Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.371)
Beoordelingen filteren
2.371 resultaten
Waardering van reizigers
2.036
241
62
21
11
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
2.036
241
62
21
11
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 2.371 beoordelingen
Beoordeeld op 25 november 2016

Hotel ziet er van de buitenkant niet uit. Kamers daarin tegen zijn wel oke, al mis ik hier een balkon. Kies zeker voor een kamer met uitzicht op zee, want stadszicht ziet er erg triest uit. Ontbijt hier was heerlijk, lekker buiten in de zon op het terras. Ontbijt was ook erg groot, je had veel keus!

  • Verbleef: november 2016, reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Estella S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Andreas G, General Manager van Amathus Beach Hotel Limassol, reageerde op deze beoordelingGereageerd 25 november 2016
Google-vertaling

Dear Estella S,
Many thanks for taking the time to post your kind review on TripAdvisor about your recent stay at the Amathus.
I am glad that you enjoyed our sumptuous breakfast in the spectacular setting of our Kalypso Restaurant. Actually this is very popular among our guests, and I was glad to read that this was one of your highlights.
Our superior inland view rooms do not provide a balcony, because we replaced it with a glass partition/triple glazing long window and transforming it to a comfortable sitting area.
Thank you once again for sharing your experience with us, and I look forward to welcoming you back at the Amathus in the near future. Please feel free to contact me at ageorgiou@amathushotel.com whenever you decide to visit our hotel once again.
Kind regards,
Andreas Georgiou
General Manager
Amathus Beach Hotel

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 oktober 2016

Onze kamer aan de straatzijde had niet het mooiste zicht, maar was verder wel voorzien van alle comfort. De tuin is mooi, maar niet erg groot. Een groot pluspunt van dit hotel is de ligging aan de promenade. Van hier uit kan je leuke wandelingen maken. De service is perfect en ook het eten heel erg lekker.

  • Verbleef: september 2016, reisde met vrienden
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank ramanando
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Andreas G, General Manager van Amathus Beach Hotel Limassol, reageerde op deze beoordelingGereageerd 25 oktober 2016
Google-vertaling

Dear Ramanando,
Thank you ever so much for posting such a nice review on TripAdvisor about our Amathus Beach Hotel.
I was really pleased that you enjoyed so much your stay with us. It is rewarding to know that you have found our services and amenities to your satisfaction. As I always do, I will share your comments with my brilliant team.
The location of the Amathus is unique. We are indeed very fortunate to have 2,000 meters of sea frontage and 4,000m2 of immaculate sunbathing lawn gardens. Therefore, even when our hotel is fully booked, our guests can enjoy the luxury of space and privacy. In addition the pathway by the beach is ideal for long romantic walks and/or jogging throughout the day.
Thank you once again for sharing your experience with us, and we look forward to welcoming you back at the Amathus in the near future. Please feel free to contact me at ageorgiou@amathushotel.com whenever you decide to visit once again our hotel.
Kind regards,
Andreas Georgiou
General Manager
Amathus Beach Hotel

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 oktober 2015

Positief: Prachtig hotel met uitstekende, schone kamers. Vriendelijk personeel, goed ontbijt en andere faciliteiten.

Negatief: Onze zoon (leeftijd 3,5) mocht niet van de glijbanen omdat hij te jong was, zelfs niet samen met een ouder. Echt een teleurstelling voor hem en zeer slecht dat dit niet op de site wordt aangegeven! Overige faciliteiten (spa, restaurants) zijn erg prijzig.

  • Verbleef: oktober 2015, reisde met familie
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Ruben A
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Andreas G, General Manager van Amathus Beach Hotel Limassol, reageerde op deze beoordelingGereageerd 23 oktober 2015
Google-vertaling

Dear Rale,
Thank you for taking time to post your review of our hotel on TripAdvisor.
I was glad to read that you liked our rooms and that our team was able to contribute to an enjoyable experience for you and your family.. All the rooms in the main building have been recently renovated. Our sumptuous breakfast in the spectacular setting of our Kalypso Restaurant is very popular among our guests, and I was glad to read that this was one of your highlights.
Please note that our hotel is following very strictly all issues of safety, even more when these concern young children. As it is announced on the relevant board next to our Kids’ Pool, children using the slides should have a certain height. Therefore even under parents’ supervision, we cannot take any risk and let children using the slides if they do not comply with the above parameters. In case children do not comply with the specific height standards, they risk to turn in the slide and get injured, something that both parents and we, as hotel, never want to happen in our hotel.
I do hope that we will soon have the opportunity to welcome you and your family back to the Amathus, when your son will comply with the regulations for using the Kids’ Pool Slides, thus being able to enjoy our fantastic slides.
Thank you once again for sharing your experience with us. Please feel free to contact me at ageorgiou@amathushotel.com whenever you decide to visit once again our hotel.
Kind regards,
Andreas Georgiou
General Manager
Amathus Beach Hotel

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 oktober 2015

Amathus Beach Hotel heeft werkelijk alles om hun gasten in de watten te leggen ! Het was reeds de tweede maal dat we er verbleven. Mooie, rustige, luxueuze en vooral kraaknette kamers. Tweemaal per dag wordt er schoongemaakt, met telkens propere handdoeken, Overal supervriendelijk en toegewijd personeel. Niets is hen te veel. We worden telkens weer bediend met de glimlach ! Ook de diverse restaurants leveren dagverse producten ! Het eten in de diverse restaurants is vrij gevarieerd en zeer verzorgd. Zeker voor elk wat wils !! Ook is er vrij regelmatig zang en dans voorzien, wat het vakantiegevoel extra feestelijk maakt ! En ook de kinderen zijn hier echt "welkom" en krijgen extra aandacht van de ganse staff. Dit is echt een "superhotel", aan iedereen aan te bevelen. We vonden het ook erg leuk om, tijdens een receptie, eventjes kennis te maken met het management ! Een team van enthousiaste en gemotiveerde medewerkers die er werkelijk alles aan doen om hun gasten een geslaagde en onvergetelijke vakantie te bezorgen. We komen dus zeker terug !!!! Ideale locatie om zonder zorgen de batterijen weer eens op te laden !!!!

Kamertip: kamers met zeezicht
  • Verbleef: september 2015, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
1  Bedank kathleen d
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Andreas G, General Manager van Amathus Beach Hotel Limassol, reageerde op deze beoordelingGereageerd 7 oktober 2015
Google-vertaling

Dear Kathleen d,
I am very happy to read how much you enjoyed your most recent visit at the Amathus Beach Hotel and how highly you appreciated the food, the facilities but also the professionalism of our personnel. I will share your kind feedback with my brilliant team and I am sure they will be delighted with your comments. These count more since you are repeat guests.
Many thanks for your feedback ab out the food quality of all of our restaurants, as well as our new Pelican Kids’ Club which is a heaven for our young guests.
I look forward to welcoming you back to the Amathus again very soon. Please feel free to contact me at ageorgiou@amathushotel.com, whenever you decide to visit the Amathus once again.
Kind regards
Andreas Georgiou
General Manager
Amathus Beach Hotel

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 november 2013

Grote luxe, prachtige kamers, produkten van Bulgary op de kamer, elke dag wordt de kamer 2 x gereinigd, indien u wenst kan u dagelijks verse lakens hebben, u legt gewoon het kaartje op bed. Het half pension in het hoofdrestaurant,elke dag à la carte, keuze uit 5 voorgerechten, soepen hoofdschotel dessert en kaas.Er is ook een vis restaurant buiten aan de zee, zeer gezellig, als het was fris wordt krijg je een plaid. Het ontbijt is schitterend, met zalm en cava en veel keuze van brood en veel yoghurt soorten en veel fruit. De dranken zijn wel redelijk duur bv glas wijn 7 euro , cava 9 euro, maar hoort bij de standing van het hotel.Wij waren er eind oktober en hadden nog 30 °, zeer warm nog voor deze periode... het hotel heeft ook een privé strand, obers komen steeds langs voor drankjes en ev. eten te bestellen. Het fitness center is zeer luxe alsook de wellness. In dit hotel kom je volledig tot rust is echt een aanrader voor mensen die een weekje rust willen.. Het ligt wel wat afgelegen en in Limasoll is er niet zo veel te zien buiten uw hotel, we l kan je de bus nemen naar het nieuwe shopping center ong. 20 min per bus , waar je allemaal trendy winkels vindt.

Kamertip: zeker kamer met zeezicht nemen !! verdiep 3 of 4
  • Verbleef: oktober 2013, reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Brigitte D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
AmathusHotels, Business Development Manager, Amathus Hotels van Amathus Beach Hotel Limassol, reageerde op deze beoordelingGereageerd 9 november 2013
Google-vertaling

Dear Reviewer

It was indeed very kind of you to take the time and let us have your impressions from your recent stay at the Amathus Beach Hotel Limassol.

Your very kind words about the quality and standard of services delivered in our Hotel are very encouraging for all of us here at the Amathus. The aim of the entire Amathus team has always been to provide the best possible service and facilities to all our guests, at all times.

We would like to thank you for having given us the opportunity to extend to you our "Amathus Hospitality", and look forward to having the pleasure of welcoming you back at our Hotel in the near future.


Sincerely Yours

Katerina Yennari
Business Development Manager
AMATHUS HOTELS
Tel. +357 25832000
Email: kyennari@amathushotel.com

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken