Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Een aanrader”
Beoordeling van Das Columbus

Das Columbus
Laat maaltijden bezorgen
Geclassificeerd als nr. 328 van 4.742 Restaurants in Wenen
Keukens: Oostenrijks, Pub-restaurant
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Wijk: District Favoriten
9 augustus 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Een gezellig restaurant, met een ruime keuze aan gerechten en vriendelijke bediening. De spareribs zijn vooral erg lekker.

Wij zaten buiten op het terras aan een pleintje. Veel bedrijvigheid, genoeg te kijken.

Datum van bezoek: juli 2021
Bedank annelouvannoort
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (372)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 372 beoordelingen

24 januari 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Trendy, redelijk groot restaurant. Erg gezellig zitten. Uitgebreide kaart, normale prijzen, leuke muziek en prettige bediening. Wienerschnitzel en goulash besteld. Drie grote stukken schnitzel met friet en bij de goulash een soort noedels. Een aanrader!

Datum van bezoek: januari 2020
3  Bedank John_en_Jolanda
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 januari 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Voelde aan als een plekje voor locals, dus er hing een open sfeer. Bediening was prima. Kaart is gevarieerd en we hebben lekker gegeten. Prijs/kwaliteit is zoals je ervan mag verwachten.

Datum van bezoek: januari 2020
3  Bedank iborretje
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 juli 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Op loopafstand van hauptbahnhof wenen een goed alternatief tov eetgelegenheid op station. Groot terras en compacte kaart
Lekker eten, goed bereid
Vriendelijke bediening
Prijs kwaliteit is prima
Ligt tegenover Columbus winkelcentrum in wijk achter hoofdstation

Datum van bezoek: juli 2019
3  Bedank 554twanv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 juni 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Een goed restaurant voor als je overnacht bij station Wenen hbf. Heerlijke kaart, fijne bediening. Gezellige hippe plek aan een plein.

Datum van bezoek: juni 2019
2  Bedank jolandas826
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

In Das Columbus geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in Nederland. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.