Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Fosshotel Raudara(Reykjavik)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 360
US$ 299
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
US$ 442
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Guesthouse Galtafell(Reykjavik)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 376
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
Hotel Leifur Eiriksson(Reykjavik)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 199
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
US$ 326
US$ 292
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Hlemmur Square(Reykjavik)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 228
US$ 211
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Hotel Laxnes(Mosfellsbaer)
US$ 215
US$ 202
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Hilton Reykjavik Nordica(Reykjavik)
Boek nu, betaal bij aankomst
US$ 424
US$ 342
Hilton
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
The Capital-Inn(Reykjavik)
US$ 127
US$ 118
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 453
US$ 439
Hotwire.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
Beoordelingen (1.666)
Beoordelingen filteren
1.666 resultaten
Waardering van reizigers
734
738
152
29
13
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
734
738
152
29
13
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
5 - 10 van 1.666 beoordelingen
17 augustus 2017 beoordeeld

3 nachten hier verbleven, professionele service en een zeer modern hotel, officieel 3 sterren, maar zeker 4 sterren waard,

mooie en propere kamers,
bus naar centrum stopt voor de deur (4 km van centrum)
ruime parkeermogelijkheden bij hotel.

geen restaurant van hotel zelf, doch veel restaurants in de buurt
breakfast zeker ok

  • Verbleef: augustus 2017, reisde met een partner
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank Stefan V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Keahotels, General Manager van Reykjavik Lights by Keahotels, reageerde op deze beoordelingGereageerd 30 augustus 2017
Google-vertaling

Dear Stefan

Thank you kindly for your lovely review, I am very happy you enjoyed staying at Reykjavik Lights. We put great effort into our services and hopefully you will get the change to stay with us again. Sincerely, Thorhallur

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 augustus 2017 beoordeeld

Ons laatste hotel tijdens onze rondreis in IJsland.
Ligt ongeveer een half uurtje wandelen van het centrum.
Mooi proper hotel met mooie kamers, de gordijnen zijn niet verduisterend, bij het inchecken wat problemen gehad met de lift ( moet de batch scannen in de lift anders werkt deze niet ).

  • Verbleef: juli 2017, reisde met vrienden
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank CErikHilde
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 juli 2017 beoordeeld

We verbleven hier 1 nacht als onderdeel van onze rondreis door IJsland. Het hotel is wat verder van het centrum maar met een huurauto is dat geen probleem. Bovendien is parkeren bij het hotel gratis. De kamers zijn modern en schoon. Het ontbijt was heerlijk.

  • Verbleef: mei 2017, reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Koen B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 juli 2016 beoordeeld

Wij hebben hier 2 nachten geslapen. Lichte en moderne inrichting, prima bedden en een goede douche. Goede ligging ten opzichte van het centrum en uitvalswegen.
Uitgebreid ontbijtbuffet, voldoende parkeergelegenheid.
Onder het hotel zit een goede pizzeria.
Eén van de beste verblijven tijdens onze reis door IJsland (we hebben op 11 adressen overnacht).

  • Verbleef: mei 2016, reisde met familie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Paula_Joas
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Keahotels, Manager van Reykjavik Lights by Keahotels, reageerde op deze beoordelingGereageerd 17 augustus 2016

Beste Paula

Wij danken u voor de tijd neemt om te beoordelen Reykjavik Lights Hotel, we zijn erg blij te horen dat u had een briljant verblijf bij ons en kijken ernaar uit om je weer te zien in de toekomst.

Namens het personeel
Thorhallur Friðjónsson
Hotel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 juni 2016 beoordeeld

Ik ben heel tevreden over mijn bezoek van Iceland. De mensen zijn vriendelijk en behulpzaam. Het hotel Reykjavik is goed gelegen, niet te druk en toch alles goed bereikbaar. Het hotel is ook goed verzorgd en de service is heel goed en vriendelijk.

Kamertip: Als U het iets rustiger wilt en niet ver van downtown, is dit hotel geschikt voor U.
  • Verbleef: juni 2016, reisde alleen
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Jozss H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken