Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mooi Hotel voor citytrip”

De beste prijzen voor -
Inchecken dd/mm/jjjj Uitchecken dd/mm/jjjj
Prijzen zijn voor 1 kamer, 2 volwassenen
Prijzen weergeven
Vergelijk de beste prijzen van de beste reiswebsites
en nog 8 websites!
Hilton Vienna Danube Waterfront
Beoordeeld als nr. 58 van 359 hotels in Wenen
Certificaat van uitmuntendheid
Eco-leadersNiveau Platina
4 september 2017 beoordeeld

Ben 4 dagen in Wenen geweest voor een citytrip. Hotel is bereikbaar vanaf het vliegveld met de bus. Dan 10 minuten lopen naar hotel. De metro en winkelcentrum is bij de bushalte. Vanaf hier ben je snel in het centrum.
Kamer waren groot en schoon. Wij hadden een executive kamer geboekt en hadden toegang tot de lounge.
Personeel was vriendelijk. Ontbijt was uitgebreid en lekker. Voor ons zeker voor herhaling vatbaar

Verbleef: Januari, 2017
Bedank hobbybobbytje
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Anke H, Executive Lounge Manager van Hilton Vienna Danube Waterfront, reageerde op deze beoordelingGereageerd 11 oktober 2017
Google-vertaling

Dear Hobbybobbytje,
Thank you so much for your great feedback.
We are pleased that you were able to fully enjoy our spacious rooms as well as the Executive Lounge and it will be our pleasure to welcome you back in the near future.
Kind regards from Vienna
Anke Heines
Executive Lounge Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (2.556)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

4 - 10 van 2.556 beoordelingen

26 juni 2017 beoordeeld

De kamer was ruim, schoon, bed was stevig (al wat ouder ) airco was heel fijn, we hadden 1 week rond de 34 graden, maar heel goed kunnen slapen (geen last van de koude luchtstroom ). Verder Badkamer met prettige losse douchekop met voldoende druk op het water, toilet en ruim wastafelmeubel. Verder heel mooi uitzicht op de Donau.
Met goed weer is er een geweldig terras waar men kan ontbijten, lunchen en dineren, wederom met uitzicht op de Donau. Het hotel ligt zeer gunstig m. b. t. de metro, paar minuten lopen. Ook is er een groot winkelcentrum op paar minuten loopafstand. Op het moment dat wij er waren was er een probleem met het Wifi netwerk, daar werd blijkbaar aan gewerkt. De eerste receptioniste was niet van plan een oplossing te bedenken, De andere receptioniste dezelfde middag was erg vriendelijk en gaf me een code voor de rest van ons verblijf, was toch nog lastig, want moest steeds opnieuw inloggen!
Kluis niet echt groot, Mac book 13 inch past er net in;-)

Kamertip: Kamers aan de kant van de Donau hebben een geweldig uitzicht.
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: Juni, 2017, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Angelevb
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Anke H, Executive Lounge Manager van Hilton Vienna Danube Waterfront, reageerde op deze beoordelingGereageerd 29 augustus 2017
Google-vertaling

Dear Angelevb,

Thank you for taking the time to review your recent stay with us.
We are pleased to read that you enjoyed our location at the Danube and especially our restaurant terrace. However I am sorry that the Wifi was not working properly and the problem was not handled as expected at the start.
It would be our pleasure to welcome you back to our hotel in the future.

Kind regards from Vienna
Anke Heines
Executive Lounge Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 mei 2017 beoordeeld

Heel leuk hotel. Wij verbleven met 2 kinderen op de kamer - kamer was voldoende ruim!
Ontbijt is erg uitgebreid en bijzonder lekker!
Hotel bevindt zich iets buiten de stad, maar is gemakkelijk te bereiken met de metro (op ongeveer 200m van het hotel is een halte).
Heel vriendelijk personeel!
Leuke terras aan de kant van het water.
Geluidsdichte ramen.

Kamertip: Uitzicht over het water is mooi!
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: April, 2017, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Skiriebie
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Anke H, Executive Lounge Manager van Hilton Vienna Danube Waterfront, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 juni 2017
Google-vertaling

Dear Skiriebie,

Thank you for leaving such a positive review! I am really happy to read how much you and your family enjoyed our spacious rooms and rich breakfast buffet, as well our service. I hope we can welcome you back again soon!

With kind regards from Vienna,
Fiona Moore - Executive Lounge

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 april 2017 beoordeeld

De kamer was echt heel mooi. Heerlijk bed en veel ruimte. De badkamer was ruim, maar het douchegordijn was een minpuntje.
Er was een werktafel, maar het stopcontact was niet geschikt voor mijn geaarde stekker van mijn laptop. Het stopcontact bij de televisie was wel geschikt, maar de afstand was net iets te lang. Ik heb dus veel op de batterij gewerkt en tussendoor opladen.
De internetverbinding was echt heel erg teleurstellend. In de badkamer had ik een beetje verbinding, maar in de kamer duurde het tientallen minuten voordat er een simpel tekstberichtje van Whatsapp door kwam.
Ik had een Skype meeting gepland, maar dat lukte echt niet.
Ik heb het gemeld bij de receptie, maar er is die week niets aan gedaan.

De lokatie is wel mooi zo direct aan de Donau.
Het personeel spreekt uitmuntend Engels

Kamertip: My room with terrible wifi access was 511
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: Maart, 2017, reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Bob R
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Anke H, Executive Lounge Manager van Hilton Vienna Danube Waterfront, reageerde op deze beoordelingGereageerd 6 mei 2017
Google-vertaling

Dear Bob,

Thank you for sharing your valuable feedback with us.
We are happy that you overall enjoyed our hotel. However we are sorry to hear, that the internet did not work as it was supposed to and you therefore were not able to work properly. Please, accept our sincere apologies and be assured that we are already working on improving our Wifi connection.
We hope that you will give us a second chance to improve your first impression and will be able to welcome you back with us in the future.

Kind regards from Vienna
Anke Heines
Executive Lounge Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 februari 2017 beoordeeld

Hotel is goed en schoon. Ontbijt was heerlijk. Hotel ligt aan de Donau en is een goede uitvalbasis voor dagtripjes richting alle bezienswaardigheden. Metro station is binnen loopafstand. Hotel is zeker aan te raden.

  • Verbleef: Februari, 2017, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Hilton Hotels & Resorts
Bedank 978takw
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Anke H, Executive Lounge Manager van Hilton Vienna Danube Waterfront, reageerde op deze beoordelingGereageerd 28 februari 2017
Google-vertaling

Dear 978takw,

Thank you for your review. We are happy that you like our location, as well as our rooms and breakfast.
We hope that we will be able to welcome you back in the near future.

All the best from Vienna
Anke Heines
Executive Lounge Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 oktober 2016 beoordeeld

Heerlijk verblijf gehad in dit hotel: mooi uitzicht over de Donau en een ruime kamer Vlakbij metro. Ontbijt was zeer goed en ruime keus. Ook een aantal min puntjes:
-de stekker van de waterkoker kreeg ik niet in het stopcontact
- elke dag lagen er korte zwarte haren in het bad ( niet van mij)
- tijdens mijn sauna bezoek kwam er doodleuk een monteur langs om gaten te boren (GRRRRRR)

  • Verbleef: Oktober, 2016, reisde voor zaken
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Saskia K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Agnetha S, Marketing Assistant van Hilton Vienna Danube Waterfront, reageerde op deze beoordelingGereageerd 23 oktober 2016
Google-vertaling

Dear Saskia K,

thank you for taking the time to post a review about your stay with us.
We are glad you overall enjoyed your stay. At the same time we are sorry that not all aspects were to your fullest satisfaction and would like to apologize for the described inconveniences. Please rest assured that your comments have been forwarded to the resepctive department heads for their attention.

It would be a pleasure to welcome you again in the near future.

With kind regards from Vienna,
Agnetha Schöner
Marketing Assistant

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 juli 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeer goed hotel. Ruime kamers. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Goed eten (langs Donau). Metro (U2) op paar minuten loopafstand. Tip: koop een weekkaart voor het OV. Met openbaar vervoer (metro, tram en bus) zijn alle bezienswaardigheden snel bereikbaar. Plaats om terug te komen.

Verbleef: Juli, 2016, reisde met familie
Bedank Ronald S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management:Gereageerd 7 augustus 2016
Google-vertaling

Dear Ronald S,

thank you for taking the time to write a response after your recent visit. I was delighted to read that you have had positive visit to our hotel and look forward to welcoming you back again soon.

With kind regards from Vienna,

Lisa Jaquemond
Executive Floor Supervisor

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotels die je misschien ook aanspreken ...
Reizigers hebben ook deze hotels in Wenen bekeken
Serviten Quarter
Hilton Vienna Plaza
Hilton Vienna Plaza
nr. 47 van 359 in Wenen
1.448 beoordelingen
Leopoldstadt
Austria Classic Hotel Wien
Kaisermühlen
Meliá Vienna
Meliá Vienna
nr. 59 van 359 in Wenen
2.046 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Landstraße
Austria Trend Hotel Savoyen Vienna
Margareten
Holiday Inn Vienna City
Landstraße
Hilton Vienna
Hilton Vienna
nr. 107 van 359 in Wenen
3.371 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven

In Hilton Vienna Danube Waterfront geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Aanvullende informatie over Hilton Vienna Danube Waterfront

Adres: Handelskai 269, Wenen 1020, Oostenrijk
Telefoonnummer:
Locatie: Oostenrijk > Wenen > Wenen > Leopoldstadt
Voorzieningen:
Bar/lounge Zakencentrum met internettoegang Fitnesscentrum / sportruimte Huisdieren toegestaan (hond-/huisdiervriendelijk) Restaurant Roomservice Suites Zwembad Rolstoeltoegang
Stijl hotel:
Nr. 2 eco-hotel in Wenen
Nr. 21 zakenhotel in Wenen
Nr. 26 familiehotel in Wenen
Nr. 42 luxe hotel in Wenen
Nr. 47 romantisch hotel in Wenen
Prijsklasse: € 64 - € 201 (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
Hotelcategorie:4,5 ster(ren) — Hilton Vienna Danube Waterfront 4.5*
Aantal kamers: 367
Reserveringsmogelijkheden:
TripAdvisor is een trotse partner van Booking.com, Ctrip TA, Hotels.com, Expedia, TripOnline SA, 5viajes2012 S.L. en HotelQuickly, dus je kunt je reserveringen bij Hilton Vienna Danube Waterfront met vertrouwen boeken. We helpen maandelijks miljoenen reizigers het perfecte hotel te vinden voor vakantie- en zakenreizen, altijd met de beste kortingen en speciale aanbiedingen.
Ook bekend als:
Hilton Vienna Danube Hotel Vienna
Vienna Hilton

Is dit uw TripAdvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding