Villa Ksenia is een prachtige villa op een geweldige locatie. Het huis is voor max. 6 personen. Er zijn 3 slaapkamers: 1 met een tweepersoonsbed en 2 met 2-éénpersoonsbedden (die tegen elkaar geschoven kunnen worden). Alle kamers hebben airco.
De tuin is erg mooi aangelegd met zwembad, terrassen en bbq en biedt veel privacy.
De “strip” (uitgaansgebied) is ca. 10min. lopen. Het eerste stuk naar de hoofdweg is slecht verlicht een zaklamp is aan te raden. Het kleine strandje is 5 minuten lopen en daar staat voor de huurders van de villa een kleine cazebo met stoelen en ligbed. Het grote zandstrand is 10 minuten lopen, daar kun je strandstoelen huren en wateractiviteiten doen, zoals para-sailing en peddelboarden.
Oleg en zijn lady hebben ons ontvangen en rondgeleid. Er stond ook lekkers voor ons in de koelkast.
We hebben het huis 2 weken gehuurd en na één week kwam Oleg het huis poetsen, werden de bedden verschoond en kregen we schone handdoeken. Na 2 weken moesten we (cash) €120 elektra betalen, dat lijkt mss veel maar we hebben op 3 slaapkamers elke nacht de airco aangehad.
Wij hebben genoten!
Ksenia Villa is gelegen op het schiereiland Coral Bay en heeft een fantastisch uitzicht vanaf de balkon op de baai en het strand, heeft 3 slaapkamers van goed formaat met airco en een groot zitgedeelte met plafondventilatoren en een mooie grote keuken, allemaal met Engelse stopcontacten.
Het zwembad heeft een goed formaat en er is volop ruimte om te ontspannen, het water in het zwembad was altijd aangenaam warm en was goed verzorgd.
Het ligt in een rustige omgeving en er was toen wij daar waren geen lawaai van andere nabijgelegen huizen of auto's.
Het strand en de hoofdstraat (met veel restaurants, bars en kleine supermarkten) ligt op ca. 15 minuten loopafstand (er is een grote supermarkt een beetje verderop).
Het schiereiland is zeer rustig en een zaklamp is aanbevolen voor in het donker omdat er niet veel lantaarnpalen zijn buiten die op de hoofdstraat.
Er ligt een mooi rustig onbedorven strand op minder dan 5 minuten wandelen van de villa die is kleiner en rustiger is dan in het grote strand.
Oleg en Ksenia, de eigenaars, hadden niet behulpzamer kunnen zijn, ze ontmoetten ons op het vliegveld en boden ons zelfs aan ons naar de supermarkt te rijden (wij habben een auto gehuurd, zodat dit niet nodig was), ze waren altijd een telefoontje weg en hielpen graag bij eventuele problemen.
Ik zou deze villa op basis van de ligging zeker aanraden, het fantastische uitzicht vanaf het balkon, het zwembad en de gastvrijheid van de eigenaars.
Was het eenvoudig om de woning te boeken? | Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk? |
Hoe was de sleuteloverdracht? | Algemene staat van de woning |
Beddengoed & matrassen | Keuken & keukengerei |