Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.262)
Beoordelingen filteren
1.263 resultaten
Waardering van reizigers
392
533
218
72
48
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
392
533
218
72
48
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 1.263 beoordelingen
Beoordeeld op 28 mei 2018

Goed hotel, mooie moderne kamer, lobby beetje saai, super vriendelijk personeel. Restaurant op 12 met spectaculair uitzicht over de haven. Ontbijt eenvoudig maar goed. Zeker goede locatie om de stad te verkennen

Kamertip: Goede seals mogelijk
Datum van verblijf: mei 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank arthurk980
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Rebecka L, Kundansvarig van Hotel Riverton, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 31 mei 2018
Google-vertaling

Dear Arthur K,

Thank you so much for your wonderful review and lovely words regarding our staff. We take a lot of pride in giving personal and genuine service and it is really nice to hear that you appreciated it so much!
We are very happy that you had such a great stay and time in Gothenburg and we hope to get the chance to welcome you back soon.

Best regards,

Rebecka Ljungberg
Guest Relations Hotel Riverton

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 maart 2017 via mobiele applicatie

Gemiddeld hotel gelegen in Gothenburg vlakbij het water. Kleine kamers en hele klein douch en wc ruimte. Fitness is eveneens klein en niet uitgebreid. Daar in tegen is het ontbijt van uitstekende kwaliteit.

Datum van verblijf: maart 2017
Bedank vos08244
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Rebecka L, Kundansvarig van Hotel Riverton, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 april 2017
Google-vertaling

Hi Paul V,

Thank you for staying with us.
We are happy to see that you liked our breakfast buffet and hope that you had a pleasant stay overall.
I am happy to let you know that we will go through some renovations where our gym will be moved to a new and larger space. We think that is something that many of our regular guests will really appreciate and I hope the changes will be completed if you come back to stay with us again.

Have a nice day and welcome back!

Kind regards,
Rebecka Ljungberg
Guest Relations Riverton

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 september 2016 via mobiele applicatie

+ Mooie verzorgde kamer
+ Lekker en verzorgd ontbijt
+ vriendelijk personeel

- Beetje gesukkel met de kamer kaart die je ook nodig hebt voor de lift, in onze groep verschillende mensen gehad die hun kaart niet meer werkte na enkele keren,
- Skybar sluit exact op de minuut, wij moesten een half uur op voorhand onze laatste bestelling doorgeven en we hebben aan de toog moeten bestellen en alles zelf gaan halen, niet echt wat je zou verwachten...

Datum van verblijf: september 2016
Bedank LiesbethVrn
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Rebecka L, Kundansvarig van Hotel Riverton, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 oktober 2016
Google-vertaling

Hi LiesbethVrn,

I am really glad you had a nice stay and liked our staff, the rooms and breakfast!
We know that our key cards are a bit sensitive, if they are close to magnets or mobile phones the will get demagnetized. This is a common problem for many hotels since everyone uses mobile phones frequently and many have a a mobile case with a clasp containing a magnet. We are however waiting for a delivery of a new type of key card and we hope that they will be a little less sensitive.

Kind regards,
Rebecka, Guest Relations Riverton

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 augustus 2016 via mobiele applicatie

Aardig hotel voor een paar nachten. Het hotel ligt redelijk centraal en binnen een paar minuten ben je in de winkelstraten. Helaas waren ee werkzaamheden waardoor de airco het niet deed. Hierdoor was her behoorlijk warm op de kamer. Ontbijt was wel heel uitgebreid

Datum van verblijf: augustus 2016
Reistype: Reisde met een partner
Bedank 971bartt
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Rebecka L, Kundansvarig van Hotel Riverton, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 oktober 2016
Google-vertaling

Hi Bart t,

Thank you so much for staying with us.
We were installing aircondition earlier this year so that we can now provide it in all our rooms. I am sorry that it wasn´t completed when you were here but if you ever come back to Gothenburg I hope you will come back to try our new cooler rooms!

Kind regards,
Rebecka, Guest Relations Riverton

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 april 2016

Datum van verblijf: april 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Amoma.com
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
Meer beoordelingen bekijken