe met shuttles of zo.
Mooie kamers en grote badkamer.
Het ontbijt-buffet blijft bij NH toch wel hun sterkste troef, mooi en uitgebreid, goed evenwicht tussen het wat rijkere en het gezonde!
Altijd een plezier om hier te overnachten

  • Verbleef: december 2015, reisde alleen
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Matsounet
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 september 2015 beoordeeld

Omdat mijn vlucht werd geannuleerd werd ik door Austrian-Airlines in dit hotel "gedumpt". Inchecken verliep vlot en ik kreeg een superior room toegewezen. Mooie grote kamer met een groot bed en een ruime badkamer (alhoewel ik een douche in een ligbad altijd gevaarlijk vind omdat je zo makkelijk kunt uitglijden). Ontbijt is echt goed in het hotel, en je moet hier de tijd voor nemen.
uitchecken ging ook vlot. Enigste nadeel was dat de nespresso-machine op de kamer niet werkte en het personeel deze niet kon (wou) repararen of verwisselen voor een werkend exemplaar. Fitness-ruimte heft voldoende mogelijkheden, alleen de temperatuur was er erg hoog)

  • Verbleef: september 2015, reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Cool-Jack-man
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken