Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (3.678)
Beoordelingen filteren
3.678 resultaten
Waardering van reizigers
3.077
476
88
31
6
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
3.077
476
88
31
6
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 3.678 beoordelingen
Beoordeeld op 5 september 2019

Super vriendelijk personeel, lekker eten, rustig aan het zwembad en propere kamers. Gewoon alles wat je nodig hebt voor een geslaagde vakantie. Het italiaans restaurant was zeker ook de moeite om eens te doen! TOP!!

Datum van verblijf: september 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Reizigerrr
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Demetris D, General Manager van Alexander The Great Beach Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 september 2019
Google-vertaling

Dear Reizigerrr

Greetings from Alexander The Great Beach Hotel in Paphos. Thank you taking the time to review our hotel, we are delighted that we have lived up to your holiday expectations and that you chose to come to the hotel .

It is very pleasing to read that you have thoroughly enjoyed your stay with us and felt the need to share this experience with us and other reviewers. We greatly appreciate that you have rated the cleanliness, the food and our staff highly.

The whole team and I sincerely hope that we may have the pleasure of welcoming you back again very soon.

Demetris Demetriou
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 augustus 2019

Wij hadden dit jaar Pafos als vakantiebestemming gekozen, omdat we hier in 2008 1 dag vertoefd hadden. Hier moest en zouden we nog een keertje terugkomen, maar dan langer. We wilden eigenlijk een adults only hotel, dichtbij de haven van Pafos. Amavi kwam naar boven, maar dit nieuwe hotel vonden wij toch wel wat te duur. Het hotel waar we nu gezeten hebben, ligt gewoon ernaast, en is echt een toppie hotel, echt een aanrader. Vriendelijk en behulpzaam personeel, 4 restaurants waarvan 1 no kids, mooie zwemvoorziening waarvan 1 no kids. Vaste zonnebedden met parasol, dus geen handdoekje leggen iedere ochtend. Je krijgt een vaste plek, waar je de hele vakantie kunt gaan liggen, of je er nu bent of niet, die plek is van jou. Echt ideaal dit. Het enige minpuntje was de badkamer, de voegen waren niet echt schoon en keken oranje/bruin. Dit kon ik er ook echt afvegen, dus was minder. Verder was het echt netjes, goede bedden, frisse lakens, en dagelijks werden `s avonds de zwemhanddoeken gewisseld. Het ontbijtbuffet was dagelijks van top tot teen verzorgd, echt niet normaal waaruit je allemaal kon kiezen. Ook het buffet in het standaard restaurant waar je zonder reserveren kon gaan eten, echt top. Dagelijks een ander buffet, met een paar standaard gerechten die iedere dag terug kwamen. Het Aziatisch en Italiaans restaurant moest gereserveerd worden, beiden een aanrader, super lekker gegeten daar. We hadden voor 6 dagen een auto gehuurd, want 12 dagen strand/zwembad is niet echt ons ding. We hebben veel gezien van het eiland. Nicosia is ook een aanrader, en dan even de Turkse kant bezoeken. Helaas waren veel winkels gesloten in Augustus, vanwege vakantie, beetje jammer. De stranden zijn vaak kiezelachtig of met stenen, en ook voor aan in het water liggen vaak wat stenen. Een tip is om waterschoenen aan te trekken, voor zowel op het strand als in de zee. Het Troodosgebergte is ook een aanrader. Als je gaat hiken, neem voldoende water/eten mee, en trek echte wandelschoenen aan, en kijk waar je loopt. Zeker niet met slippers gaan lopen, echt gevaarlijk op sommige stukken. Het links rijden ben je zo aan gewend, aanrader is wel een automaat te nemen, dan hoef je in ieder geval niet ook nog te focussen op het schakelen. Ik zou zeggen, kies dit hotel, op loopafstand van Pafos haven, bereikbaar via een soort van boulevard, lekker slenteren langs de zee. Tip, waar we daar pas achter kwamen. In Augustus is het er erg warm, maar ook is er een hoge vochtigheid. Als we dat geweten hadden, waren we in September gegaan. Maar dat is voor de volgende keer, want we zijn nog niet klaar hier.

Kamertip: Hier kan ik niks over zeggen helaas. Wij zaten op de eerste verdieping, en dat beviel ons prima.
Datum van verblijf: augustus 2019
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank marijnissel
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Demetris D, General Manager van Alexander The Great Beach Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 31 augustus 2019
Google-vertaling

Dear marijnissel

We are pleased to hear that you have enjoyed your holiday spent with us. We endeavour to create the best possible holiday experience for our valued guests, and to learn of your satisfaction is truly wonderful.

Thank you for describing our hotel as ‘top’ and specifically the sunbed allocation as 'ideal'.
We will pass your comments on the 'great' food to the Chefs, who I am sure will be delighted. Indeed, all our staff will be very happy to know that you have described them as ‘friendly and helpful’.

Not only that, your recommendation of our hotel to those considering a visit to Cyprus is truly wonderful.

All of us here at the Alexander the Great Beach Hotel look forward to seeing you again on your next visit soon. In the meantime we wish you every happiness.

Demetris Demetriou
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 augustus 2019

Van eind juli tot begin augustus zijn we 12 dagen in dit hotel geweest. We hebben er een geweldige tijd gehad. Het personeel is super vriendelijk en de voorzieningen zijn uitstekend. Naast het buffet restaurant hebben we 2 keer mogen genieten van heerlijk dineren in de a la carte restaurants (wij zijn in het Aziatisch en Italiaans restaurant geweest) die bij het hotel horen. Voor mijn vrouw die een allergie heeft stond elke dag de chef kok - Dimitris - klaar. Hij zorgde - naast aangeven wat ze wel of niet kon eten - elke dag voor een speciaal dessert. Fantastisch.
De ligging van het hotel is uitstekend. Direct aan het strand en op loopafstand ( 5 - 10 minuten) van de haven en centrum van Paphos,

Datum van verblijf: juli 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Jan v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Demetris D, General Manager van Alexander The Great Beach Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 augustus 2019
Google-vertaling

Dear Jan v

We are pleased to hear that you have enjoyed your holiday spent with us. We endeavour to create the best possible holiday experience for our valued guests, and to learn of your satisfaction is truly wonderful.

Thank you for describing our hotel as ‘fantastic’ and specifically the facilities and the location as ‘excellent’.

We will pass your comments on the food to the Chefs, in particular Dimitris, who I am sure will be delighted. Indeed, all our staff will be very happy to know that you have described them as ‘super friendly',

All of us here at the Alexander the Great Beach Hotel look forward to seeing you again on your next visit soon.

Demetris Demetriou
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 juli 2019 via mobiele applicatie

Prima hotel om goed te relaxen. Op korte afstand van haven van Pathos. Prima ontbijt, zeer vriendelijk en adequaat personeel. Aanrader. Kamers zijn schoon en ruim. Strand is klein, maar gezellig en prima bereikbaar.

Datum van verblijf: juli 2019
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank H V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Demetris D, General Manager van Alexander The Great Beach Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 juli 2019
Google-vertaling

Dear H V

Greetings from Alexander The Great Beach Hotel in Paphos. Thank you taking the time to review our hotel, we are delighted that we have lived up to your holiday expectations and that you chose to come to the hotel .

It is very pleasing to read that you have thoroughly enjoyed your stay with us and felt the need to share this experience with us and other reviewers. We greatly appreciate that you have rated the rooms, the breakfast and our staff highly.

The whole team and I sincerely hope that we may have the pleasure of welcoming you back again very soon.

Demetris Demetriou
General Manager


Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 juli 2019

Een luxe klassiek ingericht hotel met supervriendelijk personeel,alles om je te verwennen op vakantie.kamers zijn ruim met veel opbergmogelijkheden.in de avond worden handdoeken ververst en lakens teruggeslagen.
3 restaurants waar je heerlijk kunt eten, vooral Garibaldi het Italiaanse restaurant was excellent met mevr.paula die je verwent.verder is bedienend personeel erg vriendelijk en professioneel. Er werd voor mij de hele vakantie speciale toetjes gemaakt i.v.m allergie.hier weten ze wat service is.

Kamertip: Zijzeezicht liggen meestal aan voorzijde maar zijn wel het koelste
Datum van verblijf: juni 2019
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank lydia415
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Demetris D, General Manager van Alexander The Great Beach Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 juli 2019
Google-vertaling

Dear lydia415

Thank you very much for your kind words and to be given the opportunity to extend our hospitality.

Your views about the hotel, the rooms, the 'Garibaldi' restaurant and our staff are highly appreciated. Paula will be delighted to hear that she has been mentioned.

It gives me great pleasure to have met your holiday expectations and hope to be able to welcome you back at the Alexander the Great Beach Hotel in Paphos in the near future.

Demetris Demetriou
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken