Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.550)
Beoordelingen filteren
1.550 resultaten
Waardering van reizigers
708
679
123
30
10
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
708
679
123
30
10
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 1.550 beoordelingen
Beoordeeld op 18 augustus 2019

Goed te doen, in het midden van het centrum en op een steenworp afstand van het station.Het oude centrum is een aanrader. Voor € 4 per persoon koop je een dagkaart voor de bus en de trein door heel Luxemburg.

Datum van verblijf: augustus 2019
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank ttremmerswaal
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Marc S, Manager van Park Inn by Radisson Luxembourg City, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 augustus 2019
Google-vertaling

Dear Ttremmerswaal

please allow me to respond in English.
Many Thanks for your recent visit and that you took the time to share your experience.

It is fantastic to read that you enjoyed our Park Inn by Radisson Luxembourg specially for its very central an convenient location.

Indeed are the rates to travel the country in public transport very affordable. As of March 2020 Luxembourg will be even the first country on the world where the entire public transportation will be free of charge!
Next to that, try the HopOn-HopOff Castle Tour next time - new product in Luxembourg, where they not only take you on an HopOn-HopOff in the city but all the way up North the castles and Müllerthal (Luxembourg Little Switzerland) - very much to recommend.

Best wishes from Luxembourg,
Marc Schwamberger
General Manager


Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 augustus 2019

Wij waren hier voor een Citytrip van 3 dagen en onze ervaring met dit hotel was uitstekend. Perfecte ligging en service. Compliment aan Michael van de receptie voor zijn deskundige uitleg over de stad. Wij komen zeker nog eens terug en kunnen dit hotel ten zeerste aanbevelen.

Datum van verblijf: augustus 2019
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Elsger
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Marc S, Manager van Park Inn by Radisson Luxembourg City, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 augustus 2019
Google-vertaling

Dear Elsger

(please allow me responding in English)

many Thanks for your recent visit.
It is a real pleasure to see you are rating us at full score and add some very personal notes on our Park Inn by Radisson Luxembourg City Hotel and specially on the member of staff.

Great to read you enjoyed our very central and convenient location for your city trip.
Isn't our city a beauty? Each time I walk from the hotel over that bridge to the historical part of town, I lose my thoughts over that stunning valley and view! You cant get enough of it!

What a fantastic mention on Michael!
I have worked already with him barely 15years ago, in a different property - Michael is a real asset in my team and a great host for our guest.
We have a young talented and passionate crew of hoteliers paired with leaders with many years of experience like Michael ... that's the secret on our hospitality concept!

We look very forward to be welcoming you soon again.
Just drop us a line, we will let you know about events and cultural happenings, so you will than see something new each time you visit us!

Warm regards from Luxembourg,
Marc Schwamberger
General Manager



Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 juli 2019

zeer mooi, net en proper hotel. Alle nodige voorzieningen waren aanwezig. Het is perfect gelegen op wandelafstand om de stad te verkennen. Ook parkeren was geen probleem , de parking is aan het hotel, enige minpunt dat het 15 euro per dag kost. .Ook was er veel openbaar vervoer in de buurt .
Het ontbijt was meer dan voldoende, en alles was kraakvers. top hotel !!!!!

Datum van verblijf: juli 2019
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Climber24544904832
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Marc F, Manager van Park Inn by Radisson Luxembourg City, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 juli 2019
Google-vertaling

Dear Climber24544904832

Thank you so much for your comment as "TOP HOTEL"
Its a pleasure to read about your great review on our product, extinct breakfast variety, helpful staff and lastly the good location with in the city.
Your only not so well rate point about the 15€ parking per night, this is the price of the public parking connected to our Park Inn by Radisson Luxembourg City Hotel. Its for city center still one of the lower once. I appreciate that you did not rate our hotel and services differently due to this comment.

Best regards,
Marc Schwamberger
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 juni 2019

In prijs/kwaliteitverhoudingen 1 van de beste zakelijke hotels in Luxemburg. Zeer schoon, vriendelijk personeel, erg prettig bed, hoge kwaliteit van de luchtverversing en airconditioning. Goede parkeervoorziening.

Datum van verblijf: juni 2019
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank HJ8466
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Marc F, Manager van Park Inn by Radisson Luxembourg City, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 juli 2019
Google-vertaling

Dear Travel39061581828

please allow me to answer in English.
Many Thanks for your very positive evaluation and to highlight our Park Inn by Radisson Luxembourg City as one of the best business hotels in Luxembourg.
Cleanliness and state of the art technical equipment is for us very important to keep the "product" up to expectations.
Friendliness of our staff is a feedback we appreciate each single time its being shared with us; I appreciate very much that you did so along with your good grade on value for money.

Best wishes from Luxembourg,
Marc Schwamberger
General Manager


Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 mei 2019

Mijn vriendin heeft last van claustrofobie en ervaart hierdoor paniekaanvallen. Hier werd erg coulant mee omgegaan, aangezien de enige ingang van het hotel de lift vanaf de straat was. We kregen een goede oplossing aangeboden en mochten van een alternatieve ingang en het trappenhuis gebruikmaken!

Datum van verblijf: april 2019
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank OnAir37842483927
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Marc F, Manager van Park Inn by Radisson Luxembourg City, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 juli 2019
Google-vertaling

Dear OnAir37842483927

Many Thanks for your great review!
Please accept my response in English.

Our passion at the Park Inn by Radisson Luxembourg City is to strive for excellent service and make our guest feel welcomed and at home when they arrive at our property.

It was needless to say that we always try to find solutions for situations which are not on the daily "routine"; basically does the term routine not exist in our hospitality industry.

Glad we could make the difference with the little detail and as such make it a great stay for your girlfriend and you.

Best regards,
Marc Schwamberger
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken