Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Ideaal huis voor groepen”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Vakantiewoning -
5 slaapkamers, 5 badkamers, met plaats voor 12 gasten
Xewkija, Gozo

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 5 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Engels
  • Eerst Frans
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Engels
Eerst Frans
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
paulinet2 ...
Kortrijk, België
Niveau 3 bijdrager
19 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 5 nuttige stemmen
“Ideaal huis voor groepen”
Beoordeeld op 17 juli 2019 voor een verblijf in juli 2019

Wij zijn een week in dit huis verbleven met een groep van 10. Het huis was ideaal voor ons, zeker groot genoeg en een leuk zwembad. Ook de keuken was goed uitgerust. De eigenaar was steeds bereikbaar bij vragen. Er zijn wel heel wat dieren in de omgeving (paarden, ezels, vogels, pauwen...) die 's nachts veel lawaai maken, dus oordoppen zijn geen overbodige luxe. Een aantal tips: een tweede parasol zou handig zijn, zeker als het 35-40° graden is zoals tijdens ons verblijf. Adapters voor de stopcontacten zouden ook nuttig zijn. Een minpunt is dat we telkens moesten betalen als we de airco wilden aanzetten, want echt wel nodig was om 's nachts te kunnen slapen. We gaven elke avond ongeveer 3 euro uit voor de airco, jammer dat dit niet in de prijs inbegrepen is. Bovendien werkte de oven niet. Ondanks deze minpunten toch zeker een aanrader!

Datum van verblijf: juli 2019
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
annandpau ...
Presteigne, Verenigd Koninkrijk
Niveau 4 bijdrager
30 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 9 nuttige stemmen
Beoordeeld op 23 april 2019 voor een verblijf in april 2019
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: april 2019
Je leeftijdgroep 50-64
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
25 apr 2019
Dear Anne,

Thank you for your positive feedback and for sparing some time to leave a review.

We look forward to see you again some time in the near future!

Regards,

deReday Holiday Homes
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Noeleen M
1 beoordeling
Beoordeeld op 8 maart 2019 voor een verblijf in februari 2019
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: februari 2019
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
8 mrt 2019
Dear Noeleen,

Thank you for your positive feedback and for sparing some time to leave us the review.

We hope to be able to see you again at one of our accommodations in the near future.

Regards,

deReday Holiday Homes
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
sarahewi
Ras Al Khaimah, Verenigde Arabische Emiraten
Niveau 4 bijdrager
27 beoordelingen
14 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 13 nuttige stemmen
Beoordeeld op 4 juli 2018 voor een verblijf in juni 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: juni 2018
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
4 jul 2018
Many thanks for taking time to leave a review. We're very happy you enjoyed your stay, and thank you for taking good care of the house. Of course, you are welcome back any time.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
virginie1 ...
Preaux, Frankrijk
2 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
Beoordeeld op 15 januari 2019 voor een verblijf in augustus 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: augustus 2018
Je leeftijdgroep 35-49
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
8 mrt 2019
Dear Virginie,

Thank you for your review :)

We look forward to see you again some time in the near future!

Regards,

deReday Holiday Homes
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen