Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (735)
Beoordelingen filteren
735 resultaten
Waardering van reizigers
255
307
143
16
14
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
255
307
143
16
14
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 735 beoordelingen
Beoordeeld op 21 juni 2018 via mobiele applicatie

Prima hotel midden in centrum, ideaal parkeren van de motoren in beveiligde parkeer kelder. Gastvrij en vriendelijk personeel. Schone kamers met badkamer. Je kunt nergens voor zo weinig geld zo lekker eten als in hun eigen restaurant !

Datum van verblijf: juni 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Onno63
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 mei 2018

Wij hebben erg genoten van onze twee overnachtingen in Hotel Pyrenees. Op verzoek kregen we een kamer met balkon toegewezen, wat een heerlijk plekje was. De kamer leek recentelijk gerenoveerd en was keurig. Het personeel was erg vriendelijk en het ontbijt smaakte goed. Ook de parking was een prettige bijkomstigheid!

Datum van verblijf: september 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Bouke W
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 september 2017 via mobiele applicatie

Wij verbleven eind augustus 7dagen in dit hotel. Het enige jammere was dat we binnenkamers hadden. We zagen dus geen buitenlucht. Dat is het nadeel om te boeken via boeking.com. De kamers waren wel heel proper met fris ruikend beddengoed. Wat ons verblijf extra aangenaam gemaakt heeft was onze ober Carlitos. Zeer vriendelijke attente man. Het zwembad en het tennisplein was ook dik in orde. Bij het tennissen was het wel spannend om de ballen niet over de omheining te slaan. Het ontbijt was heel goed jammer dat er geen donker brood was. Het avondeten vonden we altijd heel lekker. Kortom zeer goed hotel met fijne bediening.

Datum van verblijf: augustus 2017
Reistype: Reisde met familie
Bedank KoenB397
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 juli 2017 via mobiele applicatie

Ontvangst wat minder vriendelijk, wel goed gelegen. Hotel doet wat donker aan. Parkeergarage achter het hotel waar tevens op de 4e verdieping het zwembad en tennisbaan zich bevinden. Ontbijt is beperkt maar prima.
Voor doorreis prima.

Datum van verblijf: juli 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Koningsvaren
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 juli 2015

We hadden niet vooraf geboekt maar er was nog plek. Ook voor onze terrein auto's die niet zomaar in elke garage passen. Ruime en hoge parkeergelegenheid wat dus prettig was. Vriendelijk personeel
de kamers waren klein en warm maar er was airco. De badkamer was ook klein maar alles wat nodig is was er. Het ontbijt was prima en erg uitgebreid.
Hotel ligt midden in het centrum van Andorra dus je loopt je hotel uit en je hebt winkels en restaurant genoeg ;)

Datum van verblijf: september 2014
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Nietje69
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken