Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.448)
Beoordelingen filteren
2.448 resultaten
Waardering van reizigers
1.030
1.019
284
68
47
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.030
1.019
284
68
47
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 2.448 beoordelingen
1 maart 2018 beoordeeld

Centraal gelegen nabij het station en busverbindingen. Prima voor een bezoek aan alle bezienswaardigheden en musea. Vriendelijk personeel. Aangename eetzaal met uitgebreid ontbijtbuffet. Typische Novotel-kamer met weinig opbergruimte bij een langer verblijf. Meubels op het balkon kunnen een verflaag gebruiken. Wel rustig, gezien de huidige bouwwoede in Monaco.

Kamertip: hogere verdieping met balkon en zicht op de haven
  • Verbleef: februari 2018, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank AdamsF14
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 februari 2018 beoordeeld

Dit is een ideaal hotel voor een kort verblijf.Zeer goed gelegen om op verkenning in de stad te trekken,haven is vlakbij en op wandelafstand van het station.
Als opmerking heb ik wel dat de hygiene algemeen wel beter kon,alsook het ontbijt s'morgens ligt er nogal rommelig bij en is van povere kwaliteit.

  • Verbleef: december 2017, reisde met familie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank johanlaeremans
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
NovotelMonte-Carlo, General Manager van Novotel Monte Carlo, reageerde op deze beoordelingGereageerd 17 februari 2018
Google-vertaling

Many thanks for your feedback. I was delighted to read you enjoyed the hotel and its location.

I was sorry however that you felt the hygiene and the quality of breakfast were below your expectations and I have shared this with my team to reflect and improve this specific point.

I hope you will visit us again in the future.

Warm regards,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 december 2017 beoordeeld

Goed gelegen hotel, vlak bij het treinstation.
Vriendelijke ontvangst.
Spijtig dat we een kamer hadden waarvan het raam niet open kon. De kamer had ook geen terras.
Prijs/kwaliteit van het restaurant is zeker ok.
Ontbijtbuffet is heel uitgebreid. Voor elk wat wils.

Kamertip: Zeker een kamer met terras vragen.
  • Verbleef: december 2017, reisde voor zaken
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank christelvissers
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 december 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Een echt Frans Novotel; matig kamers en niet echt hygienisch. De plek is wel prima om Monaco te kunnen belopen. Het treinstation is hierin cruciaal. Het ontbijt is prima. Het restaurant overigens ook. Schenken heerlijke wijnen per glas.

Verbleef: december 2017, reisde voor zaken
Bedank Edwin R
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
NovotelMonte-Carlo, General Manager van Novotel Monte Carlo, reageerde op deze beoordelingGereageerd 17 december 2017
Google-vertaling

Many thanks for your review. I am pleased you enjoyed the hotel and location. I have shared your comments with my housekeeper to refocus the team on some details.
I hope to welcome you again soon in the future.

Guillaume Rapin
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 november 2017 beoordeeld

  • Verbleef: november 2017, reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
Meer beoordelingen bekijken