Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Stap uit het alledaagse en logeer in een vroegere gevangenis”
Beoordeling van Hotel Katajanokka

De beste prijzen voor -
Inchecken dd/mm/jjjj Uitchecken dd/mm/jjjj
Prijzen zijn voor 1 kamer, 2 volwassenen
Prijzen weergeven
Vergelijk de beste prijzen van de beste reiswebsites
en nog 7 websites!
Hotel Katajanokka
Beoordeeld als nr. 4 van 66 hotels in Helsinki
Certificaat van uitmuntendheid
7 juni 2017 beoordeeld

Mooi modern hotel,in de vroegere gevangenis van Helsinki. Gelegen in een rustige wijk vlakbij de haven als je met de boot (Viking Line) naar Tallinn wil (1u45). Tram 4 stopt voor de deur, tram 5 in de nabijgelegen straat. Centrum op loopafstand.
Mooie ruime kamers met alle comfort. Supervriendelijk personeel aan de receptie. Uitgebreid ontbijtbuffet in de kelders.
Aparte beleving, gebouw met een verhaal. Aanrader !!

  • Verbleef: Juni, 2017, reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Bert D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
EerikaRinne, Toimitusjohtaja van Hotel Katajanokka, reageerde op deze beoordelingGereageerd 9 juni 2017
Google-vertaling

Dear Bert

Thank you very much for your review & recommendation, we really appreciate it!

I hope you had a lovely time in Helsinki, and hope we will see you back in Helsinki & Hotel Katajanokka again in the near future!

Kind regards
Eerika Rinne
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.924)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

3 - 9 van 1.924 beoordelingen

12 mei 2017 beoordeeld

Slapen in een gevangenis, in een dubbele cel, maar dan heel luxe herbouwd en ingericht. Eerst dachten we dat we wat achteraf zaten, maar dat hadden we mis. Vlak bij het centrum en het mooiste: de tram stop voor de deur en vertrekt elke 10 minuten. Met een paar dagen kaart voor het openbaar vervoer, Kun je zelfs met de Ferry naar het fort eiland. In het hotel hebben ze oog voor detail, want je eet van een metalen bord, maar wat erop ligt is dan weer geen gevangenis voer.

Kamertip: Elke cel is fantastisch
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: Mei, 2017, reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Seut01
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
EerikaRinne, Asiakaspalvelujohtaja van Hotel Katajanokka, reageerde op deze beoordelingGereageerd 15 mei 2017
Google-vertaling

Hello!

Greetings from Katajanokka!
I am pleased to hear that you enjoyed your stay with us, and also appreciate our location on beautiful island of Katajanokka.
I hope you had a lovely visit to Finland, and hope we will have an opportunity to welcome you back soon again!

Kind regards
Eerika Rinne
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 mei 2017 beoordeeld

Geweldig mooi hotel..heel mooi te zien hoe ze van zo'n oude gevangenis,een modern en net hotel van gemaakt hebben..erg apart!zeer vriendelijk en behulpzaam personeel,zelfs voor t zoeken en uitprinten van routes.. heel netjes!kamers superschoon en badkamer prima in orde,met fijne douche..ontbijt was gevarieerd en erg lekker..vooral het brood was heerlijk.kortom voor mij een dikke 10!

  • Verbleef: April, 2017, reisde met vrienden
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Sjors E
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
EerikaRinne, General Manager van Hotel Katajanokka, reageerde op deze beoordelingGereageerd 15 mei 2017
Google-vertaling

Dear Sjors

Thank you for your kind feedback. I am pleased to hear that you were happy with your stay with us!
I hope we will have an opportunity to wish you welcome back soon again!

Kind regards
Eerika Rinne
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 mei 2017 beoordeeld

Fantastisch gebouw, mooie kamers, vriendelijk en behulpzaam personeel, super openbaar vervoer, stopte voor de deur. Uitgebreid ontbijt buffet. Locatie super, op het rustige eiland, maar centrum binnen handbereik

Kamertip: don't know
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: April, 2017, reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Martine V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
EerikaRinne, Toimitusjohtaja van Hotel Katajanokka, reageerde op deze beoordelingGereageerd 17 mei 2017
Google-vertaling

Dear Martine

Thank you for your kind feedback. I am very happy to hear that you had a lovely stay with us, and that you also enjoyed our location on the lovely island of Katajanokka.

I wish you a lovely summer season, and hope we will see you again soon!

Kind regards

Eerika Rinne
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 april 2017 beoordeeld

De oude gevangenis is prachtig verbouwd tot schitteren en luxe hotel. Luxe en comfortabele ruime kamers. Heerlijke bedden. Zalig en overdadig ontbijtbuffet. Prima restaurant in de linnenkelder. Super vriendelijk en Engelstalig personeel.
Neem tram nr 4 naar katajanokka, stopt voor de deur. Maar de belangrijkste locaties in het cetrum liggen haast op

Verbleef: April, 2017, reisde met vrienden
Bedank Tox-downunder
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
EerikaRinne, Toimitusjohtaja van Hotel Katajanokka, reageerde op deze beoordelingGereageerd 18 mei 2017
Google-vertaling

Hello

Warm greetings from Katajanokka!
I am pleased to hear that you enjoyed your stay with us.
I hope your visit to Helsinki and Finland exceeded your expectations too, and hope we
will have an opportunity to welcome you back when you are visiting Helsinki next time!

Kind regards

Eerika Rinne
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 april 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Prachtig hotel, vroeger gevangenis. De authenticiteit is grotendeels bewaard gebleven. Je waant je op sommige plekken echt nog in een "gevangenisfilm". Goed restaurant in de kelder. En een redelijke fitness ruimte.

Verbleef: April, 2017, reisde voor zaken
Bedank bgzinkweg
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
EerikaRinne, Toimitusjohtaja van Hotel Katajanokka, reageerde op deze beoordelingGereageerd 18 mei 2017
Google-vertaling

Hello

Thank you for your valuable review. I am pleased to hear that you enjoyed your stay with us, and were happy with the service.

I wish you a lovely spring time, and hope we will have an opportunity to welcome you back again in the future.

Kind regards
Eerika Rinne
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 april 2017 beoordeeld

Het hotel is gehuisvest in een oude gevangenis. Het karakter van het gebouw is goed bewaard gebleven. De kamers zijn klein, maar praktisch ingericht en de badkamer is voldoende groot. Het ontbijt is uitgebreid en goed verzorgd. Het personeel gereserveerd, maar gedienstig.
Het hotel is iets buiten het eigenlijke centrum gelegen. Een wandeling via de noordkant van Katajanokka naar het centrum is best aangenaam. De tramhalte is vlak voor het hotel en brengt je in geen tijd naar het centrum.
Absoluut geen spijt van de hotelkeuze, wel van de periode: april is nog net iets te winters en Helsinki is nog niet volledig ontwaakt uit zijn winterslaap.

  • Verbleef: April, 2017, reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank 624linda
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
EerikaRinne, Toimitusjohtaja van Hotel Katajanokka, reageerde op deze beoordelingGereageerd 17 mei 2017
Google-vertaling

Dear Linda

Thank you very much for kind feedback.
I must agree with you; April in Helsinki was weatherwise pretty awful this year; I hope we will have an opportunity to welcome you back when it is a bit warmer!

Kind regards
Eerika Rinne
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotels die je misschien ook aanspreken ...
Reizigers hebben ook deze hotels in Helsinki bekeken
Fabian Hotel
nr. 2 van 66 in Helsinki
1.232 beoordelingen
Vironniemi
Scandic Grand Marina
Scandic Grand Marina
nr. 21 van 66 in Helsinki
2.508 beoordelingen
Hotel F6
nr. 1 van 66 in Helsinki
553 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Hilton Helsinki Strand
nr. 7 van 66 in Helsinki
768 beoordelingen
Hotel Lilla Roberts
nr. 3 van 66 in Helsinki
606 beoordelingen
Scandic Paasi
nr. 9 van 66 in Helsinki
1.405 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven

In Hotel Katajanokka geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Aanvullende informatie over Hotel Katajanokka

Adres: Merikasarminkatu 1a, Helsinki 00160, Finland
Locatie: Finland > Uusimaa > Helsinki > Vironniemi
Voorzieningen:
Bar/lounge Zakencentrum met internettoegang Fitnesscentrum / sportruimte Gratis ontbijt Gratis snelle internetverbinding (wifi) Kinderactiviteiten (kind-/gezinsvriendelijk) Huisdieren toegestaan (hond-/huisdiervriendelijk) Restaurant Roomservice Rolstoeltoegang
Stijl hotel:
Nr. 2 voordelig hotel in Helsinki
Nr. 4 familiehotel in Helsinki
Nr. 4 luxe hotel in Helsinki
Nr. 4 romantisch hotel in Helsinki
Nr. 5 zakenhotel in Helsinki
Prijsklasse: € 98 - € 183 (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
Hotelcategorie:4 ster(ren) — Hotel Katajanokka 4*
Aantal kamers: 106
Reserveringsmogelijkheden:
TripAdvisor is een trotse partner van Expedia, Booking.com, TripOnline SA, Ctrip TA, Hotels.com en 5viajes2012 S.L., dus je kunt je reserveringen bij Hotel Katajanokka met vertrouwen boeken. We helpen maandelijks miljoenen reizigers het perfecte hotel te vinden voor vakantie- en zakenreizen, altijd met de beste kortingen en speciale aanbiedingen.
Ook bekend als:
Best Western Helsinki
Helsinki Best Western

Is dit uw TripAdvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding