Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Erg jammer”
Beoordeling van Bellini Cafe-Bistro

Bellini Cafe-Bistro
Geclassificeerd als nr. 2 van 7 Dessert in Villach
Prijsklasse: US$ 7 - US$ 17
Keukens: Oostenrijks, Italiaans
Gegevens restaurant
10 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Toen het rustig was hebben wij een lekkere tosti gegeten. Na driemaal om een apfelstrudel en crêpe gevraagd te hebben, deze na ruim een halfuur nog niet gekregen te hebben zijn wij weggegaan. Gemiste kans.

Datum van bezoek: augustus 2018
Bedank Aisha_versteeg
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (80)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 80 beoordelingen

4 januari 2018 beoordeeld

We waren hier voor koffie en een eenvoudige lunch. Het was druk. Restaurant ligt in zijstraatje midden in het centrum van VIllach. We wilden gerechten bestelen die niet geleverd konden worden. Apparatuur kapot. Kaart zag er niet goed uit. Italiaanse karakter niet echt te ontdekken. In vrijwel alle opzichten een zeer matig restaurant.

Datum van bezoek: januari 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank vandenNoort
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Lang moeten wachten tijdens lunch. Het was niet druk maar toch geen snelheid. Veel mensen liepen weg.

Datum van bezoek: augustus 2017
Bedank Inspire435790
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Werner B, Inhaber van Bellini Cafe-Bistro, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 augustus 2017
Google-vertaling

Es tut uns Leid das sie lange gewartet haben! Wenn sie sich vorort beschwert hätten, hätte ich besser darauf reagieren können.

Da bei uns alles frisch zubereitet wird kann es auch zu kurzen Wartezeiten kommen.
Mfg Werner Battista-Tidl

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 september 2015 beoordeeld

Mooi gelegen in de straten van Villach , redelijk rustig . Vriendelijk bediening , ideaal voor een kleine snack

Datum van bezoek: september 2015
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank carineoostende
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 augustus 2015 beoordeeld

Bellini afficheert zich als Italiaans. Daar merk je in de keuze voor c.q. de kwaliteit van de gerechten niet veel van. De gebruikelijke schnitzels en een simpele pasta. Het gerecht van mijn keuze, Indische noedels leek volgens de beschrijving goed te doen. Dat viel vies tegen. Penne met een onduidelijke zoete saus, mango en rozijnen.

Datum van bezoek: juli 2015
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank CarineSlot
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Bellini Cafe-Bistro bekeken, bekeken ook

 

In Bellini Cafe-Bistro geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding