Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Opslaan
Van tevoren boeken
Waarom op TripAdvisor boeken?
  • Tourhoogtepunten & volledig reisschema
  • Eenvoudig online boeken
  • Gegarandeerd de laagste prijs
Meer informatie
  
vertaald door Google
Aanbevolen ervaringen in en in de buurt van Paphos
Entreeticket: Paphos Zoo
4 beoordelingen
vanaf US$ 19,09
Meer info
vanaf US$ 68,27
Meer info
vanaf US$ 37,03
Meer info
Beoordelingen (127)
Beoordelingen filteren
127 resultaten
Waardering van reizigers
67
49
10
1
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
67
49
10
1
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
6 - 11 van 127 beoordelingen
Beoordeeld op 22 april 2018

een venetiaanse brug ... mooi zonder meer. Gecombineerd met de geschiedenis en de verhalen erom heen is het ok. Als je met een tourguide de Troodos bergen intrekt zal je wel een van deze venetiaanse bruggen zien.

Datum van activiteit: april 2018
Bedank 465bennyv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 juni 2017

Hebben deze bezocht, gezien, tijdens een 'safari'. Is gewoon een oude brug, niets bijzonders. Mooie plaats voor foto

Datum van activiteit: juni 2017
Bedank friedelTienen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 september 2016

Mooi bewaarde Venetiaanse brug met droge bedding. Weinig water gevallen in het droge Cyprus, ook weinig smeltwater van de besneeuwde toppen.

Datum van activiteit: september 2016
Bedank Claude M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 juli 2016

Echt gaaf om zo een oude brug te zien met een prachtig riviertje omringt Door het prachtige natuur, je hebt echt een gevoel alsof je in de Middeleeuwen bent ,ongerepte natuur om lekker doorheen te wandelen ook zitten er bij de brug poesjes en kittens die geaaid willen worden ,deze worden verzorgd door de boswachters.

Datum van activiteit: september 2015
1  Bedank Laurie H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 juni 2016

We bezochten de brug tijdens onze tocht door de Trodos bergen.
Oude Venetiaanse brug in een prachtige omgeving.

Datum van activiteit: juni 2016
2  Bedank -R0nALD28-
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken