Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (858)
Beoordelingen filteren
858 resultaten
Waardering van reizigers
548
171
90
29
20
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
548
171
90
29
20
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 858 beoordelingen
Beoordeeld op 29 juli 2017

We hadden het golfarrangement geboekt en daar was niets mis mee. Golfbanen goed geboekt op de starttijden die we wilden. Hotel is top, grote kamer met alle gemakken. Van het welness gedeelte hebben we veelvuldig gebruik gemaakt , heerlijk ff de sauna in met 2 opgietingen elke dag. Eten was buffet maar dat is niet te vergelijken met de all inclusief buffetten, alles is van top kwaliteit en zeer vers. Elke dag 2 soorten vlees en vis verse bereid door showcooks. bediening super aardig en gastvrij. Kortom top verblijf.

  • Verbleef: juli 2017, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank elninjo10
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Helmut M, Leiter Gästebetreuung van A-ROSA Resort Kitzbuehel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 1 augustus 2017
Google-vertaling

Dear "elninjo10",

thank you very much for having stayed with us and for having taken the time to give us such a great feedback!
It was a pleasure for us coddling you with all that our house has to offer.
We are pleased that you totally enjoyed our SPA-ROSA and the culinary offer at our Restaurant Streif.
We would be glad to welcome you soon again here at the A-ROSA Kitzbuehel!

Best regards,
Helmut Mühringer // Guest Relation

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 december 2016

De kamers,verzorging,eten was top,super mooie locatie en veel te doen in het hotel,
Leuke omgeving voor te wandelen,mooi groot zwembad,sauna,gezellige bar,kleine winkeltjes in het hotel,mooi buiten terras

Kamertip: Alle kamers zijn top
  • Verbleef: december 2016, reisde met vrienden
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank cosmeticanja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Lee J, Leiter Gästebetreuung van A-ROSA Resort Kitzbuehel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 13 december 2016
Google-vertaling

Dear "cosmeticanja",

thank you very much for your recent stay at our house and for having taken the time to write such a positive Feedback!
We are very pleased that you enjoyed every single part of our hotel and obvioulsy had a memorable time here at the A-ROSA Kitzbuehel.
We would be very pleased to welcome you soon again at our house!

Best regards,
Lee Jourdan // Guest Relation Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 juli 2016 via mobiele applicatie

Ik ben hier 2 nachten geweest en het is werkelijk een prachtlocatie in een prachtige omgeving. Tussen de bergen lunchen net buiten Kitzbuhel met prachtige kamers en uiterst vriendelijk personeel in Oostenrijkse kleding.

Verbleef: augustus 2015, reisde voor zaken
1  Bedank marcpietersma
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Lee J, Leiter Gästebetreuung van A-ROSA Resort Kitzbuehel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 13 september 2016
Google-vertaling

Lee J, Leiter Gästebetreuung von A-ROSA Resort Kitzbühel hat auf diese Bewertung geantwortet.

Dear "Marc P",

thank you very much for your positive feedback!
It was a pleasure for us to welcome you at our house for two nights and we are very delighted that you enjoyed your stay that much!
We also thank you for your praise regarding our rooms and the staff which we will of course forward!
Dear Marc P, we would be very pleased to welcome you soon again here at the A-ROSA Kitzbuehel!

Best regards,
Lee Jourdan // Guest Relation Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 juli 2015

Super ontbijt, voor ieder wat wils,in buffetvorm.
Tussen 12.00 en 14.00 rust in de spa/ welness (geen kinderen). Zwemmen tot 21.00.
Mooi uitzicht.
Mooie golfbaan ,vriendelijk ontvangst en behulpzaam. Het was erg warm op de kamer met 30 gr buiten en even 1 telefoontje en er werden 2 nieuwe ventilatoren gebracht binnen 5 minuten, voor zowel ons als voor de kinderen. Rustige ligging. Maar toch kun je lopend het dorp in. Geschikt voor zowel gezinnen als stellen (honeymoon), en zaken.

  • Verbleef: juli 2015, reisde met familie
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Sacha70
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Lee J, Leiter Gästebetreuung van A-ROSA Resort Kitzbuehel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 12 augustus 2015
Google-vertaling

Sehr geehrter Sacha70,

vielen Dank für die positive Bewertung. Wir freuen uns sehr das Sie Ihre Zeit bei uns genossen haben. Gerne leiten wir Ihre lobende Worte an die zuständigen Abteilungen weiter.
Wir freuen uns Sie bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen.
Beste Grüße aus Kitzbühel.
Lee Jourdan
Leitender Gastgeber

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 maart 2015

Ik heb de spa/wellness van het hotel bezocht als niet- hotelgast.
We werden uiterst vriendelijk ontvangen ondanks dat we niet hadden gereserveerd.Je
Kunt een dag of avondarrangement boeken, wel aan de prijs maar alleszins de moeite waard.Prachtige zwembad met mogelijkheid tot buitenzwemmen en hele mooie sauna's!

Verbleef: maart 2015, reisde met vrienden
1  Bedank Lisette V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Lee J, Leiter Gästebetreuung van A-ROSA Resort Kitzbuehel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 10 maart 2015
Google-vertaling

Dear Lisette,
thank you very much for your recent stay at the A-ROSA Kitzbühel and for taking the time for submitting us your honest feedback.

We highly appreciate and value your comments and would like to thank you for sharing your friendly Feedback. I will share your feedback with the team.
We sincerely hope to welcome you back again in the nearest future to Kitzbühel.

Best regards
Roman Kienzler
Guest Relations

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken