Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
US$ 160
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Crowne Plaza Hotel Helsinki(Helsinki)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 148
US$ 127
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
Besparingsmelding! 11% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 11% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 143 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Scandic Paasi(Helsinki)
US$ 228
US$ 181
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Hilton Helsinki Strand(Helsinki)
US$ 213
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Zwembad
  • Restaurant
US$ 236
US$ 178
ScandicHotels.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
US$ 176
US$ 147
Trip.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
US$ 85
US$ 80
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
US$ 182
US$ 161
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Inclusief ontbijt
  • Restaurant
US$ 220
US$ 193
Priceline
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Beoordelingen (2.779)
Beoordelingen filteren
2.779 resultaten
Waardering van reizigers
815
1.248
534
133
49
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
815
1.248
534
133
49
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 2.779 beoordelingen
9 mei 2018 beoordeeld

Op enkele honderden meters van het centrum gelegen. Uiterst vriendelijk personeel met humor en correct. Een zeer uitgebreid ontbijt. Fantastische plek aan de haven. Een levendig hotel, zowel voor jongeren, als ouderen. 10 dagen heerlijk ontspannen in een fantastische stad. Voor herhaling vatbaar.

  • Verbleef: mei 2018, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met ScandicHotels.com
Bedank wweber898596
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GrandMarina, Kundansvarig van Scandic Grand Marina, reageerde op deze beoordelingGereageerd 18 mei 2018
Google-vertaling

Hello wweber898596,

Thank you for the great review you wrote! You made me very happy and proud of my team members. How lovely, that you stayed here for 10 days. I hope you will come back again really soon again for 10 days more!

Have a fantastic day!

Best Regards,
Emmy Finne
Guest Relations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 april 2018 beoordeeld

  • Verbleef: april 2018, reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met ScandicHotels.com
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
GrandMarina, Guest Relations Manager van Scandic Grand Marina, reageerde op deze beoordelingGereageerd 2 mei 2018
Google-vertaling

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC of haar partners.
10 januari 2018 beoordeeld

Dit hotel is gevestigd in een voormalig pakhuis aan de haven. Het is een sfeervol hotel, wel wat groot. Jammer dat er niet wat meer authentieke elementen bewaard zijn gebleven. Maar verder zijn het goede kamers met comfortabele bedden. Het hotel heeft een ruime lobby en in de ochtend een erg goed ontbijtbuffet. Binnen een paar minuten lopen sta je in de oude stad.

  • Verbleef: oktober 2017, reisde voor zaken
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Kees d
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GrandMarina, Kundansvarig van Scandic Grand Marina, reageerde op deze beoordelingGereageerd 24 januari 2018
Google-vertaling

Hello there Kees d,

Thank you for your nice review! I am happy, that you had a good time here with us! That's right, this is an old warehouse and here are a lot of things, that we are not allowed to change! But that is quite charming. I really hope that we will see you in the near future again! Welcome back!

Have a great day!

Best Regards,
Emmy Finne
Guest Relations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

In een oud pakhuis aan de haven op loopafstand van het centrum van Helsinki. Prachtige locatie, prima kamers. Schoon en verzorgd.. als ik een minpuntje moet aangeven dan zijn de bedden aan de zachte kant maar verder is dit echt een top hotel!

Verbleef: augustus 2017, reisde met een partner
Bedank Lenno H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GrandMarina, Front Office Manager van Scandic Grand Marina, reageerde op deze beoordelingGereageerd 15 augustus 2017
Google-vertaling

Hello Lenno H,

Great to hear that your stay has been great with us. So nice to hear that our location suited for you. Warmly welcome again and have a wonderfull day!

Best regards
Satu Tissari
Hotel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Prachtig hotel met zeer mooie en ruime kamers. 's Morgens kan je genieten van een enorm ontbijt. Het hotel is prima gelegen vlakbij het centrum. Het personeel is zeer hulpvaardig. Zeker de moeite bij een stop in Helsinki.

Verbleef: juni 2017, reisde met vrienden
Bedank JeffreyDR
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GrandMarina, Johtaja van Scandic Grand Marina, reageerde op deze beoordelingGereageerd 14 juli 2017
Google-vertaling

Dear Jeffrey,
Lovely review! We really appreciate that you have written such a positive review. Great to hear that you recommend our hotel to other visitors as well.
Have a wonderful summer!
Best regards,
Satu Järvelä
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken