Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.523)
Beoordelingen filteren
2.523 resultaten
Waardering van reizigers
702
1.131
480
155
55
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
702
1.131
480
155
55
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 2.523 beoordelingen
Beoordeeld op 21 juni 2017 via mobiele applicatie

Prima gelegen hotel. 2 km van het centrum. Heerlijk ontbijt ( inclusief). Vraag bij het reserveren om een kamer met uitzicht op het park. Helsinki heeft een heel handig fietsuitleen systeem. Meld je aan en voor 10 euro per week kan je steeds een fiets pakken voor een half uur.

Datum van verblijf: juni 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Marjolijn1
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ParkHelsinki1, Manager van Scandic Park Helsinki, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 september 2017
Google-vertaling

Dear Marjolijn1,

Thank you for taking the time to review your stay at Scandic Park Helsinki. We appreciate and value all of our guest's feedback and we are pleased to know you had a great experience with us.

We look forward to your next stay with us !

Kind regards,

Samuli, Hotel Manager


Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 mei 2017

Een keurig ingericht maar zakelijk hotel. Bus van en naar luchthaven stopt tegenover het hotel.
Loopafstand naar het centrum van Helsinki is ca 15 minuten. Prima kamer (verwarming moeilijk te regelen) en goed ontbijt.

Datum van verblijf: april 2017
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met ScandicHotels.com
Bedank J3149AZpierrep
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ParkHelsinki1, Manager van Scandic Park Helsinki, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 mei 2017
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you for your recent stay and review. We are so to hear you enjoyed your time with us and we look forward to your next visit!

Kind regards,

Samuli, Hotel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 april 2017

Pasen 2017 met verblijf in Scandic park hotel. Heel goed hotel, alles te wensen was aanwezig en de mensen zijn erg behulpzaam en vriendelijk. Gewoon een top hotel. De ligging aan tramhalte was erg praktisch. Ook het restaurant is goed en het ontbijt overdadig veel en lekker.

Datum van verblijf: april 2017
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met ScandicHotels.com
Bedank 673hendrikp
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ParkHelsinki1, Manager van Scandic Park Helsinki, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 mei 2017
Google-vertaling

Dear Hendrik,

Thank you for your feed-back! It is awesome to read that you like our hotel and our services!

You are warmy welcome to stay with us again!

Best Regards,

Piia
Shift Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 december 2016

Helsinki is niet zo groot en vanuit dit hotel is alles prima te lopen. Scandic Mannerheimintie is een gemiddeld en ietwat versleten hotel. De algemene ruimtes zijn wel oké. De kamers zijn oud, de vloerbedekking, de bedden, de stoelen, de badkamer, alles is oude meuk. Na de vondst van een nepwimper en een tandpasta dop was ik ook niet meer zo overtuigd van de schoonmaak. Wel een lekker bed. Evenals het ontbijt, dat is ook prima. Zou ik de volgende keer weer hier overnachten? Nee, dan zou ik toch naar Klaus K gaan.

Datum van verblijf: december 2016
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank JosKlinge
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ParkHelsinki1, Guest Relations Manager van Scandic Park Helsinki, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 december 2016
Google-vertaling

Dear Jos,

Thank you for your stay and feedback.

I can see that you got our classical room. We are having two different kind of rooms - classical rooms (facelifting) and totally new rooms (renovated 2- years ago). For the next time we could give you a new room. We are very sorry you were not satisfied with the cleanliness of the room. We have discussed your experience with our Executive Housekeeper.

If your travel brings you back to the Helsinki, we hope you will give us another chance to give you the better experience you deserve.

Have a good day.

Kind regards,
Liisi

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 oktober 2016 via mobiele applicatie

Sinds bijna 10 jaar ons vaste adres in Helsinki waar we jaarlijks meerdere malen met ons gezin overnachten. Prachtige wandelroute naar het centrum langs Töölönlahti. Sauna op de 9e verdieping met uitzicht over de stad. In de zomertijd erg populair bij gezinnen waardoor het druk kan zijn bij ontbijt& in het zwembad.

Datum van verblijf: oktober 2016
Reistype: Reisde met familie
Bedank maasar
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ParkHelsinki1, Guest Relations Manager van Scandic Park Helsinki, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 november 2016
Google-vertaling

Dear Maasar,

Thank you for your valuable feedback concerning our summer time challenge with the families. We are developing all the time new ideas to improve our services on this matter. I am so delighted to hear that you come back year after year to stay with us, and I hope we will see you still in the future.

With kind regards,
Eeva, Shift Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken