Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Super lekker spaans eten in het oude stadsgedeelte van Luxemburg”
Beoordeling van Bistro Podenco

Bistro Podenco
Geclassificeerd als nr. 19 van 855 Restaurants in Luxemburg Stad
Prijsklasse: US$ 7 - US$ 35
Keukens: Spaans
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
11 december 2016 beoordeeld

Een kleine leuke spaanse bistro. Super vriendelijke bediening. Lekkere sangria, zalige patata bravas,... Ook de hoofdmaaltijd was zeer lekker. Eerlijk spaanse keuken tegen een goeie prijs. Hier kom ik zeker nog terug, heeft zo gesmaakt.
Best wel reserveren want is redelijk kleine zaak en zeer populair bij de lokale bevolking.

    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank reizigerBE
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jaime P, Public Relations Manager van Bistro Podenco, reageerde op deze beoordelingGereageerd 12 december 2016
Google-vertaling

Dear ReizigerBE,
Thank you for your visit and for sharing your experience with us and to the TripAdvisor community.
From the service to the Sangria all we do is sharing the happiness and the love which builds el Podenco and which runs within the walls of the historic building that we seat in.
The food we serve is te tradition of our homeland and the rest is the magic of the heart of Luxembourg!
We trust to keep having you around and to share more of the Podenco experience.
See you soon,
El Podenco team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (452)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

6 - 10 van 453 beoordelingen

10 oktober 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten! De tapas waren voortreffelijk.
De gastheer heeft ons op onze wenken bediend met een gezonde vleug humor.
Hier komen we terug zelfs als we er een detour voor moeten maken!

Bedank ptrnvlstn
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jaime P, Public Relations Manager van Bistro Podenco, reageerde op deze beoordelingGereageerd 11 oktober 2016
Google-vertaling

Dear Ptrnvlstn,
Thank you for highlighting both the service and the quality of the food we serve.
We hope that every time that you can find you path back you will.
We will be waiting for you and getting ready more Spanish specialities for future visits!
El Podenco team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 september 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

De bistro zit op een leuke locatie en er werken vriendelijke en gastvrije mensen, dit was niet zeer opvallend geweldig. Het eten maakte het eigenlijk heel goed: goede smaken en lekkere gerechten!

Bedank ImkeNL
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jaime P, Public Relations Manager van Bistro Podenco, reageerde op deze beoordelingGereageerd 21 september 2016
Google-vertaling

Dear ImkeNL,
Thank you for your visit and comment.
We put a lot of effort and take price in our friendly staff.
As a traditional Spanish restaurant, we love to hear that guest from all across the world appreciate our food and come out of our home with a big sile and the intention to be back.
We will be happy to have ou back very soon,
El Podenco team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 augustus 2016 beoordeeld

Het restaurant was ons aangeraden door kennissen. De eerste avond van aankomst in Luxemburg wilde wij hier graag eten. Helaas niet mogelijk, vaak moet er gereserveerd worden, dit kan alleen om 19.00 uur of 21.00 uur, niet op andere tijden. Wij hebben uiteindelijk gereserveerd voor de dag erna.

De kwaliteit van het eten was erg goed! Het vlees is heerlijk en de bediening is goed. Er staat echter veel vis op de kaart, waardoor de keuze in tapas als een stuk beperkter is. Hierdoor hebben wij gekozen om een gerecht van de kaart te nemen ipv tapas.

Het is een gezellig en knus restaurant waar ik graag nog eens terug zou willen keren.

1  Bedank Fouzia Z
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jaime P, Public Relations Manager van Bistro Podenco, reageerde op deze beoordelingGereageerd 26 augustus 2016
Google-vertaling

Dear Fouzia,
Thank you for you visit and time with us.
We keep trying to find solutions to serve our clients and provide for each person a unique traditional Spaniard experience.
As per the tapas, our roots are anchored is the south, were the sun heats the shores of the sea and fish is abundant, therefore, our menu (as our place and the germ of the service attitude) mirror our souls.
Remember that when dealing with fresh and seasonal products as we do, your next stage may be full of ground products!!!
See you soon,
El Podenco team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Moest voor zaken opnieuw naar Luxemburg. Opnieuw hier gegeten. Geweldig chef hebben ze hier werken en de sfeer en service is echt goed. Echt een aanrader. Klein pareltje in Luxemburg.

Bedank barnout
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jaime P, Owner van Bistro Podenco, reageerde op deze beoordelingGereageerd 11 augustus 2016
Google-vertaling

Dear Barnout,
Thank you for having us in your business plans.
We are happy to welcome you every time that your path will bring you to the Duchy.
See you next time,
El Podenco team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Bistro Podenco bekeken, bekeken ook

Luxemburg Stad, Luxemburg
Luxemburg Stad, Luxemburg
 
Luxemburg Stad, Luxemburg
Luxemburg Stad, Luxemburg
 
Luxemburg Stad, Luxemburg
Luxemburg Stad, Luxemburg
 

In Bistro Podenco geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding