Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Fosshotel Raudara(Reykjavik)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 228
US$ 200
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
US$ 380
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Guesthouse Galtafell(Reykjavik)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 400
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
US$ 352
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
Icelandair Hotel Reykjavik Natura(Reykjavik)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 208
US$ 202
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Hilton Reykjavik Nordica(Reykjavik)
US$ 319
US$ 295
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Hlemmur Square(Reykjavik)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 210
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Hotel Laxnes(Mosfellsbaer)
US$ 221
US$ 199
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
4th Floor Hotel(Reykjavik)
US$ 165
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Beoordelingen (682)
Beoordelingen filteren
682 resultaten
Waardering van reizigers
160
311
171
29
11
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
160
311
171
29
11
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 682 beoordelingen
2 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

De locatie van het hotel is niet leuk, soort industrie terrein. Wij zaten in een oude kamer maar was verder goed te doen.
(Niet heel bijzonder)

Bedden redelijk, ontbijt lekker en keuze was redelijk.

Voor 1 nacht was dit hotel goed te doen.

Verbleef: augustus 2017
Bedank Manouk K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotel_Island, Front Office Manager van Hotel Island, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 augustus 2017
Google-vertaling

Hello Manouk K,

Thank you for taking time to write a review of your recent stay with Hótel Ísland.

The hotel is located near the Laugardal district, the recreational park comprises of the biggest pool in the city, a skating rink, football arena and the botanical gardens. Near us as well are 4 other major hotels, 12 restaurants and 2 well known health and spa centers.

Glad to hear that you had a nice stay and hope to welcome you again on your next visit to Reykjavík.

Best regards,
Melissa Aþena

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Onze reis hier begonnen en geëindigd .
De lobby ziet er veelbelovend uit, modern en luchtig.
De eerste kamer was netjes maar had duidelijk gebruikssporen en was wat verouderd.
Het lijkt dat ze moderniseren, onze 2e kamer heel modern, ruim en nieuw. Boxspring bedden met massage funktie en een hele mooie, supermoderne badkamer! Heel fraai.
Het ontbijt " IJslands ", de ruimte is niet erg sfeervol, tafels zonder placemats en niet gedekt met kopjes en bestek.

Verbleef: juli 2017, reisde met een partner
1  Bedank Wilma H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 juni 2017 beoordeeld

Kamer voor drie personen geboekt, verbleven in niet gerenoveerde kamer. Weinig mogelijkheid om te verluchten (klein venster). Weinig bergruimte voor kleding! Douche te nemen met een plastieke gordijn, niet meer van deze tijd. Haardroger stuk, nieuwe gevraagd, ook stuk! Goed ontbijtbuffet! Vriendelijke receptionisten! In de aansluitende bar mochten ze wel vriendelijker zijn, echt norse mensen, wel lekker gegeten.

Verbleef: mei 2017, reisde met vrienden
Bedank Phe640
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotel_Island, Front Office Manager van Hotel Island, reageerde op deze beoordelingGereageerd 29 juni 2017
Google-vertaling

Hello Phe640,

Thank you for taking time to write a review and sharing your experience with us.

We have 4 different room types and we only allocate triple into our Superior room type as that can always accommodate the traffic and storage for the number of guests. Some days our rooms can get a bit warm but we do have a very good ventilation system installed to regulate the air inside the rooms but when the temperature rise higher than usual then the quickest solution would always be to crank the window wide open. We have unpredictable weather in Iceland and some days opening the small window would also mean a freezing draft within minutes.

Our team tries our best to resolve issues as quickly as possible and hopefully this was the done in your case. Please accept our sincerest apologies for any inconvenience the matters you mentioned above may have caused you.

Hope you had a great holiday in Iceland.

Best regards,
Melissa Aþena

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 februari 2017 beoordeeld

Bij aankomst eerst verkeerde sleutel gekregen kamer bleek al bezet. Na excuses snel een andere kamer gekregen met mountain view (603). Deze kamer was keurig ondanks dat het nog geen gerenoveerde kamer was. Ontbijt was prima en genoeg keuze. 1x warm gegeten maar dat was erg duur. Wij zijn door onze excursies en tijdspanne niet naar het centrum geweest en kunnen dus niet zeggen hoe ver dat was. Wel was de omgeving van het hotel niet erg bijzonder maar dat wisten we. Wel wat eetgelegen op redelijke loop afstand. Medewerkers erg vriendelijk.
Voor kort verblijf aan te raden.

Kamertip: 603 is nog niet gerenoveerd maar keurig met bergzicht
  • Verbleef: februari 2017, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Karina S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 februari 2017 beoordeeld

Wij verbleven 4 nachten in Hotel Island in een niet gerenoveerde kamer. De kamer was prima en voldeed aan alles wat je nodig hebt. Het douche water stroomde niet goed weg, maar na het melden werd dit meteen verholpen. De receptie is erg behulpzaam en wij kregen goede tips voor o.a. restaurants om te eten. Op loop afstand zit een een supermarkt en er is een parkeerplaats tegenover het hotel waar je gratis kan parkeren.

Het ontbijt bij Hotel Island was zeer goed en er is voldoende keuze om heerlijk te ontbijten.

Kamertip: Niet gerenoveerde kamers waren ook goed
  • Verbleef: februari 2017, reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Kevin M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotel_Island, Front Office Manager van Hotel Island, reageerde op deze beoordelingGereageerd 17 februari 2017
Google-vertaling

Hello Kevin M,

Thank you for taking time to write a review of your recent stay with Hótel Ísland, we truly appreciate the great comments about our staff and our services.

I am happy that you enjoyed your stay with us and hope to welcome you again on your next visit.

Best regards,
Melissa Aþena

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken