Na een tip van familie een week verblijf (Girasol) geboekt in de boerderij van Eddy. Het eerste contact verliep via de email en dat gaf me direct een goed gevoel. Eenmaal bij aankomst zeer hartelijk welkom geheten door de eigenaar. Een fijne check-in waarbij aan veel dingen gedacht was. De koelkast gevult met eten en drinken zodat je niet eerst naar de supermarkt hoeft maar direct kan ontspannen aan het zwembad of prachtige tuin.
Het verblijf en tuin zijn ingericht door de eigenaar zelf en er heerst een serene rust. Alles is goed bijgehouden en de muren her en der prachtig versierd met handgeschilderde tegels. De tuin kent een diversiteit aan planten en rondom de boerderij kijk je uit over de heuvels.
Er kan gebruik worden gemaakt van een prachtige barbecue.
Het appartement "Girasol" is ingericht zodat ook mensen met een lichamelijke beperking een fijne vakantie kunnen genieten. Verder is de keuken ingericht met alle moderne gemakken zoals vaatwasser, koelkast, toaster en koffie en thee apparaat.
Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar rust en ruimte.
TripAdvisor maakt gebruik van cookies om de werking van de site voor de bezoeker te optimaliseren. Klik hier voor meer informatie of wijzig je instellingen. Door verder te gaan aanvaard je onze cookies.