Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.466)
Beoordelingen filteren
1.466 resultaten
Waardering van reizigers
502
642
209
66
47
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
502
642
209
66
47
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 1.466 beoordelingen
Beoordeeld op 25 juli 2016

4 nachten verbleven in dit hotel. Hotel is zeer goed gelegen. In de directe nabijheid van winkels, cafés, restaurants en bezienswaardigheden. Nette kamers en badkamer, geen grote luxe. Goed ontbijt, vriendelijke bediening.

  • Verbleef: juli 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank karinavNinove
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Marc E, General Manager van Radisson Blu 1919 Hotel, Reykjavik, reageerde op deze beoordelingGereageerd 27 juli 2016
Google-vertaling

Dear karinavNinove,

Thank you for posting your review.
We appreciate and thank you for choosing the 1919 as your home away from home.
Whenever you return to Iceland we would love to welcome you back here at the 1919.

With very kind regards

Marc Eberhard

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 juli 2016

Een goed hotel in Reykjavik, ruime propere kamers, niet echt luxueus maar zeer goed bedden.
Lekker en zeer uitgebreid ontbijt beschikbaar.

Aangezien het centraal gelegen is kan je makkelijk de stad te voet bezoeken.

een aanrader

  • Verbleef: september 2015, reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank PeterS12345678
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Marc E, General Manager van Radisson Blu 1919 Hotel, Reykjavik, reageerde op deze beoordelingGereageerd 7 juli 2016
Google-vertaling

Dear Peter,

Thank you for sharing your experience.
Thank you as well for choosing the 1919 as your home away from home. It great to hear that you have enjoyed your stay with us and I really appreciate your recommendation.
Whenever your travels bring you back to Reykjavik we would love to welcome you back here at the hotel.

With very kind regards

Marc Eberhard and the 1919 team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 oktober 2015

  • Verbleef: oktober 2015, reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Radisson Blu Hotels
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
RadissonBlu1919, General Manager van Radisson Blu 1919 Hotel, Reykjavik, reageerde op deze beoordelingGereageerd 26 oktober 2015
Google-vertaling

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC of haar partners.
Beoordeeld op 15 oktober 2015 via mobiele applicatie

Dit hotel is functioneel ingericht. De kamers prima en de bedden schoon. De badkamer is basis, een douchegordijn geeft nu eenmaal geen luxe gevoel. Bar is prima, maar prijzig, zoals overal in Ijsland. Ik verbleef hier één korte nacht, en heb het ontbijt niet kunnen beoordelen.

Verbleef: oktober 2015, reisde voor zaken
Bedank Arjen P
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
RadissonBlu1919, General Manager van Radisson Blu 1919 Hotel, Reykjavik, reageerde op deze beoordelingGereageerd 20 oktober 2015
Google-vertaling

Dear Arjen P,

Thank you very much for posting your review.

Please let me know when you plan to visit Reykjavik in the near future.

I hope to welcome you back to the Radisson Blu 1919 hotel and allow us to make your stay with us more special.

With very kind regards

Marc Eberhard and the 1919 team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 oktober 2015 via mobiele applicatie

Ik zat in de westwing van dit hotel in een keurige kamer. De badkamer was niet erg sfeervol en doet met de harde verlichting een beetje koud aan. Verder is er veel lawaai 's nachts van het uitgaansleven. Bar is ok en het personeel is dienstverlenend. Prima zo voor een nacht.

Verbleef: oktober 2015, reisde voor zaken
Bedank DennisdeGraaf
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
RadissonBlu1919, Director of Sales van Radisson Blu 1919 Hotel, Reykjavik, reageerde op deze beoordelingGereageerd 14 oktober 2015

Geachte gast.

Dank u voor het kiezen om te verblijven met ons op voor uw zakenreis en het versturen van uw beoordeling. We hopen dat je weer bij ons zal blijven.

Het beste,
het Radisson Blu 1919 team.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken