Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Hilton Vienna Plaza(Wenen)
US$ 217
US$ 193
Hilton
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Restaurant
  • Roomservice
Besparingsmelding! 11% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 11% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 216 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Ibis Styles Wien City(Wenen)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 98
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
US$ 177
US$ 155
Hilton
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Zwembad
  • Restaurant
US$ 140
US$ 123
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
US$ 129
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Besparingsmelding! 26% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 26% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 174 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Arcotel Wimberger Hotel(Wenen)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 105
US$ 90
Official Site
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Restaurant
US$ 94
US$ 86
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Besparingsmelding! 19% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 19% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 106 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Austria Trend Parkhotel Schoenbrunn Vienna(Wenen)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 85
US$ 80
Trip.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Besparingsmelding! 12% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 12% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 91 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Hotel Das Tigra(Wenen)
US$ 193
US$ 140
Priceline
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Roomservice
Besparingsmelding! 18% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 18% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 171 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

US$ 234
US$ 178
Priceline
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Beoordelingen (1.345)
Beoordelingen filteren
1.345 resultaten
Waardering van reizigers
497
624
177
36
11
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
497
624
177
36
11
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
15 - 20 van 1.345 beoordelingen
18 augustus 2014 beoordeeld

  • Verbleef: augustus 2014, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Mercure Hotels
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
Mercure_Biedermeier, Manager van Mercure Grand Hotel Biedermeier Wien, reageerde op deze beoordelingGereageerd 31 augustus 2014

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC of haar partners.
25 december 2013 beoordeeld

We hadden dit hotel geboekt voor een weekendje weg rond de kerstdagen. Het hotel bestaat eigenlijk uit een steeg waarlangs het hotel ligt. In deze steeg zijn ook een aantal winkeltjes en een restaurant. Dit maakt het hotel tot een authentiek en gezellig geheel. De kamers zelf zijn prima en het personeel is vriendelijk. Verder is er gratis wifi. Kortbij liggen twee u-bahn stations (Rochusgasse en Landstrasse) en ook de spoorwegen waar je met de S7 vanaf de luchthaven kunt komen.

  • Verbleef: december 2013, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Kevin G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Mercure_Biedermeier, Leiter Front Office van Mercure Grand Hotel Biedermeier Wien, reageerde op deze beoordelingGereageerd 3 januari 2014

Geachte Kevin G,

we willen u van harte bedanken dat u zich, na uw verblijf in het Mercure Grand Hotel Biedermeier, de tijd genomen heeft ons uw indrukken mee te delen en hopen dat we u weer in ons hotel mogen begroeten.

Met vriendelijke groeten,

Benjamin Kuhn
Front Office Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 december 2013 beoordeeld

Het hotel is gelegen niet ver van het stadspark en er is een metro op een hondertal meter. Je bent dan direct in het centrum. Kamers verzorgd en proper en wat mij betreft voor 2 personen groot genoeg. Rustig gelegen in een straatje. 's morgens kon je soms wel eens horen als men buiten de vuilnisbakken kwam ophalen maar dat was te verwaarlozen. Ontbijt was in buffetvorm en in ons geval apart bij te betalen. Het ontbijt was verzorgd. Minpuntje was dat men eventjes buiten moest om de eetzaal binnen te gaan en 's winters is dat wel koud maar dat gaat over enkele seconden buiten. Men is er zeer vriendelijk aan onthaal en ge krijgt er alle inlichtingen over wat er te zien in in Wenen.
Prijs/kwaliteit zeker een aanrader.

Kamertip: Had kamer aan de straatkant en was daar best tevreden mee.
  • Verbleef: december 2013, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Hugo L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 december 2013 beoordeeld

zeer mooie en typische kamer, zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Een zeer goed bed met keuze uit kopkussens. Goed uitgeruste badkamer. Gemakkelijk te bereiken centrum.
Uitgebreid ontbijt. Soms wachttijden voor het ontbijt (maar goede info rond het probleem)
Belangrijk minpunt: enorm luidruchtige airco (warm en koud), Onmogelijk om met dit geluid van de verwarming te slapen
Ik was hier vorig jaar ook gedurende een week en toen liep heel veel fout. Ofwel heeft men heel veel verbeterd ofwel had ik (hoogstwaarschijnlijk) vorige keer gewoon tegenslag

  • Verbleef: december 2013, reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Piet D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Mercure_Biedermeier, Leiter Front Office van Mercure Grand Hotel Biedermeier Wien, reageerde op deze beoordelingGereageerd 8 december 2013

Geachte Piet D,

we willen u van harte bedanken dat u zich, na uw verblijf in het Mercure Grand Hotel Biedermeier, de tijd genomen heeft ons uw indrukken mee te delen en hopen dat we u weer in ons hotel mogen begroeten.

Met vriendelijke groeten,

Benjamin Kuhn
Front Office Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 november 2013 beoordeeld

  • Verbleef: november 2013, reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
Mercure_Biedermeier, Leiter Front Office van Mercure Grand Hotel Biedermeier Wien, reageerde op deze beoordelingGereageerd 21 november 2013

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC of haar partners.
Meer beoordelingen bekijken