Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“In de categorie fastfood is dit prima.”
Beoordeling van BURGERISTA

BURGERISTA
Laat maaltijden bezorgen
Geclassificeerd als nr. 1 van 7 Snelle hap in Salzburg
Certificaat van uitmuntendheid
Gegevens restaurant
1 september 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

In de categorie fastfood is dit prima. Vernieuwend en hip. Burger was ok. Helaas wel “vechten” voor een plek.

Datum van bezoek: september 2020
Bedank TomTomB100
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (613)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 614 beoordelingen

24 februari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Lekkere hamburgers en verzorgd. Doet denken aan een verbeterde versie van de gekende ketens McDo en Burger King. Maar met een vlottere bediening en fijnere produkten. Is wel nog geen gastronomische burger zoals je ze tegenwoordig meer tegenkomt, maar de prijs is er ook naar. Betaalbaar dus.

Datum van bezoek: februari 2018
Bedank NicolasD4148
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 augustus 2017 beoordeeld

Kwalitatief goede burgers, geserveerd in een hip populair en vlot ingericht restaurant. Echt lekker! Laat je niet afschrikken als het druk is / lijkt. Doorloop is goed en het is echt de moeite waard als je van burgers houdt.

Datum van bezoek: juli 2017
1  Bedank 379xanderv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
BURGERISTA_Service, Social Media-Team van BURGERISTA, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 september 2017
Google-vertaling

Hello, Xander! Thank you for your feedback, we are very happy to hear that you enjoyed your meal and are looking forward to seeing you again!
Kindest regards, your BURGERISTA-Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Hier met het gezin bestaande uit twee volwassenen en vijf kinderen (8t/m15) gegeten.
Tafel krijgen was ff een probleem maar gelukt na zo'n 10 minuten.
Heerlijke diverse hamburgers gegeten waaronder ook vegetarische. Frieten ook lekker, en diverse lekkere sausjes op tafel.
Alleen de Citroën limonade was voor de meeste wat zuur, en de ice tea viel ook niet in de smaak.

Datum van bezoek: juli 2017
Bedank Steef-P-nl
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
BURGERISTA_Service, Social Media-Team van BURGERISTA, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 september 2017
Google-vertaling

Hello, Stefan! Thank you for your feedback, we are happy to hear that you liked our burgers and are looking forward to seeing you again!
Kindest regards, your BURGERISTA-Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Sappig, mals vlees, snelle bediening, refill systeem voor huisbereide limonade en icetea, een echte aanrader!

Datum van bezoek: juli 2017
Bedank SanjaF42
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
BURGERISTA_Service, Social Media-Team van BURGERISTA, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 september 2017
Google-vertaling

Hello, Sanja! Thank you for your feedback, we are very happy to hear that enjoyed your meal and are looking forward to seeing you again!
Kindest regards, your BURGERISTA-Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die BURGERISTA bekeken, bekeken ook

 

In BURGERISTA geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding