Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Boek nu, betaal bij aankomst
US$ 155
US$ 137
Hilton
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Zwembad
  • Restaurant
US$ 148
US$ 105
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
NH Wien City(Wenen)
US$ 124
US$ 119
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Fitnesscentrum
Hotel Das Tigra(Wenen)
US$ 165
US$ 151
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Roomservice
US$ 163
US$ 158
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Roomservice
Ibis Styles Wien City(Wenen)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 107
US$ 88
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Austria Trend Parkhotel Schoenbrunn Vienna(Wenen)(Heel veel waar voor je geld!)
Gratis annuleren tot 29/07
Boek nu, betaal bij aankomst
US$ 147
US$ 89
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
US$ 149
US$ 126
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Besparingsmelding! 11% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 11% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 141 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

US$ 208
US$ 174
Priceline
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Beoordelingen (1.612)
Beoordelingen filteren
1.612 resultaten
Waardering van reizigers
963
450
139
29
31
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
963
450
139
29
31
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 1.612 beoordelingen
7 maart 2017 beoordeeld

Het hotel ligt zeer centraal op enkele minuten lopen van het Metrostation. Er is een ruime receptie. Personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam. De kamer was ruim, schoon en van alle gemakken voorzien. Het ontbijt was uitstekend met een ruim assortiment van allerlei soorten voedsel.

  • Verbleef: maart 2017, reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Hilton Hotels & Resorts
Bedank Reginald G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HiltonViennaPlaza, Guest Services van Hilton Vienna Plaza, reageerde op deze beoordelingGereageerd 13 maart 2017
Google-vertaling

Dear Reginald G,

thank you for reviewing Hilton Vienna Plaza and for sharing your positive feedback. We´re looking forward to welcome you back in the future.

With kind regards from Vienna,
Peter Schmidt
Guest Services - Hilton Vienna Plaza

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 november 2016 beoordeeld

Bus opera en de winkelstraten ontzettend vriendelijke dag portier
De zaterdag avond in de bar was de bar dame behoorlijk gestresste
Serveerster en kon niet met druk overweg ,maar verder enorm genieten


  • Verbleef: november 2016, reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Hilton Hotels & Resorts
Bedank asB9759XR
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HiltonViennaPlaza, Guest Services van Hilton Vienna Plaza, reageerde op deze beoordelingGereageerd 24 november 2016
Google-vertaling

Dear asB9759XR,

thank you for reviewing Hilton Vienna Plaza and for sharing your positive feedback. We´re looking forward to welcome you back in the future.

With kind regards from Vienna,
Peter Schmidt
Guest Services - Hilton Vienna Plaza

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 juni 2016 beoordeeld

Na de recente renovatie ogen de kamers en het interieur van dit hotel weer als nieuw. Aanrader aan de rand van het centrum van Wenen, op loopafstand van de meeste bezienswaardigheden. Boek een Plaza-room, die zijn lekker ruim!

Verbleef: juni 2016
Bedank Tim641
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HiltonViennaPlaza, Guest Services van Hilton Vienna Plaza, reageerde op deze beoordelingGereageerd 21 juni 2016
Google-vertaling

Dear Tim641,

thank you for reviewing Hilton Vienna Plaza and for sharing your positive feedback. We´re looking forward to welcome you back in the future.

With kind regards from Vienna,
Peter Schmidt
Guest Services - Hilton Vienna Plaza

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 december 2015 beoordeeld

Super leuk hotel, ideaal gelegen voor het verkennen van de stad, personeel mega attend. Op de ochtend van 6/12 zelf een chocolade sterklaas voor de deur, heel attend. Er waren geen badjassen op de kamer, maar na simpele vraag werden deze gelijk op de kamer afgeleverd.

  • Verbleef: december 2015, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Hilton Hotels & Resorts
Bedank Steven V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 oktober 2015 beoordeeld

We waren hier voor 3 nachten en hadden een fantastische tijd. Het hotel is schoon, het personeel is jong maar kundig en vriendelijk. We hadden kaarten gereserveerd voor een balletvoorstelling en die lagen klaar voor ons zodat we die niet zelf hoefde af te halen. Ook had ik een koets besteld om naar de ballet voorstelling te gaan en ook die stond voor de deur. We hadden een upgrade maar die zou ik persoonlijk een volgende keer niet meer maken. Verder is Wenen centrum vanuit het hotel makkelijk te bereiken, te voet of met het openbaar vervoer wat heel efficiënt werkt.

Kortom een tophotel met uitstekende service, wil je van te voren al iets regelen dan helpen ze je graag via mail. Ik raad dit hotel dan ook zeker aan!

  • Verbleef: oktober 2015, reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank AndreaDeGroot
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken