Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Geweldig”
andere reiziger heeft deze accommodatie geboekt
Zeer mooie finca met groot zwembad en mooie tuin.
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Zeer mooie finca met groot zwembad en mooie tuin.
Oprit van onze finca Mooie slaapkamer
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Zeer mooie finca met groot zwembad en mooie tuin.
Oprit van onze finca
Mooie slaapkamer
Ensuite badkamer
Genieten aan het zwembad onder onze parasols
Groot verwarmd zwembad
Één van de onze terrassen
Nog een terras achter het zwembad
Prachtig uitzicht op El Torcal
Stukje van onze mooi tuin
En nog een terras
Glooiende heuvels van Andalusië
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Finca -
2 slaapkamers, 2 badkamers, met plaats voor 4 gasten
Villanueva de la Concepcion, Province of Malaga, Andalusië

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 5 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Jolien B
2 beoordelingen
“Geweldig”
Beoordeeld op 13 september 2019 voor een verblijf in september 2019

Geweldige ontvangst in het gezellige Spanje . Een b&b met heerlijk ontbijt en groot zwembad.
Goed gelegen. Zeker de moeite , wij komen nog eens terug.

Datum van verblijf: september 2019
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
15 sep 2019
Bedankt Jolien voor deze mooie beoordeling! We kijken er naar uit jullie terug te mogen ontvangen, want jullie waren super gasten!
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jeroen250 ...
Mechelen, België
2 beoordelingen
“Prachtige B&B in prachtige omgeving!”
Beoordeeld op 25 mei 2019 voor een verblijf in mei 2019

Wij verbleven 2 nachten in deze b&b en werden goed ontvangen door Ingrid en Harry, 2 geweldige personen. Ontbijt was superlekker en met veel liefde klaargemaakt en geserveerd! De kamer was mooi ingericht en beschikt over alle comfort. Temperaturen liepen buiten richting 40 graden, toch hebben we de airco niet nodig gehad door de dikke muren van deze authentieke Spaanse boerderij. Het zwembad is heel ruim en ideaal om bij uit te rusten nadat je bent gaan wandelen in El torcal. Ook Unesco stad antequera is vlakbij, zeker ook de moeite! Je hoeft maar de oprit af te stappen en je kan prachtige wandelingen maken. De GR route en route naar compostela lopen vlak langs het huis. Wij willen zeker nog terugkomen! Dankjewel Harry en Ingrid!

Datum van verblijf: mei 2019
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
25 mei 2019
Hi Jeroen en Wim,
Jullie waren geweldige gasten en zijn natuurlijk altijd welkom hier.
Bedankt voor de mooie woorden!
Groetjes,
Ingrid en Harry.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
kpekoli
Lier, België
Niveau 5 bijdrager
56 beoordelingen
4 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 17 nuttige stemmen
“Mooie locatie met zicht op El Torcal”
Beoordeeld op 4 maart 2019 voor een verblijf in december 2018

Een aanrader voor iedereen die gastvrijheid op een mooie locatie wil. Het zwembad nodigde uit om tijdens de zomer eens terug te komen. Mooie kamers en een uitgebreid ontbijt., met elke dag een ander warm gerecht. Geen betere start om de dag te beginnen.
De eigenaars geven je ook graag tips over de bezienswaardigheden in de buurt.
Het was elke morgen een genot om op te staan omgeven door de bergen.
Ga zeker ook eens proeven van de paella in de plaatselijke bar... om duimen en vingers af te likken.
Er is op het domein parking voorzien voor de gasten.

Datum van verblijf: december 2018
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
6 mrt 2019
Hallo, heel erg bedankt voor deze mooie beoordeling! Dit motiveert ons zeker om in de toekomst op dezelfde manier verder te gaan!
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Cumbria, UK
Beoordeeld op 27 augustus 2018 voor een verblijf in augustus 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: augustus 2018
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
Antwoord van management
29 aug 2018
Hello Steve, thank you very much for this excellent review. You and your family were lovely guests. Always welcome back!
Greetings,
Ingrid and Harry
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC of haar partners.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt Tripadvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen