Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (478)
Beoordelingen filteren
479 resultaten
Waardering van reizigers
160
163
86
39
31
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
160
163
86
39
31
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 479 beoordelingen
Beoordeeld op 26 juli 2018 via mobiele applicatie

Hotel is goed ik persoonlijk vind het messchien wat verouderd kwa stijl kamer de beden vind ik niet goed krijg pijn aan rug en zijkanten als ik slaap dat vind ik niet kunnen voor de restkamers goed tis maar om te slaapen zwembad is goed en eten winning keuzen vind ik tis meestal het zelfde dat je krijgt op buffet wiffi is gratis maar werkt niet zo goed das jamer de ligging van hotels is goed vlakbij strand restora

Datum van verblijf: juli 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank misslabela
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
fomaloe, Front Office Manager van Aloe Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 31 juli 2018
Google-vertaling

Dear Reviewer,

Thank you for taking the time to share your opinion about your recent stay at Aloe. Your complimentary feedback about how good the location is, the excellent service you received and the food quality, in general, is appreciated by the team.
I am sorry to know that there were aspects of your stay which you were not satisfied with.
We have noted your comments and these were passed on the departments concerned as we do believe that by having feedback from our guests both positive and negative will help us to improve ourselves and do what is best for our guests.
We hope to welcome you back again in the near future.

Kind Regards
Georgios Gougousakis
Front Office Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 september 2017

Fijne tijd gehad. Prettige ontvangst. Prima service wbt
Ontbijt schoonmaak en handdoekenservice. Zelfs strandlakens. Personeel erg professioneel. Mooi zwembad. Kortom echt op vakantie. Ook de ligging strand centrum picobello.

Kamertip: Vloerbedekking vervangen. Stenen vloer meer hygiënisch.
Datum van verblijf: september 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank renypangemanann
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
fomaloe, Front Office Manager van Aloe Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 september 2017
Google-vertaling

Dear Reviewer,

Thank you for taking the time to share your positive comments, which we appreciate. We are very pleased to know you had an enjoyable stay with us, experienced the friendly service provided by the team, the quality of the food and our great location. I am very happy to know you enjoyed these aspects of your stay. Your comments have been passed on to the team also.

Thank you again for your comments, and we are looking forward to welcoming you back to the Aloe in the near future.

Kind Regards,

Georgios Gougousakis - fom.aloe@thanoshotels.com
Front Office manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 september 2017

Eén van die betere hotels in Paphos, echt familiehotel zonder veel chi-chi.
Zéér centrale ligging, ruime parking en bushalte dicht bij de deur.
Lekkere keuken er is iedere dag kip hoor je van de gasten, ja maar er is zoveel keuze dat u niet verplicht bent de tijd van uw vacantie kip te eten er is een zee van keuze in buffet vorm en ook het ontbijt zeer ruime keuze.
Alles net zowel de kamers als de gemene delen en supervriendelijk personeel.
Echt een aanrader daar uw vacantie te boeken!!!

Kamertip: Zeezicht front
Datum van verblijf: oktober 2016
  • Reistype: Reisde alleen
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank rony_ranson
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
fomaloe, Front Office Manager van Aloe Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 september 2017
Google-vertaling

Dear Reviewer,

Thank you for sharing your positive feedback about your recent stay at Aloe. I am very happy to know you enjoyed every aspect of your stay. I am very pleased to know you experienced the genuinely warm, welcoming and attentive service of the team, the quality of the food in our restaurants and our great location.

Thank you again for your comments, and we are looking forward to welcoming you back in the near future.

Kind Regards,

Georgios Gougousakis - fom.aloe@thanoshotels.com
Front Office Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 augustus 2017

Twee weken geleden verbleven mijn mama en ik voor een week in het Aloe hotel. We hadden het daar enorm naar onze zin. We hadden geen voorkeur opgegeven qua kamer en kozen voor de All-in formule. We kregen een kamer met zeezicht, langs de straatkant. Toen we de kamer zagen en de drukke baan, waarop ze net aan het bouwen waren, hadden we een beetje schrik voor lawaaioverlast. Maar daar was in de kamer niets van te merken. Tijdens ons verblijf was het er erg warm, waardoor een goed werkende airco op de kamer echt een must is. Dit was bij ons zeker het geval.
Verder was de kamer zeker in orde en heel proper. Net als het hele hotel trouwens. Het is er altijd kraaknet. Wanneer je aan het zwembad ligt en iemand laat een rietje vallen, zie je onmiddellijk dat het personeel in actie schiet om het op te ruimen. Het eten was steeds in buffetvorm, waar ieder wel iets vind naar zijn smaak. Er was voldoende variatie. Twee keer in de week is er ook een thema avond. Zeker ook een aanrader. Wij kozen voor de Fakirshow. Je eet dan rond het zwembad, en krijgt na het eten een leuke show aangeboden. Het personeel in het Aloe hotel is heel vriendelijk. Je ziet als klant dat ze erg hard moeten werken, maar ondanks dat kan je hen alles vragen. Ze staan steeds paraat om je te helpen en je de beste service te geven. Ze bedienen je steeds met de glimlach. Een extra dankjewel aan alle personeelsleden die ons een onvergetelijk verblijf bezorgde. ( Maar in het bijzonder voor Tj, hij zorgde er iedere avond voor dat we met de glimlach van tafel gingen).

Datum van verblijf: juli 2017
  • Reistype: Reisde met familie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank ElineD304
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
fomaloe, Front Office Manager van Aloe Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 augustus 2017
Google-vertaling

Dear Reviewer,

Thank you for taking the time to share your positive comments, which we appreciate. We are very pleased to know you had an enjoyable stay with us, experienced the friendly service provided by the team, the quality of the food in our restaurants and our great location. I am very happy to know you enjoyed these aspects of your stay. Your comments have been passed on to the team also.

We sincerely hope to welcome you back to Aloe in the near future, and if we can assist with your future reservation in any way please do not hesitate to contact me directly.

Kind Regards,

Georgios Gougousakis - fom.aloe@thanoshotels.com
Front Office Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 juli 2017

Begin juli verbleven mijn vriend en ik gedurende 10 dagen in Hotel Aloe. Wij kunnen het hotel zeker en vast aanraden; het is geschikt voor koppeltjes, gezinnen, oudere mensen en zeker ook voor mindervaliden.
Wij hadden gekozen voor een kamer met half pension en een zij-zee-zicht! Wanneer wij op ons balkon stonden, hadden we links een prachtig zicht op de bergen en rechts een mooi zicht op de zee. Ik raad aan om geen kamer met zeezicht te nemen aangezien er vlak voor het hotel een redelijk drukke baan ligt en men momenteel tegenover het hotel aan het bouwen is.
De kamer was zeer proper en meer dan in orde: ruim, voldoende kastruimte, airconditioning, er lag vers fruit op de kamer, er lag een haardroger en er was ook een koelkast die zeker van pas kwam. De badkamer was ook ruim genoeg, elke dag verse handdoeken, de mini-flesjes shampoo en douchegel werden ook dagelijks bijgevuld. Op het balkon stond een tafeltje met 2 stoelen en je had de mogelijkheid om de was te drogen over de reling.
Er werd een uitgebreid ontbijt voorzien met verschillende soorten beleg, brood, ontbijtgranen, vers fruit, zoetigheden, spek, eieren, worstjes,... Ik vond het zeer fijn dat men het ontbijt zowel binnen als buiten kon nuttigen.
Het avondeten was ook dik in orde, de ene dag beviel het buffet al wat beter dan de andere dag. Er was hoe dan ook elke avond soep, brood, een uitgebreid koud en warm buffet, een dessertbuffet, vers fruit en ijs.
De zwembaden voldeden ook aan onze verwachtingen. Er zijn voldoende bedjes/stoelen en parasols. Naast het zwembad is er een ruimte waar je 1 handdoek per persoon kan gaan afhalen om aan het zwembad te gebruiken, dus eigenlijk moet je zelf geen handdoeken in je bagage steken.
Als je de straat oversteekt, ben je aan het strand. Dit is een zandstrand waar ook bedjes en parasols te verkrijgen zijn.
Hotel Aloe ligt op wandelafstand van de haven van Paphos. Er zijn veel souvenirshops en restaurantjes/bars, dus ook 's avonds weet je wel wat doen.
Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam en de meesten spreken goed Engels.

Datum van verblijf: juli 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank GabineM
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management:Gereageerd op 26 juli 2017
Google-vertaling

Dear Reviewer,

It is highly appreciated from all of us at the Aloe, to read your wonderful comments. We are so pleased you had a wonderful stay with us. The team feels much obliged to hear that you were very satisfied with the level of hospitality provided as it is the most gratifying aspect knowing that our guests are enjoying the atmosphere, attentive service and having a memorable stay with us. It is a genuine pleasure for us and our aim is for all of our guests to feel this way.

Your comments are considered valuable to us, as we are constantly doing our utmost to ensure our Hotel, grounds & facilities are preserved to a high standard.

Thank you again, and we sincerely hope to welcome you back to Aloe soon. Please do not hesitate to let us know when you are returning so that we can personally welcome you back.


Kind Regards,

Front Office Manager
Georgios Gougousakis – fom.aloe@thanoshotels.com

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken