Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.435)
Beoordelingen filteren
1.435 resultaten
Waardering van reizigers
600
539
211
64
21
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
600
539
211
64
21
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 1.435 beoordelingen
Beoordeeld op 13 augustus 2018 via mobiele applicatie

Perfect wat we nodig hadden voor een 2-daagse citytrip aan de stad Goteborg. We werden goed geholpen door persoon aan receptie. Net over de veerboot om naar het centrum te gaan, met een dagpas kunnen er 3 kinderen gratis meereizen met 1 volwassene. Een aanrader!

Datum van verblijf: augustus 2018
Reistype: Reisde met familie
Bedank RenaudM183
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Anders S, Hotelldirektör van Quality Hotel 11 & Eriksbergshallen, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 augustus 2018
Google-vertaling

Thank you for your review, we are very happy to hear that you enjoyed your stay.

Anders Sköld,
Quality Hotel 11 & Eriksbergshallen

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 augustus 2017 via mobiele applicatie

Prima hotel op top lokatie aan de zuid oever van de Göta. Modern en van alle moderne gemakken voorzien. Het vrij nieuwe hotel lijkt gevestigd in een voormalige fabriekshal of pakhuis. Dus geen moderne slaapfabriek. De bereikbaarheid is prima zowel met eigen auto als met openbaar vervoer. Voor de deur stopt de stadsferry, die je in korte tijd naar de Opera of het stadscentrum brengt. 's Avonds rustige omgeving.
Buitengewoon vriendelijke medewerkers die het begrip hospitality goed begrijpen.

Datum van verblijf: augustus 2017
Reistype: Reisde met een partner
2  Bedank PD3S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Anders S, Hotelldirektör van Quality Hotel 11 & Eriksbergshallen, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 augustus 2017
Google-vertaling

It is always a pleasure to hear what our guests enjoy most about their stay and I understand that our location and my friendly colleagues was at the top. Thank you for letting us know, I really appreciate it.

Anders Sköld
Quality Hotel 11 & Eriksbergshallen

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 februari 2017 via mobiele applicatie

Net hotel, fijne locatie en prima restaurant en ontbijt. Vlakbij centrum, pak de ferry naast het hotel en je bent er vlot! Kamers zijn netjes, net als badkamer. Personeel is behulpzaam en beleefd. Aanrader.

Datum van verblijf: februari 2017
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank Peter H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Katarina G, Hotel Manager van Quality Hotel 11 & Eriksbergshallen, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 februari 2017
Google-vertaling

Thank you for letting us know about your stay, we are very happy that you enjoyed our location, your room and my colleagues. We´re looking forward to welcome you back next time you are in Gothenburg!

Best Regards,
Katarina Gramatkovski
Hotel Manager
Quality Hotel 11 & Eriksbergshallen

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 december 2016 via mobiele applicatie

Propere kamers, vriendelijk personeel, alle faciliteiten aanwezig, zoals fitness en sauna. Goede ligging met een aantal toffe restaurants op wandelafstand. Uitgebreid ontbijt, misschien iets meer fruit. Personeel in de bar was niet altijd even correct.

Datum van verblijf: november 2016
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank Liesbeth T
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Magnus E, Hotel Manager van Quality Hotel 11 & Eriksbergshallen, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 januari 2017
Google-vertaling

Dear,

Thank you so much for your review :)
Wish you a happy new year and most welcome back.

Best regards
Magnus Einarsson
Hotel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 juli 2016

Groot, ruim hotel, ook goede familiekamer. Ontbijt is fantastisch, wat druk maar toch gezellig let zeer ruim, lekker en gezond aanbod. Fijne keuzes, Vb. makreel en haring, typisch Zweeds maar ook ruime keuze brood en beleg. Superontbijt ook voor mueslifans, om zelf samen je ideale muesli samen te stellen. Er wordt ook rekening gehouden met allegiëen, alles staat goed aangeduid, zelfs oog voor bioproducten. Toplocatie!

Datum van verblijf: juli 2016
  • Reistype: Reisde met familie
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank HuyzeEngels
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken