Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mooie locatie, authentieke gerechten, top sfeer en bediening!”
Beoordeling van Dionysus Mansion

Dionysus Mansion
Geclassificeerd als nr. 4 van 1.150 Restaurants in Limassol
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 11 - US$ 38
Gegevens restaurant
25 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Deze locatie is een voormalig gebouw van het leger en ligt even buiten het toeristische gebied maar is de wandeling zeker waard. ( dicht bij de bioscoop) buiten kan je plaats nemen in de binnentuin met veel schaduw en sfeer van de bomen. Voor de gerechten worden locale producten gebruikt, zoals kaas en lam.
De wijnkaart is uitstekend en de bediening probeert er echt voor te zorgen dat je een mooie avond beleeft. Zodra het donker wordt is de tuin mooi uitgelicht in vrolijke kleuren.
Ook binnen is het prima toeven; modern Europees ingericht.
Beslist de moeite waard om een bezoek te brengen en vergeet vooral de desserts niet!

Datum van bezoek: juli 2017
Bedank David M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
George Z, -atyourservice- van Dionysus Mansion, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 augustus 2017
Google-vertaling

Dear David m, thank you very much for taking the time to write this review and thank you for excellent comments! We are very happy to see that you have enjoyed a lot Dionysus Mansion and we hope to see you again in the future!

Kindest Regards,

George Z.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (598)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 597 beoordelingen

1 december 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten, mooi restaurant en goede bediening. En nu type ik verder om 100 tekens te halen...

Datum van bezoek: december 2016
Bedank Josvantoorn
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
George Z, -atyourservice- van Dionysus Mansion, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 december 2016
Google-vertaling

Dear Josvantoorn, thank you very much for taking the time to write this review and thank you for excellent comments! We hope to see you again in the future,

Kindest Regards,

George Z.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 oktober 2016 beoordeeld

Lekker gegeten voor een klein prijsje. Typisch lokale gerechten, zeer verzorgd. Vriendelijke bediening, gezellige sfeer. Hier hebben ze tijd voor een gezellige babbel. Niet twijfelen, binnen gaan.

Datum van bezoek: september 2016
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank ChristianMarianne27
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
George Z, -atyourservice- van Dionysus Mansion, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 november 2016
Google-vertaling

Dear ChristianMariane27, thank you for taking the time to write this review and thank you for excellent comments! We are very happy to see that you have enjoyed a lot Dionysus Mansion and we hope to see you again in the future!

Kindest Regards,

George Z.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 oktober 2016 beoordeeld

De snelheid, vriendelijkheid van het personeel is buiten gemiddeld. De kaart kent elke medewerker uit zijn hoofd en weet precies wat wel en niet mogelijk is als je een dieetwens hebt! De schapen producten zijn een eigen boerderij waardoor ze kunnen garanderen dat er geen koe producten in verwerkt zijn! Lekker gegeten tegen een boven gemiddeld schappelijke prijs.

Datum van bezoek: oktober 2016
Bedank hermien76
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
George Z, -atyourservice- van Dionysus Mansion, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 oktober 2016
Google-vertaling

Dear Hermien 76. thank you very much for taking the time to write this review and thank you for excellent comments! We are very happy to see that you have enjoyed Dionysus Mansion and we hope to see you again in the future,

Kindest regards,

George Z.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 september 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Sfeervol dineren in de tuin. Leuke bediening die ons goed hielp met het maken van keuzes. We hebben ons laten verrassen en dat was zeer aangenaam. Hoofdgerecht zijn grote porties. Di restaurant is een aanrader!

Datum van bezoek: september 2016
Bedank Marnixx
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
George Z, -atyourservice- van Dionysus Mansion, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 oktober 2016
Google-vertaling

Dear Marnixx, thank you for taking the time to write this review and thank you for very good comments, we are very happy to see that you enjoyed a lot Dionysus Mansion and we hope to see you again in the future,

Kindest Regards,

George Z.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Dionysus Mansion bekeken, bekeken ook

 
Limassol, District Limasol
Limassol, District Limasol
 
Limassol, District Limasol
Limassol, District Limasol
 

In Dionysus Mansion geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding