Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Fosshotel Raudara(Reykjavik)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 230
US$ 199
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
US$ 419
US$ 401
Hotels.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Bar/lounge
Besparingsmelding! 15% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 15% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 472 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Hilton Reykjavik Nordica(Reykjavik)
US$ 376
US$ 331
Hilton
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Icelandair Hotel Reykjavik Natura(Reykjavik)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 201
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Hotel Island(Reykjavik)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 282
US$ 202
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Hotel Leifur Eiriksson(Reykjavik)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 246
US$ 200
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Besparingsmelding! 12% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 12% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 226 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Hlemmur Square(Reykjavik)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 211
US$ 201
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Hotel Laxnes(Mosfellsbaer)
US$ 245
US$ 208
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 308
US$ 299
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
4th Floor Hotel(Reykjavik)
US$ 161
Orbitz.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Beoordelingen (1.424)
Beoordelingen filteren
1.424 resultaten
Waardering van reizigers
486
628
204
64
42
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
486
628
204
64
42
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 1.424 beoordelingen
25 juli 2016 beoordeeld

4 nachten verbleven in dit hotel. Hotel is zeer goed gelegen. In de directe nabijheid van winkels, cafés, restaurants en bezienswaardigheden. Nette kamers en badkamer, geen grote luxe. Goed ontbijt, vriendelijke bediening.

  • Verbleef: juli 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank karinavNinove
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Marc E, General Manager van Radisson Blu 1919 Hotel, Reykjavik, reageerde op deze beoordelingGereageerd 27 juli 2016
Google-vertaling

Dear karinavNinove,

Thank you for posting your review.
We appreciate and thank you for choosing the 1919 as your home away from home.
Whenever you return to Iceland we would love to welcome you back here at the 1919.

With very kind regards

Marc Eberhard

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 juli 2016 beoordeeld

Een goed hotel in Reykjavik, ruime propere kamers, niet echt luxueus maar zeer goed bedden.
Lekker en zeer uitgebreid ontbijt beschikbaar.

Aangezien het centraal gelegen is kan je makkelijk de stad te voet bezoeken.

een aanrader

  • Verbleef: september 2015, reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank PeterS12345678
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Marc E, General Manager van Radisson Blu 1919 Hotel, Reykjavik, reageerde op deze beoordelingGereageerd 7 juli 2016
Google-vertaling

Dear Peter,

Thank you for sharing your experience.
Thank you as well for choosing the 1919 as your home away from home. It great to hear that you have enjoyed your stay with us and I really appreciate your recommendation.
Whenever your travels bring you back to Reykjavik we would love to welcome you back here at the hotel.

With very kind regards

Marc Eberhard and the 1919 team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 oktober 2015 beoordeeld

  • Verbleef: oktober 2015, reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Radisson Blu Hotels
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
RadissonBlu1919, General Manager van Radisson Blu 1919 Hotel, Reykjavik, reageerde op deze beoordelingGereageerd 26 oktober 2015
Google-vertaling

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC of haar partners.
15 oktober 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Dit hotel is functioneel ingericht. De kamers prima en de bedden schoon. De badkamer is basis, een douchegordijn geeft nu eenmaal geen luxe gevoel. Bar is prima, maar prijzig, zoals overal in Ijsland. Ik verbleef hier één korte nacht, en heb het ontbijt niet kunnen beoordelen.

Verbleef: oktober 2015, reisde voor zaken
Bedank Arjen P
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
RadissonBlu1919, General Manager van Radisson Blu 1919 Hotel, Reykjavik, reageerde op deze beoordelingGereageerd 20 oktober 2015
Google-vertaling

Dear Arjen P,

Thank you very much for posting your review.

Please let me know when you plan to visit Reykjavik in the near future.

I hope to welcome you back to the Radisson Blu 1919 hotel and allow us to make your stay with us more special.

With very kind regards

Marc Eberhard and the 1919 team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 oktober 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Ik zat in de westwing van dit hotel in een keurige kamer. De badkamer was niet erg sfeervol en doet met de harde verlichting een beetje koud aan. Verder is er veel lawaai 's nachts van het uitgaansleven. Bar is ok en het personeel is dienstverlenend. Prima zo voor een nacht.

Verbleef: oktober 2015, reisde voor zaken
Bedank DennisdeGraaf
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
RadissonBlu1919, Director of Sales van Radisson Blu 1919 Hotel, Reykjavik, reageerde op deze beoordelingGereageerd 14 oktober 2015

Geachte gast.

Dank u voor het kiezen om te verblijven met ons op voor uw zakenreis en het versturen van uw beoordeling. We hopen dat je weer bij ons zal blijven.

Het beste,
het Radisson Blu 1919 team.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken