Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.628)
Beoordelingen filteren
1.628 resultaten
Waardering van reizigers
651
580
275
84
38
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
651
580
275
84
38
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 1.628 beoordelingen
15 oktober 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Hotel ligt op steenworp afstand van het centraal station. Ideale uitvalsbasis om de stad te verkennen. Hotel oogt modern en schoon. Ontbijt was uitgebreid en prima, miste alleen wat zoete broodjes.
Kamer was alleen wel erg klein. Opzich heb ik heen moeite met een kleine kamer, zeker niet voor 1nacht. Echter zat het bed tegen het raam aan en kon je maar aan één kant instappen en ik kon me niet of nauwelijks omdraaien of ik gaf m'n partner een elleboog. Jammer van het verder prima verblijf! Tip! Er zijn volgens mij grotere kamers dus ga daarvoor! Verder namelijk dikke prima.

Verbleef: oktober 2017, reisde met een partner
Bedank Anne H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
KristianWessman, General Manager van Comfort Hotel Malmo, reageerde op deze beoordelingGereageerd 21 november 2017
Google-vertaling

Thank you for sharing your experience. I'm glad you appreciated breakfast and cleaning although your room was quite small. As you know we have different catagories that I hope one of the will suits your needs.
///Kristian

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeer goed hotel. Modern ingericht. Mooie en schone kamer en vriendelijk personeel.
Ontbijt uitgebreid en vers.
Parkeren direkt achter het hotel. Wel tegen betaling. Bij minimaal verblijf van 2 dagen kun bij de receptie een parkeerkaart kopen. Paar minuten lopen en je staat midden in de gezellige stad.

Verbleef: augustus 2017, reisde met een partner
Bedank daansan70
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Een heerlijk hotel gehad voor drie nachten. Zeer netjes, vriendelijk personeel, veel keus voor je ontbijt, leuke kamers. Kortom een topverblijf net buiten het centrum, na 5 minuten lopen zit je in het centrum. Parkeerplaats zit erachter, echter tegen een betaling.

Verbleef: juli 2017, reisde met een partner
Bedank Nelleke d
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
9 juli 2017 beoordeeld

Ik verbleef hier bijna twee weken en iedereen was erg vriendelijk. Goede service. Elke dag een schone kamer. Ontbijt was erg lekker. Grote keuze! Wel zou dit wat meer mogen variëren voor de reizigers die langer blijven. Dit is het enige adviespuntje dat ik kan geven. Locatie is perfect, naast het station. Binnen 5 minuten lopen bent u op de markt waar u kunt genieten van een heerlijk diner, een drankje of even lekker shoppen!

Beoordeling verzameld in samenwerking met NordicChoiceHotels.com
Bedank simonepN4823SR
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
KristianWessman, Hotelldirektör van Comfort Hotel Malmo, reageerde op deze beoordelingGereageerd 11 juli 2017
Google-vertaling

Thanks for staying with us that long and share your experience.
///Kristian

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 juni 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Het Comfort Hotel in Malmö ligt dichtbij het station en de binnenstad, en is daarmee een goede uitvalsbasis.
Achter het hotel is een ruime parkeerplaats aanwezig waar je voor SKR 160 (130 voor Nordic Choice Club leden) per dag kunt parkeren.
De kamers zijn comfortabel, hebben een goed bed en een badkamer met een fijne (stort-)douche.
Het ontbijt is zeer uitgebreid, maar cappuccino ontbreekt helaas.

Verbleef: juni 2017, reisde met een partner
Bedank Kai_Reese_NL
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken