Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“ontbijt”
Beoordeling van Cykelcafé Le Mond

Cykelcafé Le Mond
Reserveren met
Cykelcafé Le Mond is niet beschikbaar op de door jou verzochte tijd. Kies een andere tijd of zoek naar restaurants die tafels vrij hebben.
De door jou geselecteerde tijd is al verstreken.
Geclassificeerd als nr. 1 van 65 Dessert in Stockholm
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 7 - US$ 19
Keukens: Gezond, Wijnbar
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Speciale gelegenheden
Dineropties: Ontbijt
Wijk: SoFo en Medborgarplatsen
11 december 2017 beoordeeld

Via tripadvisor hier gekomen. zeer gezellig cafe, iets uit de route in Stockholm. We hadden veel geluk in het vinden van een tafel. Het eten is heerlijk en snel op tafel.De bediening is zeer vriendelijk en de koffie is goed.
Het is er wel zeer druk en je moet veel geluk hebben om nog een tafel te vinden

Datum van bezoek: december 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Daniela S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (126)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 126 beoordelingen

29 oktober 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Mannen in lycra? Check.
Fietsen aan de muur? Check
Topkoffie? Check.
Maar je moet geen haast hebben want er is maar één barista.
Ook het eten is hier goed trouwens.

Datum van bezoek: oktober 2017
Bedank RPasset
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 juli 2016 beoordeeld

Een cafe met een fietsvibe. Fietsen aan het plafond, fietsshirts aan de wand. Erg lekkere (filter)koffie, toen ik er was keuze uit twee soorten. Gratis refill, dus mogelijkheid om ze allebei te proberen!

Datum van bezoek: juli 2016
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
Bedank Vincent P
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 februari 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Goed ontbijt, een bufet en je kunt zelf je eten pakken. Koffie, thee en sap mag je zoveel pakken als je wilt. Lekker muziekje erbij. Je zit hier heerlijk.

Datum van bezoek: februari 2016
Bedank maaikevanrooy
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 september 2015 beoordeeld

bij toevel 'ontdekt' super leuke bar, zeer vriendelijk personeel, mooie ambiance, maar bovenal heerlijk (verantwoord) eten!! Mooie hamburger en dito salade!
(en gratis WiFi)

Datum van bezoek: september 2015
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
2  Bedank -R0nALD28-
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Cykelcafé Le Mond bekeken, bekeken ook

 

In Cykelcafé Le Mond geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding