Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (343)
Beoordelingen filteren
343 resultaten
Waardering van reizigers
147
137
36
13
10
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
147
137
36
13
10
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 343 beoordelingen
Beoordeeld op 13 juni 2017

Net naast de Dom ligt dit moderne hotel. De kamers zijn ruim en zeer modern, met name de badkamer. Gratis drankje in de bar als welkom. Vriendelijk personeel. Parkeergarage onder het hotel wat zeer praktisch is.

Kamertip: aan de kant van de Dom
  • Verbleef: maart 2017, reisde voor zaken
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Liesbeth R
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 november 2015

Vrij nieuw en modern Hotel aan de rand van de binnenstad. Moderne architectuur door middel van veel hoge ramen en veel electronische snufjes op de kamer ( lichten). In het Hotel een opvallende en wel mooie vide. Bedden zijn prima, kamers ruim genoeg en schoon. Enige wat jammer is dat er geen voorziening is om koffie-c.q. thee te drinken en de Minibar wel werkt echter leeg is dus je beneden bij de receptie je drankjes moet kopen.

Ontbijt is optioneel bij te boeken Maar is voor € 18 echt wel overbetaaald. Indien men met de Auto komt is er een prima en betaalbare parkeergarage onder het Hotel aanwezig.

Verbleef: november 2015
Bedank PetervdR-NL
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 september 2015

Goed en modern hotel met professionele service. De kamers zijn modern en schoon. Mooie badkamer met glaswand en apart toilet. Je kan beter op een andere plaats ontbijt nemen. Het ontbijt is prijs kwaliteit te duur. Goed bed. Ideaal gelegen om de binnenstad te bezoeken. En je kan vanuit de kamers aan de noordzijde de “Konzerten am Dom” gratis bijwonen.

Kamertip: Kamers aan de noordzijde kijken uit op de Domplatz
  • Verbleef: juni 2015, reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank MOPA1957
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 april 2014

Prima hotel met vriendelijke service. De kamers zijn netjes en schoon. Lekkere douche en een apart toilet. Het ontbijt is uitgebreid en de koffie is goed, dat is lang niet overal het geval. Het bed slaapt lekker en als je het raam open laat dan kan je vroeg gewekt worden door de lokale leverancier.

  • Verbleef: april 2014, reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Jenapeku
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 augustus 2013

we logeerden hier toen we onderweg waren naar Roemenië. Het Dom hotel is heel centraal gelegen, heeft privé parking en het personeel is uitermate vriendelijk. Prijs/kwaliteit verhouding is perfect. Enige (kleine) minpuntje: de badkamer is echt wel piepklein
Linz zelf viel wat tegen, maar het regende heel de tijd en dat helpt natuurlijk niet

  • Verbleef: augustus 2013, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank mion369
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken