Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.096)
Beoordelingen filteren
1.096 resultaten
Waardering van reizigers
343
520
186
38
9
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
343
520
186
38
9
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 1.096 beoordelingen
Beoordeeld op 17 juli 2017 via mobiele applicatie

Dit is een lekker goed en modern hotel dat zich aan de linkerzijde van het fraaie treinstation van Helsinki bevindt. Aardig personeel en kwaliteit prima, kamers niet overdreven groot, maar wel schoon en netjes.

Datum van verblijf: juli 2017
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank Wouter61
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Mari S, Front Office Manager van Holiday Inn Helsinki City Centre, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 juli 2017
Google-vertaling

Dear Wouter61,

It is lovely to read your review. We appreciate the time you took to share these comments. We are happy to hear that you enjoyed and got good service from our staff members also. You are warmly welcome again to stay as our guest at Holiday Inn Helsinki City Centre again!

Best regards,
Kati Salminen
Duty Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 juni 2016

Prima hotel, vriendelijke service, nette kamers en een heerlijke douche. Uitgebreid ontbijt en gunstige ligging nabij het station. Als IHG member krijg je sneller internet waar je inderdaad gewoon filmpjes kunt bekijken zonder problemen.

Kamertip: Kamers zijn goed geisoleerd, allemaal prima
Datum van verblijf: juni 2016
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Jenapeku
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Mari S, General Manager van Holiday Inn Helsinki City Centre, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 juni 2016
Google-vertaling

Dear Jenapeku ,

Thank you for your review! Nice to see, that you felt totally satisfied with our services. I hope to see you soon again in Holiday Inn Helsinki City Centre!

Best regards, Mari Salonen General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 april 2014

Keurig hotel op een prettige plek. Schoon, mooi. Kan geen raam open, wel goede airco. Ontbijt is astronomisch duur en die hotelbar.....gaat om 22 uur dicht, maar dat zijn regels van het land. De kamers zijn verder super, goede bedden, heerlijke douche en mooie verlichting. Simpel wifi

Kamertip: Vraag een kamer aan de stadkant
Datum van verblijf: april 2014
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Paulienv_12
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 augustus 2013

Mooie kamers, zeer goede ligging maar slechte communicatie.
De balie medewerkster vroeg of we een ontbijt wilden en zei dat dit 10 eu. pp was.
Goed ontbijt niks mis mee, maar bij het afrekenen bleek het ontbijt 18.5 p.p te zijn.
beetje jammer want dat was het niet waard.

Datum van verblijf: juli 2013
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank DvS1996
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 januari 2013

Mooi en goed hotel, personeel is vriendelijk en service-gericht. Goed ontbijtbuffet, mooie kamers.
Mooie suna, zals je mag verwachten in Finland natuurlijk. Hotel is centraal gelegen, in het centrum en aan het station. Goede restaurants zijn in de directe omgeving.

Datum van verblijf: februari 2012
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank PvanBeusekom
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken