Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
  
Google
Manieren om Graven van de Koningen te ontdekken
vanaf US$ 24,74
Meer info
vanaf US$ 106,81
Meer info
vanaf US$ 309,19
Meer info
Beoordelingen (8.203)
Beoordelingen filteren
8.203 resultaten
Waardering van reizigers
2.968
3.148
1.610
342
135
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
2.968
3.148
1.610
342
135
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
4 - 9 van 8.203 beoordelingen
Beoordeeld op 8 september 2019

Opgravingen van verschillende tombes, een paar ervan zijn heel indrukwekkend om te zien.
Door de naam zou je verwachten dat er koningen in de tombes hebben gelegen, maar dit is niet het geval.

Leuke plek om even een paar uurtjes door te brengen. Behalve de tombes is er wel niet veel schaduw dus zorg ervoor dat je je goed insmeert en genoeg drinken meeneemt.

Datum van activiteit: augustus 2019
Bedank 505dh
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 augustus 2019 via mobiele applicatie

Wij gingen hier rond een uur of 6 heen en hebben hier totdat het donker begon te worden rond gekeken. Als je geïnteresseerd bent in geschiedenis en opgegraven resten uit de oudheid, is het best leuk om te gaan bekijken. Er zijn een paar grote graftombes te zien met diverse plekken waar mensen gelegen hebben. Daarnaast zijn er nog een heelaantal overblijfselen van kleineren graven. Het terrein is groter dan het in eerste instantie lijkt. Wij hebben waarschijnlijk ook niet alles gezien.

Datum van activiteit: augustus 2019
Bedank 36benv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 augustus 2019 via mobiele applicatie

Goed bewaarde begraafplaats, tof om eens te bezoeken maar ook niet meer dan dat. Kies een niet te warme dag anders zweet je je verloren.

Datum van activiteit: augustus 2019
Bedank Kurtois
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 augustus 2019 via mobiele applicatie

Naar mijn mening is deze plek super overtrokken. Ja er zijn mooie graven, trappen, rotsen etc. Weinig informatie, waardoor ik toch de indruk heb dat ze er meer van maken dan het is. Daarnaast is het bijna niet te doen om in de hitte dit te bezoeken. Wij waren ons water vergeten en er is dan ook geen punt om een flesje te kopen of te vullen. We waren er binnen een uur weer weg. Voordeel is dat het maar €2,50 kost.

Datum van activiteit: augustus 2019
Bedank 768naomig
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 augustus 2019

Mooi om te zien, spijtig geen goede bewegwijzering om het terrein te verkennen.
Prachtig zicht op de kust van paphos ook. Toegansprijs te verwaarlozen, zeker geld waard

Datum van activiteit: augustus 2019
Bedank r0wian
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken