Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Leuk dagje uit”

Tiergarten Schoenbrunn - Zoo Vienna
Van tevoren boeken
Meer info
US$ 23,28*
Vanaf
Tiergarten Schönbrunn Entreeticket
Geclassificeerd als nr. 23 van 829 dingen om te doen in Wenen
Certificaat van uitmuntendheid
Meer gegevens van de attractie
Attractiegegevens
Prijs: Ja
Aanbevolen duur van bezoek: 2-3 uur
Nuttige informatie: Activiteiten voor jonge kinderen, Activiteiten voor oudere kinderen
1 juni 2018 beoordeeld

Een heel mooie, nette zoo met heel wat dieren in mooie verblijven. De panda's zijn top! Het is sowieso speciaal als je weet dat dit de oudste zoo ter wereld is.

Bedank Dimidbru
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Simon S, Leiter Gästebetreuung van Tiergarten Schoenbrunn - Zoo Vienna, reageerde op deze beoordelingGereageerd 11 juni 2018
Google-vertaling

Thanks for your nice comment!
Your ZooVienna Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (8.367)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen
Filteren

7 - 11 van 8.374 beoordelingen

28 mei 2018 beoordeeld

Mooie dierentuin met oa. reuzenpanda's! Makkelijk te bereiken met de metro. Mooi qua architectuur ook.

Bedank Geert S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Simon S, Leiter Gästebetreuung van Tiergarten Schoenbrunn - Zoo Vienna, reageerde op deze beoordelingGereageerd 7 juni 2018
Google-vertaling

Thanks for your nice Feedback!
Your ZooVienna Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 mei 2018 beoordeeld

Wanneer je een bezoek brengt aan Wenen en je hebt nog wat tijd over zou ik zeker adviseren om naar deze dierentuin te gaan.
Mooie dierentuin die goed onderhouden is.
Ze hebben dieren die wij nog niet eerder in een dierentuin gezien hebben.

Bedank Manon v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Simon S, Leiter Gästebetreuung van Tiergarten Schoenbrunn - Zoo Vienna, reageerde op deze beoordelingGereageerd 2 juni 2018
Google-vertaling

Thank you for your nice words, Manon!
Your ZooVienna Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 mei 2018 beoordeeld

Het was een heel mooie zoo. Op het plannetje leek hij wel groter dan dat hij in werkelijkheid was. Al was dit wel een goede wandeling en zeker ook tof voor kinderen. Op sommige plekken was het wel redelijk steil, maar zeker tof om tedoen.

Bedank steffideceuster
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Simon S, Leiter Gästebetreuung van Tiergarten Schoenbrunn - Zoo Vienna, reageerde op deze beoordelingGereageerd 28 mei 2018
Google-vertaling

Many thanks for your nice assessment!
We're happy to hear you have enjoyed your visit ;-)
Your ZooVienna Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Bekijk meer beoordelingen
17 april 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Mooie dierentuin waar hard gewerkt wordt aan dierenwelzijn en beleving. We hadden een heerlijke middag. Bezoek de moeite waard.

Bedank Jacoeurs
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Simon S, Leiter Gästebetreuung van Tiergarten Schoenbrunn - Zoo Vienna, reageerde op deze beoordelingGereageerd 18 april 2018
Google-vertaling

Thank you very much for your great feedback! We're happy you had a nice afternoon here at Tiergarten Schönbrunn.
Your ZooVienna Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Tiergarten Schoenbrunn - Zoo Vienna bekeken, bekeken ook

 

In Tiergarten Schoenbrunn - Zoo Vienna geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding