Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (3.885)
Beoordelingen filteren
3.885 resultaten
Waardering van reizigers
2.299
1.124
331
92
39
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
2.299
1.124
331
92
39
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 3.885 beoordelingen
Beoordeeld op 8 mei 2018

Ons verblijf in The Palace was uitstekend. Mooie,rustige kamer met uitgebreid ontbijtbuffet en s'avonds een lekker uitgebreid buffet. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Enkel onze uitstap naar Gozo geboekt in hotel liep grondig mis. Hebben dit ook niet meer kunnen doen, omdat we daags nadien terug huiswaarts vertrokken.Dus goed op voorhand reserveren. Hotel is aan iedereen aan te bevelen.

Datum van verblijf: maart 2018
Reistype: Reisde met familie
Bedank Annie D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Kevin_Callus, General Manager van AX The Palace, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 mei 2018
Google-vertaling

Dear Annie D,

I thank you for the lovely review you posted on TripAdvisor regarding your stay at The Palace

We are truly honoured to read your comments and we look forward to welcoming you back for further breaks at The Palace, be they long or short.

Sincerely,

Kevin Callus
General Manager
info@axhotelsmalta.com

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 maart 2018 via mobiele applicatie

Super ervaring, zeer vriendelijk personeel, mooie nette ruime kamers, alles gaat vanzelf, goede bediening lekker uitgebreid ontbijt dakzwembad met adembenemend uitzicht over de stad eveneens het restaurant op de zevende verdieping, leuk binnenzwembad en sauna


Datum van verblijf: maart 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Michelst1212
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Kevin_Callus, General Manager van AX The Palace, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 maart 2018
Google-vertaling

Dear Michel S,

When you stay at The Palace, your every wish is our command and nothing is too much for us. all you have to do is ask.

Many thanks for submitting your positive review about your stay at The Palace on Tripadvisor.

Looking forward to having you back.

Sincerely,

Kevin Callus
General Manager
info@axhotelsmalta.com

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 oktober 2017 via mobiele applicatie

Wij waren de eerste keer op Malta.
Er zijn voor dit 5 sterren-hotel alleen maar lovende woorden.
Het personeel staat dag en nacht klaar om je verder te helpen met al je vragen.
Wij hadden een executive room die zeker aan te raden is.
Vanuit deze kamer(7de verdiep) had je een prachtig uitzicht op de zee!
We komen hier zeker nog ooit terug.

Datum van verblijf: oktober 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Z4926ESbent
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Kevin_Callus, General Manager van AX The Palace, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 oktober 2017
Google-vertaling

Dear Z4926ESbent,

We are so delighted to read that your experience at The Palace has been such a positive and pleasant one. Such comments surely entice our motivation to persevere in our quest in achieving the guest full satisfaction.

We do hope to see you back at The Palace again soon.

Sincerely,

Kevin Callus
General Manager
info@axhotelsmalta.com

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 april 2017

Zeer goed hotel met klantvriendelijk personeel, ter zake kundig. De culinaire kwaliteiten kunnen wij niet beoordelen omdat wij graag "ons kostje scharrelen" buiten het hotel in plaatselijke gelegenheden. De ligging is stijgend vanaf de beide boulevards (zee en haven) maar wel centraal. Prima te doen mits goed ter been.
Onze kamer lag aan het atrium, dus geen balkon met uitzicht, hetgeen voor ons geen belemmering was (is immers lekker rustig). Kamer was heel mooi met twee kingsize bedden en een iets kleiner kingsize bed. Ruime badkamer. We hebben het er erg goed ervaren.

Datum van verblijf: april 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Jan B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Kevin_Callus, General Manager van AX The Palace, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 april 2017
Google-vertaling

Dear Jan B,

When you stay at The Palace, your every wish is our command and nothing is too much for us all you have to do is ask.

Many thanks for submitting your positive review about your stay at The Palace on Tripadvisor.

Looking forward to having you back.

Sincerely,

Kevin Callus
Hotel Manager
info@axhotelsmalta.com

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 februari 2017

Het 5 * hotel is gelegen op 700 meter wandelafstand van de Ferry naar Valetta gelegen en er dient een 100 meter hoogteverschil worden overbrugd.
Het meubilair van de kamers is wat achterhaald, de kamers zijn wel netjes, ruim en goed geïsoleerd.Er is apart toilet en de badkamer is voorzien van en smal bad en douche in het bad. Het slaapconfort is zeer goed.Het ontbijtbuffet is zeer uitgebreid en van goede kwaliteit.

Datum van verblijf: januari 2017
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Fredo421
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Kevin_Callus, General Manager van AX The Palace, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 februari 2017
Google-vertaling

Dear Fredo421,

Your feedback on Tripadvisor regarding your recent stay at The Palace is most appreciated and acknowledged.

All comments and suggestions made by our guests are discussed at Management level as this reflects what our guests enjoy and expect from us here at The Palace.

We do hope to see you again in the not too distant future.

Sincerely,

Kevin Callus
Hotel Manager
info@axhotelsmalta.com

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken