Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.056)
Beoordelingen filteren
1.056 resultaten
Waardering van reizigers
359
449
181
47
20
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
359
449
181
47
20
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 1.056 beoordelingen
Beoordeeld op 20 februari 2017 via mobiele applicatie

Prima kamers, diner viel tegen, ontbijt ronduit belabberd, brood en broodjes niet vers, uit de diepvries, bevestigd door de keuken! Wel heel vriendelijk personeel, gaf uitleg over de busverbinding en dat t ticket ook geldig was op de Ferry naar t eiland verderop, mits je daar binnen 1 uur gebruikt van maakt!

Verbleef: februari 2017, reisde met een partner
Bedank Marlou1959henk
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
RDBEspoo, Guest Service Agent van Radisson Blu Hotel, Espoo, reageerde op deze beoordelingGereageerd 23 februari 2017
Google-vertaling

Dear Marlou1959henk,

Thank you for your valuable comments! I am very happy that you enjoyed our service and room, and I want to assure you that your comments regarding restaurant and breakfast have been taken into consideration.

Kind regards
Liuba
Radisson Blu hotel, Espoo

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 juni 2016

wij kwamen aan na een lange treinreis uit Rovaniemi om 930 uur un het hotel en mochten tot onze verbazing gelijk naar de kamer en ook nog het ontbijt gebruiken tegen een gereduceerde prijs deze service hadden wij niet verwacht en kwam over als een totale verrassing ik geef dit hotel een 10+

Kamertip: gratis parkeren en snelle bus verbinding naar centrum Helsinki
  • Verbleef: juni 2016, reisde met een partner
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank Theo K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
RDBEspoo, Guest Service Agent van Radisson Blu Hotel, Espoo, reageerde op deze beoordelingGereageerd 25 juni 2016
Google-vertaling

Dear Theo K,

I cannot express how happy I was to read your marvellous review!
You are more than welcome to visit us again during your future travels.

Have a wonderful summer!
Liuba Milakhina
Guest Service Agent

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 juni 2016

  • Verbleef: juni 2016, reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Radisson Blu Hotels
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
RDBEspoo, Guest Service Agent van Radisson Blu Hotel, Espoo, reageerde op deze beoordelingGereageerd 12 juni 2016
Google-vertaling

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC of haar partners.
Beoordeeld op 11 maart 2016

  • Verbleef: maart 2016, reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Radisson Blu Hotels
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
RDBEspoo, Guest Service Agent van Radisson Blu Hotel, Espoo, reageerde op deze beoordelingGereageerd 14 maart 2016
Google-vertaling

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC of haar partners.
Beoordeeld op 12 februari 2016

  • Verbleef: februari 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Radisson Blu Hotels
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
RDBEspoo, Guest Service Agent van Radisson Blu Hotel, Espoo, reageerde op deze beoordelingGereageerd 22 februari 2016
Google-vertaling

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC of haar partners.
Meer beoordelingen bekijken