Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.371)
Beoordelingen filteren
1.371 resultaten
Waardering van reizigers
508
628
187
37
11
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
508
628
187
37
11
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
8 - 13 van 1.371 beoordelingen
14 juli 2017 beoordeeld

Super vriendelijke receptiepersoneel
Kamer rustiek maar niet oud
Rustig gelegen eigen straatje maar dicht bij het centrum
Faciliteiten, top
Ontbijtbuffet lukt beperkt maar is vrij uitgebreid
Zeker aan te raden

  • Verbleef: juli 2017, reisde met familie
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank vra911
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Mercure_Biedermeier, Direktionsassistent van Mercure Grand Hotel Biedermeier Wien, reageerde op deze beoordelingGereageerd 17 juli 2017
Google-vertaling

Dear vra911,

thank you for the great review of our hotel! We are very happy about your praiseworthy words concerning to your room, breakfast and reception. I will share your comments with our team. We are glad that you enjoyed your stay and hope to see you again very soon.

Sincerely from Vienna,

Marcel Stöckel
Direktionsassistent
Mercure Grand Hotel Biedermeier Wien

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 november 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Het is een mooi hotel, in een sfeervol zijstraatje vlakbij het centrum. Locatie is top! 5 min lopen naar het metrostation waarvan 3 lijnen vertrekken. Hotel zelf is wat ouderwets ingericht, maar brandschoon en netjes. Bedden zijn wat hard, maar goed en de kamer was groot. Ontbijt was zeer uitgebreid. Prima hotel voor een stedentrip!

Verbleef: november 2016, reisde voor zaken
Bedank EefvanRijn
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Mercure_Biedermeier, Verwaltungsassistent van Mercure Grand Hotel Biedermeier Wien, reageerde op deze beoordelingGereageerd 15 november 2016
Google-vertaling

Dear EefvanRijn,

Thank you for taking the time to evaluate us. We are very happy and proud about your positive feedback concerning our optimal location and cleanliness. We are very happy that you felt comfortable in our house.

We hope to see you soon back in Vienna.

Best regards,

Marcel Stöckel
Verwaltungsassistent

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 oktober 2016 beoordeeld

Ondanks het laat aankomen en reeds gesloten bar wilde de barman voor ons nog soep maken.
Heel apart hotel waar een 'winkel' straatje door heen loopt. Leuk ingericht kamers maar wat aan de kleine kant.

  • Verbleef: oktober 2016, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Bedank robertvG7199FW
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Mercure_Biedermeier, Manager van Mercure Grand Hotel Biedermeier Wien, reageerde op deze beoordelingGereageerd 20 oktober 2016
Google-vertaling

Dear Robert,

We very much appreciate your comments regarding your stay at the Mercure Grand Hotel Biedermeier Wien.

It is always a pleasure to receive positive feedback. I will share your comments with our team. I am sure that this feedback will serve as an encouragement to all of our staff as we strive to continuously improve the quality of our services.

Thank you again for sharing your experience, and we hope your next visit will be as pleasant as the previous one.

Sincerely, greetings from Vienna
Bettina Pötsch
Ass. Gneral Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 april 2016 beoordeeld

Het hotel bevat goede kamers, alleen was de verlichting te veel gericht op de hoek waar het bed stond. Het andere gedeelte was onvoldoende verlicht om even lekker een boek te kunnen lezen. Ook ontbraken er twee stoelen waarin je een tijdje kunt blijven zitten. Wel waren er twee gewone rechte stoelen, maar die gebruik je meer voor achter een schrijftafel. Verder was alles goed en ruim voldoende, zoals een kamer ijskastje en een ruime badkamer. De service van het hotel was ruim voldoende.

  • Verbleef: april 2016, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Bedank 368accor
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Mercure_Biedermeier, Manager van Mercure Grand Hotel Biedermeier Wien, reageerde op deze beoordelingGereageerd 25 april 2016
Google-vertaling

Dear guest,

We very much appreciate your comments regarding your stay at the Mercure Grand Hotel Biedermeier Wien. It is always a pleasure to receive positive feedback.
I will share your comments with our team. I am sure that this feedback will serve as an encouragement to all of our staff as we strive to continuously improve the quality of our services.
Thank you again for sharing your experience, and we hope your next visit will be as pleasant as the previous one.

Sincerely, greetings from Vienna

Bettina Pötsch-Pitzl
Ass. General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 maart 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Prima hotel. In een mooi oud pand. Centraal in de stad. 10 minuten lopen van het centrum. Slechts 25 minuten van de luchthaven. Kamer is goed en netjes. Ook schoonmaak was heel goed. Ontbijt uitgebreid. Ook engels ontbijt.

Verbleef: maart 2016, reisde voor zaken
Bedank RvAart
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Mercure_Biedermeier, Manager van Mercure Grand Hotel Biedermeier Wien, reageerde op deze beoordelingGereageerd 14 maart 2016

Geachte RvAart,

Wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in Mercure Grand Hotel Biedermeier Wien erg op prijs. Het is altijd prettig om positieve reacties te mogen ontvangen. Uw opmerkingen zullen wij overbrengen aan ons team. Wij zijn ervan overtuigd, dat uw reactie ons personeel zal stimuleren om voortdurend te blijven streven naar een hoge kwaliteit van onze dienstverlening. Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaringen en wij hopen dat uw volgende bezoek even prettig zal verlopen als het vorige.
Hoogachtend,
Benjamin Kuhn
Asst. General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken