Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (451)
Beoordelingen filteren
451 resultaten
Waardering van reizigers
309
101
28
8
5
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
309
101
28
8
5
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
4 - 9 van 451 beoordelingen
Beoordeeld op 1 april 2018

Uitstekend, kleinschalig hotel in het centrum van Luxemburg aan het gelijknamige plein waar vele restaurants en de Concertzaal zijn gevestigd. Een beetje moeilijk bereikbaar met de auto. Laat je daarom goed instrueren door de receptie. Direct na aankomst op het verkeersvrije plein wordt de auto door de portier naar een garage gebracht. Vriendelijke ontvangst aan de balie. Bijzonder dubbele kamer nr 400 op de 4e etage. Het hotel is een aaneenschakeling van diverse huizen. Je bereikt daarom kruip door sluipdoor je kamer. Opvallend rustig midden in de stad.

Kamertip: mooie suite: kamer 400
Datum van verblijf: maart 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank PD3S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hubert B, Directeur général van Le Place d'Armes Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 mei 2018
Google-vertaling

Dear PD3S,

Thank you for sharing with us your experience at the Hotel Le Place d’Armes.

We are happy to see that our boutique hotel was to your liking. With it’s 18 rooms and suites, divides into 7 different buildings, some of which build during the 18th century, our establishment offers peace and quiet for all our guests in the heart of the busy historic centre.
Our hotel indeed proposes to its guests, a limited number of parking space to a private underground private parking with valet service.

If you book a parking space with us, instructions are sent to you to help you drive through the pedestrian zone, and our team at the reception is always more than happy to help giving our guests the final directions.

We hope to see you again very soon for your next stay in Luxembourg

Best regards

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 augustus 2017

Als lid van de groep relais chateaux een goede plek om te slapen.
Schone ruime kamer, dito badkamer.
Met de auto moeilijk bereikbaar, de ingang van het hotel is in een wandelgebied
Excessief dure ontbijtprijs van 29,00 euro –is het niet waard-
Dichtbij het hotel parking Theatre, daar kunt u uw auto kwijt, valetparking aanwezig, puisterige jongelingen die uw auto wel even “wegzetten” geen behoefte aan.

Datum van verblijf: augustus 2017
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank gnikep
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hubert B, Directeur général van Le Place d'Armes Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 augustus 2017
Google-vertaling

Dear Xióng M,

Thank you for sharing with us your Hotel Le Place d'Armes experience as we value very much feedback from our guests.

We know that the access to the hotel can be tricky as we are located in the middle of the pedestrian zone. To help our guest arrive to us, we send access plans to guide them through the pedestrian zone and the reception team is always at their service to help them reach us by giving final directions when needed.

Their are indeed other parking possibilities in the city center but most of the parking will charge you by the hour while we propose the unique price of 28€ including valet service and unlimited exits.

We hope that we will be able to welcome you again soon

Best regards

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 augustus 2017 via mobiele applicatie

In het hart van Luxemburg gelegen. Mooie kamer en vriendelijk personeel. Ik zou zelf de valet service niet aanraden. Dit omdat je dichtbij in een parkeergarage kan parkeren endat wss goedkoper is. Ook is het heel vervelend om te rijden midden in het centrum.

Datum van verblijf: augustus 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Kaatje2020
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hubert B, Directeur général van Le Place d'Armes Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 augustus 2017
Google-vertaling

Dear kerensa p,

Thank you for leaving behind your feedback about your stay with us.

As we are located in the city center, in the heart of the pedestrian, we know that it is sometimes a bit tricky to access the hotel with your vehicle. When we are aware of an arrival with a car, we always send an access plan to help our guest to reach us.

They are of course other parking possibilities in the city center, but most of them will charge you by the hour, while we propose for the unique price of 28.00 a parking for the whole day, including valet service.

We thank you again for your comment as we greatly appreciate feedback from our guests

Best regards

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 april 2016

leuk hotel in het centrum van Luxemburg. Het personeel straalt je tegemoet bij binnenkomst en de check in verloopt snel en prettig.
Ik word keurig naar de prachtige kamer gebracht, waar ik een korte uitleg krijg over alles.
De kamer is mooi en rustig met een perfect bed en een mooie regen douche. Twee zaken waar je als frequent reiziger op let. Verder natuurlijk alles aanwezig op de kamer. Ontbijt prima, maar wel een beetje aan de prijs.

Kamertip: Kamers liggen allemaal prima en een standaard kamer voldoet goed
Datum van verblijf: april 2016
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Rinus G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Franck L, Directeur général van Le Place d'Armes Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 mei 2016
Google-vertaling

Dear Rinus G,

We thank you for choosing Hotel Le Place d'Armes for your stay in Luxembourg.
We are very pleased to read that you enjoyed your room and our service.
We hope to have the opportunity to welcome you again in our hotel.
Best regrads,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 maart 2016 via mobiele applicatie

Heel fijn, net en prettig hotel. Executive kamer is prima en goed. Alles is schoon en het bed ook comfortabel. Minpunt om er met de auto te komen. Midden in winkelgebied. Aankleding van restaurant kan ook wel iets sfeervoller. Beetje gedateerd en de vloer is erg vies.

Personeel is echt heel vriendelijk en ondanks dat je in de stad zit, zijn de kamers rustig.

Datum van verblijf: maart 2016
Reistype: Reisde met een partner
Bedank rishmad
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Franck L, Directeur général van Le Place d'Armes Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 mei 2016
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you for your kind words regarding the Hotel.
We remain at your entire disposal and are looking forward hearing from you again.
Kind Regards,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken