Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Perfect huisje met geweldig dakterras”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Vakantiewoning -
2 slaapkamers, 1 badkamer, met plaats voor 5 gasten
Ciudad Quesada, provincie Alicante, Valenciaanse Land

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 6 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Engels
  • Eerst Frans
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Engels
Eerst Frans
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
harrieenm ...
Tilburg
2 beoordelingen
“Perfect huisje met geweldig dakterras”
Beoordeeld op 5 maart 2018 voor een verblijf in februari 2018

Wij verbleven de afgelopen maand met 2 personen in de Quad Villa Casa Zoë. Het is ons bijzonder goed bevallen. De villa is van alle gemakken voorzien. Alles is er aanwezig zoals TV met alle Nederlandse zenders, wasmachine, ligbedden, magnetron, oven, airco, bbq e.d. Ook de keukeninventaris was ruim voldoende.
Het zwembad ligt om het hoekje en is afgeschermd, dus veilig voor kinderen.
Het huisje ligt op een berg, in een half uurtje lopen ben je bij de restaurantjes en terrasjes.Op de berg zelf hebben wij een uitstekend restaurant gevonden dat vlak bij de villa ligt voor als je een keer geen zin hebt om verder te gaan. Als je een auto huurt kun je deze parkeren op eigen terrein en afsluiten met het hek.
Wij kunnen u dit huisje van harte aanbevelen en wij gaan zeker nog een keer terug.

Datum van verblijf: februari 2018
Je leeftijdgroep 65+
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
7 mrt 2018
Dank je wel en graag tot ziens!
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
KevinK267 ...
1 beoordeling
Beoordeeld op 3 april 2018 voor een verblijf in maart 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: maart 2018
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
4 apr 2018
Thank you for your kind words.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
m55ryt
Alicante, Spanje
1 beoordeling
Beoordeeld op 31 augustus 2017 voor een verblijf in januari 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: januari 2017
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
2 sep 2017
Thank you very much! See you soon in Spain.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ArnoK33
1 beoordeling
Beoordeeld op 31 augustus 2017 voor een verblijf in juli 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: juli 2017
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
1 sep 2017
Thank you very much. We make improvements every time we are in Spain. Have made better rules / understanding about cleaning.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Sabine B
Ecublens, Zwitserland
2 beoordelingen
3 weken geleden beoordeeld voor een verblijf in juli 2019
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: juli 2019
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
6 okt 2019
Merci beaucoup!
Translation: well equiped house, shared quiet beautiful pool. Owner is easy to contact and respond quickly. Ciudad Quesada is near the sea and near some bigger cities .. a lot to do in the neighbourhood.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
FAES529
1 beoordeling
4 weken geleden beoordeeld voor een verblijf in augustus 2019
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: augustus 2019
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
24 sep 2019
Merci beaucoup !
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen