Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Goede uitvalsbasis voor trip IJsland”
Beoordeling van Hotel Island

De beste prijzen voor -
Inchecken dd/mm/jjjj Uitchecken dd/mm/jjjj
Prijzen zijn voor 1 kamer, 2 volwassenen
Prijzen weergeven
Vergelijk de beste prijzen van de beste reiswebsites
en nog 11 websites!
Hotel Island
Beoordeeld als nr. 34 van 54 hotels in Reykjavik
4 weken geleden beoordeeld via mobiele applicatie

Met een groep van 14 man verbleven. Sommige kamers waren gemoderniseerd andere nog niet. Ook de oudere kamers kenden een prima basis.
Lobby, bar en eetzaal zagen er goed en modern uit. Personeel is vriendelijk en behulpzaam.
Er is een kleine spa aanwezig en je kunt op het terrein gratis parkeren.
Van hieruit is het centrum van Reykjavik wel aan te wandelen. Tripjes naar andere bezienswaardigheden per auto doen.

Verbleef: November, 2017, reisde met vrienden
Bedank Bliblabloe
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotel_Island, Front Office Manager van Hotel Island, reageerde op deze beoordelingGereageerd 3 weken geleden
Google-vertaling

Hello Bliblabloe,

Glad to hear that your group found our hotel's location a great base for your adventures and that you had a fantastic stay with us.
Thank you for taking time to write this great review.

Best regards,
Melissa Aþena

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordeling
Beoordelingen (565)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 8 van 565 beoordelingen

2 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

De locatie van het hotel is niet leuk, soort industrie terrein. Wij zaten in een oude kamer maar was verder goed te doen.
(Niet heel bijzonder)

Bedden redelijk, ontbijt lekker en keuze was redelijk.

Voor 1 nacht was dit hotel goed te doen.


Verbleef: Augustus, 2017
Bedank Manouk K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotel_Island, Front Office Manager van Hotel Island, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 augustus 2017
Google-vertaling

Hello Manouk K,

Thank you for taking time to write a review of your recent stay with Hótel Ísland.

The hotel is located near the Laugardal district, the recreational park comprises of the biggest pool in the city, a skating rink, football arena and the botanical gardens. Near us as well are 4 other major hotels, 12 restaurants and 2 well known health and spa centers.

Glad to hear that you had a nice stay and hope to welcome you again on your next visit to Reykjavík.

Best regards,
Melissa Aþena

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Onze reis hier begonnen en geëindigd .
De lobby ziet er veelbelovend uit, modern en luchtig.
De eerste kamer was netjes maar had duidelijk gebruikssporen en was wat verouderd.
Het lijkt dat ze moderniseren, onze 2e kamer heel modern, ruim en nieuw. Boxspring bedden met massage funktie en een hele mooie, supermoderne badkamer! Heel fraai.
Het ontbijt " IJslands ", de ruimte is niet erg sfeervol, tafels zonder placemats en niet gedekt met kopjes en bestek.

Verbleef: Juli, 2017, reisde met een partner
1  Bedank Wilma H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 juni 2017 beoordeeld

Kamer voor drie personen geboekt, verbleven in niet gerenoveerde kamer. Weinig mogelijkheid om te verluchten (klein venster). Weinig bergruimte voor kleding! Douche te nemen met een plastieke gordijn, niet meer van deze tijd. Haardroger stuk, nieuwe gevraagd, ook stuk! Goed ontbijtbuffet! Vriendelijke receptionisten! In de aansluitende bar mochten ze wel vriendelijker zijn, echt norse mensen, wel lekker gegeten.

Verbleef: Mei, 2017, reisde met vrienden
Bedank Phe640
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotel_Island, Front Office Manager van Hotel Island, reageerde op deze beoordelingGereageerd 29 juni 2017
Google-vertaling

Hello Phe640,

Thank you for taking time to write a review and sharing your experience with us.

We have 4 different room types and we only allocate triple into our Superior room type as that can always accommodate the traffic and storage for the number of guests. Some days our rooms can get a bit warm but we do have a very good ventilation system installed to regulate the air inside the rooms but when the temperature rise higher than usual then the quickest solution would always be to crank the window wide open. We have unpredictable weather in Iceland and some days opening the small window would also mean a freezing draft within minutes.

Our team tries our best to resolve issues as quickly as possible and hopefully this was the done in your case. Please accept our sincerest apologies for any inconvenience the matters you mentioned above may have caused you.

Hope you had a great holiday in Iceland.

Best regards,
Melissa Aþena

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 februari 2017 beoordeeld

Bij aankomst eerst verkeerde sleutel gekregen kamer bleek al bezet. Na excuses snel een andere kamer gekregen met mountain view (603). Deze kamer was keurig ondanks dat het nog geen gerenoveerde kamer was. Ontbijt was prima en genoeg keuze. 1x warm gegeten maar dat was erg duur. Wij zijn door onze excursies en tijdspanne niet naar het centrum geweest en kunnen dus niet zeggen hoe ver dat was. Wel was de omgeving van het hotel niet erg bijzonder maar dat wisten we. Wel wat eetgelegen op redelijke loop afstand. Medewerkers erg vriendelijk.
Voor kort verblijf aan te raden.

Kamertip: 603 is nog niet gerenoveerd maar keurig met bergzicht
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: Februari, 2017, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Karina S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 februari 2017 beoordeeld

Wij verbleven 4 nachten in Hotel Island in een niet gerenoveerde kamer. De kamer was prima en voldeed aan alles wat je nodig hebt. Het douche water stroomde niet goed weg, maar na het melden werd dit meteen verholpen. De receptie is erg behulpzaam en wij kregen goede tips voor o.a. restaurants om te eten. Op loop afstand zit een een supermarkt en er is een parkeerplaats tegenover het hotel waar je gratis kan parkeren.

Het ontbijt bij Hotel Island was zeer goed en er is voldoende keuze om heerlijk te ontbijten.

Kamertip: Niet gerenoveerde kamers waren ook goed
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: Februari, 2017, reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Kevin M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotel_Island, Front Office Manager van Hotel Island, reageerde op deze beoordelingGereageerd 17 februari 2017
Google-vertaling

Hello Kevin M,

Thank you for taking time to write a review of your recent stay with Hótel Ísland, we truly appreciate the great comments about our staff and our services.

I am happy that you enjoyed your stay with us and hope to welcome you again on your next visit.

Best regards,
Melissa Aþena

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 januari 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Via TravelBird dit hotel geboekt. Nette kamer, groot ontbijtbuffet, leuke bistro. Altijd 2 man aan de balie om te helpen met het boeken van een tour. Info over het noorderlicht, etc.
Iedere dag schone handdoeken en verder geen verrassingen. Lift is alleen te bedienen met het sleutelkaartje van de kamer. Verder id er een spa met hot en cold tub, maar dat heb ik niet uitgeprobeerd.

Verbleef: Januari, 2017, reisde met een partner
Bedank laetitiawalter
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotel_Island, Front Office Manager van Hotel Island, reageerde op deze beoordelingGereageerd 24 januari 2017
Google-vertaling

Hello laetitiawalter,

I am pleased to hear that you had a great stay with us. Thank you for taking time to write this review and we hope that we get the opportunity of welcoming you back to Hótel Ísland on your next holiday to Reykjavík.

Warmest regards,
Melissa Aþena

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotels die je misschien ook aanspreken ...
Reizigers hebben ook deze hotels in Reykjavik bekeken
4th Floor Hotel
nr. 48 van 54 in Reykjavik
397 beoordelingen
Háaleiti
Reykjavik Lights by Keahotels
Fosshotel Raudara
nr. 41 van 54 in Reykjavik
1.154 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Háaleiti
City Park Hotel
City Park Hotel
nr. 22 van 54 in Reykjavik
317 beoordelingen
Fosshotel Baron
nr. 39 van 54 in Reykjavik
1.755 beoordelingen
Fosshotel Lind
nr. 35 van 54 in Reykjavik
986 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven

In Hotel Island geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Aanvullende informatie over Hotel Island

Adres: Armuli 9, Reykjavik 108, IJsland (Voorheen Park Inn by Radisson)
Locatie: IJsland > Regio Groot-Reykjavik (Höfuðborgarsvæðið) > Reykjavik > Háaleiti
Voorzieningen:
Bar/lounge Zakencentrum met internettoegang Gratis parkeren Kitchenette Roomservice Shuttlebusservice Rolstoeltoegang
Stijl hotel:
Beoordeeld als nr. 34 van 54 hotels in Reykjavik
Prijsklasse: € 107 - € 226 (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
Hotelcategorie:3 ster(ren) — Hotel Island 3*
Aantal kamers: 129
Reserveringsmogelijkheden:
TripAdvisor is een trotse partner van TripOnline SA, Hotels.com, Expedia, Booking.com, Ctrip TA, 5viajes2012 S.L. en HotelQuickly, dus je kunt je reserveringen bij Hotel Island met vertrouwen boeken. We helpen maandelijks miljoenen reizigers het perfecte hotel te vinden voor vakantie- en zakenreizen, altijd met de beste kortingen en speciale aanbiedingen.
Ook bekend als:
Park Inn By Radisson Island Reykjavik Hotel
Park Inn Reykjavík
Reykjavík Park Inn

Is dit uw TripAdvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding