Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bijzonder”
Beoordeling van 7 St. Georges Tavern

7 St. Georges Tavern
Geclassificeerd als nr. 18 van 631 Restaurants in Paphos
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Grieks, Mediterraan
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Gezinnen met kinderen, Speciale gelegenheden, Lokale keuken, Grote groepen, Romantisch
Dineropties: Diner, Na sluitingstijd, Ontbijt, Lunch, Bezorgen, Reserveringen
24 april 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Hartelijke ontvangst na eerdere reservering een iets afgelegen plek met een verrassend concept. Geen menu kaart maar gedurende het diner elke keer een verse verassing in een bomvol restaurant (popperige kabouter huis achtig) Brood met diverse smeersels, salade en diverse andere als meze opgediende hapjes zoals spinazie, bloemkool, stoofvlees kipkluiven, spek, levertjes, zoete aardappels en couscous. Veelal biologisch en niet allemaal onze smaak. Eten blijft komen tot je aangeeft klaar te zijn. Toen nog een toetje sparen 3 keuzes met 3. Met 1 liter heerlijke rode huiswijn, water, een cola en een te vol gevoel naar huis voor 80 euro. Leuk om dit adresje van vader en 5 zoons om de entourage aan te doen. Vriendelijke hard werkende mensen die erg hun best doen om iets goeds voor te zetten. Het moet wel je smaak zijn. Leuke ervaring!

Datum van bezoek: april 2017
Bedank lankun
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.761)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

10 - 14 van 1.761 beoordelingen

23 oktober 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Hier kun je de Cypriotische keuken goed proeven.Het eten is heerlijk.Voor een bepaalde prijs kun je zo veel eten als je wilt. Voor de 3 keer geweest en het blijft top.Echt een aanrader als in Paphos bent.

Datum van bezoek: oktober 2016
Bedank Leo T
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 oktober 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Sfeervol restaurant met een heerlijke keuken. Geen menu, je tafel staat steeds gevuld met heerlijke gerechtjes.
Gewoon genieten en je laten verrassen.
De bediening en de prijs zijn vriendelijk.
Kortom, genoten!

Datum van bezoek: oktober 2016
Bedank MarijnL193
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 september 2016 beoordeeld

Het taxiritje was het zeker waard. St Georges Tavern ligt op een heerlijk rustige plek en het eten is fantastisch! Er is geen menu, dus je moet vertrouwen op de kok en je laten verrassen. Menu bestond uit diverse rondes meze met een mix van vegetarische en vleesgerechten. Kwaliteit is goed en de prijs is ook prima.

De gastheer en gastvrouw werken ook mee in de bediening en zorgen voor gezelligheid zonder opdringerig te zijn. Een taxi terug naar het hotel werd direct geregeld.

Zorg dat je gereserveerd hebt want het restaurant vult zich elke avond met locals!

Datum van bezoek: september 2016
Bedank jesperw371
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Leuk en knus restaurant waarbij het is aan te raden om te reserveren. Wij zijn er de eerste keer op de bonnefooi heen gegaan, maar er was geen plek meer. Kost toch gauw 10 euro met de taxi om er heen te gaan, dus pas hier mee op. Vervolgens gereserveerd voor een paar dagen later, en het was het waard. Heerlijk (en veel) gegeten, voor wat achteraf bleek bijna niets. (Twee keer mezes, groot biertje, karaf wijn en twee koffie voor 45 euro). Vlees was heerlijk mals.

Datum van bezoek: augustus 2016
Bedank Lieke v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die 7 St. Georges Tavern bekeken, bekeken ook

 

In 7 St. Georges Tavern geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding