Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Zalig genieten”
Beoordeling van The Annabelle

De beste prijzen voor -
Inchecken dd/mm/jjjj Uitchecken dd/mm/jjjj
Prijzen zijn voor 1 kamer, 2 volwassenen
Prijzen weergeven
Vergelijk de beste prijzen van de beste reiswebsites
en nog 11 websites!
The Annabelle
Beoordeeld als nr. 12 van 85 hotels in Paphos
Certificaat van uitmuntendheid
19 mei 2017 beoordeeld

Een heerlijk hotel voor een week genieten. Heel goede ligging aan de zee met een mooie dijk. Rustige gerieflijke kamers, heel lekker en gevarieerd eten op diverse locaties van het domein. Het domein heeft een rustgevende tuin. Het personeel is heel vriendelijk en klantgericht. Een echte aanrader.

Kamertip: Kamers met tuinzicht zijn topkamers.
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: April, 2017, reisde met een partner
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank HDBelgium
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Thanos_Hotels, Manager van The Annabelle, reageerde op deze beoordelingGereageerd 22 mei 2017

We zijn erg blij dat u een geweldig verblijf in Annabelle had.
het is altijd zeer gewaardeerd om dergelijke positieve reacties te ontvangen.
Ik heten u van harte bedanken voor uw reactie en hopen u binnenkort te zien bij Annabelle

George Kassianos
Operations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordeling
Beoordelingen (2.781)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 8 van 2.781 beoordelingen

9 mei 2017 beoordeeld

Rustig Hotel - zeer goede ligging.
Kamer best ok.
Ontbijt en diner eten lekker (vooral lekkere nagerechten).
Drank vrij duur en let goed op de tickets en teken enkel wat je echt gedronken hebt!!!
Veel Engelsen.

Kamertip: Zeezicht kiezen
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: Mei, 2017, reisde met familie
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Loetschka
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
RazvanBordea, Manager van The Annabelle, reageerde op deze beoordelingGereageerd 10 mei 2017
Google-vertaling

Thank you very much for taking the time to share your comments about your recent stay at Annabelle.
Your positive comments about the food variety and quality are highly appreciated.
Regarding the pricing in our restaurants we consider them comparable to other five star hotels in Paphos.
I do hope we will have the opportunity to welcome you back in the future.
Best regards,
Razvan Bordea
Hotel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 april 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

The Annabelle is een heerlijk compleet hotel, prima faciliteiten, pal aan zee, op loopafstand (5 min.) van Paphos haven. Het Fontana ontbijt- en buffetrestaurant is goed, veel mogelijkheid om buiten te ontbijten en dineren (incl. Heaters voor iets koelere avond). Fijne bediening, zowel in restaurant als voor de kamer. Erg vriendelijk, zeer gastvrij.

Verbleef: April, 2017, reisde met een partner
Bedank Gerbert v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Thanos_Hotels, Manager van The Annabelle, reageerde op deze beoordelingGereageerd 30 april 2017
Google-vertaling

Thank you very much for taking the time to share your experience about your stay at Annabelle. I am delighted to know you enjoyed every aspect of your stay. Your compliments have been passed on to the team which is very grateful. The team is looking forward to welcoming you back in the near future.

Kind Regards
Georgios Kassianos
Operations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 september 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Luxe hotel met alle toeters en bellen. Toppunt is de grote tuin met zwemrivier en nagemaakte grot met watervallen. Direct aan de boulevard en de zee, op loopafstand van allerlei leuke eettentjes. Kamer kan iets sfeervoller ingericht worden, maar verder niets te klagen. Food&Beverage is duur, maar in welk luxe hotel is dat niet? Goed hotel voor een lekker en luxe, rustig weekje weg!

Verbleef: September, 2016, reisde met een partner
1  Bedank Giel v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Thanos_Hotels, Manager van The Annabelle, reageerde op deze beoordelingGereageerd 17 september 2016
Google-vertaling

Thank you very much for taking the time to share your experience about your stay at Annabelle. I am delighted to know you enjoyed every aspect of your stay. Your compliments have been passed on to the team which is very grateful. The team is looking forward to welcoming you back in the near future.

Kind Regards
Georgios Kassianos
Operations Manager
………………………………………………………………………………………………………………

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 september 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Momenteel zijn we in Cyprus op vakantie in Paphos. Een prachtig stukje van Cyprus, aan de zee bij de haven. Hier zijn allerlei leuk restaurantjes, toeristisch en minder toeristisch. De perfecte plaats om heerlijk relaxed te verblijven en te genieten van het zonnetje. Erg mooie lobby, mooi en stijlvol ingericht overal. Ook de zwembaden zijn echt geweldig! Heel mooi orgineel gemaakt, je ligt er niet dicht op elkaar en dat is erg fijn! Ook fijne service aan de receptie. De kamer is wel oké, ze hadden wat meer ge-updated mogen worden, maar we hebben wel een prachtig uitzicht en dat maakt veel goed. Kortom, dit hotel is aan te raden als je een relaxte vakantie zoekt met alles dicht bij de hand.

Verbleef: September, 2016, reisde met een partner
Bedank floor94
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Thanos_Hotels, Manager van The Annabelle, reageerde op deze beoordelingGereageerd 15 september 2016
Google-vertaling

Thank you very much for your kind feedback, we are delighted that you enjoyed your stay with us. I have communicated your feedback on to the team also.

We hope to welcome you back to Annabelle very soon.


Kind regards,
Georgios Kassianos
Operations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 augustus 2016 beoordeeld

Voor een weekje dit hotel geboekt enkel op basis van ontbijt. Op wandelafstand zijn er voldoende toffe restaurantjes waar je lekker kan eten. We hadden gekozen voor een kamer met zeezicht. Het uitzicht was heel mooi!!! De kamers waren voor ons zeker in orde en heel netjes. Het ontbijt was overheerlijk en voldoende van alles. Vriendelijk personeel. Wij kunnen niks negatiefs zeggen en hebben genoten.

  • Verbleef: Augustus, 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
1  Bedank benny-gaby
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Thanos_Hotels, Manager van The Annabelle, reageerde op deze beoordelingGereageerd 15 augustus 2016
Google-vertaling

Vielen herzlichen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben Ihre Erfahrungen Ihres Aufenhaltes in Annabelle mit uns zu teilen und es freut mich sehr, dass Sie Ihren Urlaub bei uns genossen haben. Ihre Komplimente und Anerkennung haben wir an unser Team weitergeleitet und Sie sind sehr dankbar. Unser Team freut sich, Sie in naher Zukunft wieder willkommen zu heissen.

Mit freundlichen Gruessen
Georgios Kassianos
Operations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 maart 2016 beoordeeld

De eerste keer dat ik dit hotel bezocht was met mijn ouders zo'n 25 jaar alweer geleden. Grandeur en luxe, op je wenken worden bediend. Tegenwoordig, door het algeheel moderniseren van de wereld, leg je nog steeds de hoofdprijs neer maar vind ik persoonlijk de service en de look and feel na al die jaren een stuk minder. Kan door de tijd komen en mijn eigen perceptie, toch was het een kleine teleurstelling ergens.

  • Verbleef: Mei, 2015, reisde alleen
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Mirandoly
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Thanos_Hotels, Manager van The Annabelle, reageerde op deze beoordelingGereageerd 22 maart 2016
Google-vertaling


Thank you for taking the time to share your opinion about your recent stay at Annabelle. Your complimentary feedback about grandeur of this hotel is appreciated by the team. We prefer to address any concerns our guests have immediately in order for their stay to be as enjoyable and comfortable as possible, and I regret that I was not able to speak with you in person about your concerns. This would have given the team and myself the opportunity to recover your disappointment as much as possible.

We do hope you consider returning to Annabelle. Please do not hesitate to contact me if you do, so that we can ensure that every aspect of you return visit is more enjoyable
Kind Regards
Georgios Kassianos
Operations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotels die je misschien ook aanspreken ...
Reizigers hebben ook deze hotels in Paphos bekeken
op 0.8 km afstand
The King Jason Paphos
op 0.1 km afstand
Almyra Hotel
Almyra Hotel
nr. 14 van 85 in Paphos
2.212 beoordelingen
op 0.4 km afstand
Alexander The Great Beach Hotel
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
op 2.4 km afstand
Constantinou Bros Asimina Suites Hotel
op 1.2 km afstand
Olympic Lagoon Resort Paphos
op 1.7 km afstand
Constantinou Bros Athena Beach Hotel
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven

In The Annabelle geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Aanvullende informatie over The Annabelle

Adres: 10, Poseidonos Avenue | 10 Poseidonos Avenue, Paphos 8042, Cyprus
Locatie: Cyprus > District Paphos > Paphos
Voorzieningen:
Bar/lounge Zakencentrum met internettoegang Fitnesscentrum / sportruimte Gratis ontbijt Gratis snelle internetverbinding (wifi) Gratis parkeren Kinderactiviteiten (kind-/gezinsvriendelijk) Restaurant Roomservice Shuttlebusservice Suites Zwembad
Stijl hotel:
Nr. 11 zakenhotel in Paphos
Nr. 11 luxe hotel in Paphos
Nr. 17 familiehotel in Paphos
Nr. 19 romantisch hotel in Paphos
Prijsklasse: € 134 - € 315 (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
Hotelcategorie:5 ster(ren) — The Annabelle 5*
Aantal kamers: 218
Reserveringsmogelijkheden:
TripAdvisor is een trotse partner van Expedia, Booking.com, Hotels.com, TripOnline SA, 5viajes2012 S.L. en HotelQuickly, dus je kunt je reserveringen bij The Annabelle met vertrouwen boeken. We helpen maandelijks miljoenen reizigers het perfecte hotel te vinden voor vakantie- en zakenreizen, altijd met de beste kortingen en speciale aanbiedingen.
Ook bekend als:
The Annabelle Hotel Paphos
Annabelle Hotel Paphos
Annabelle Paphos
Hotel Annabelle Cyprus
The Annabelle Paphos
Annabelle Cyprus Hotel Paphos
Annabelle Hotel Cyprus

Is dit uw TripAdvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding