Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Moe van het winkelen, stop dan hier”
Beoordeling van Royal Smushi cafe

Royal Smushi cafe
Geclassificeerd als nr. 225 van 3.064 Restaurants in Kopenhagen
Certificaat van uitmuntendheid
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Dineropties: Ontbijt, Reserveringen
Wijk: Indre By (binnenstad)
21 februari 2016 beoordeeld

Je moet wel weten waar het zit, direct naast Royal Kopenhagen zit de toegangspoort. Een klein stukje doorlopen en daar zit Royal Smushi met z'n trendy uitstraling. Verwacht niet dat je hier direct kunt gaan zitten, want velen weten de weg naar deze plek al.
Met z'n 2-en krijg je meestal snel een plekje, maar een grotere groep vergt wat geduld.
Wij namen er even een drankje en een zoete vesnapering, die in de vitrine de bezoekers probeert te verleiden. Het interieur is strak modern, met ook wat kleine spulletjes (van Royal Kopenhagen), die deels het interieur bepalen en ook te koop zijn.

Datum van bezoek: februari 2016
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Rienv708
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (439)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

9 - 13 van 439 beoordelingen

8 februari 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Al wandelend op de Stroget op zoek naar een plek om een kop koffie te drinken, zijn we onder een poort gewandeld (vlak langs de winkel van Royal Copenhagen) en zo beland in dit iets of wat royaal en pompeus ingericht café. Koffie en thee drink je er uit porseleinen tassen van
Royal Copenhagen. De taart die we erbij gegeten hebben (paars langs de buitenkant met een bloemenmotief en een vulling van chocolade en framboos) was overheerlijk.

Datum van bezoek: februari 2016
Bedank Hugo_Nina
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 februari 2016 beoordeeld

Super leuke locatie!
Prachtig ingericht en zeer leuke gerechtjes op de menu.
Vlotte bediening. Je kan er ook leuke gadgets kopen.

Datum van bezoek: januari 2016
Bedank Elisabeth R
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 januari 2016 beoordeeld

Wanneer je in Kopenhagen bent is het Royal Smushi Cafe zeker een bezoekje waard! Dit verstopte pareltje is heel leuk voor een lekkere lunch met Smushi's of voor een bakje koffie/thee + gebakje, die uiteraard ook niet verkeerd zijn! Daarnaast is het interieur ook zeker een kijkje waard :) alvast veel plezier!

Datum van bezoek: januari 2016
Bedank Cherelle93
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 september 2015 beoordeeld

Heerlijk wat dit restaurant met vis doet. Allerlei verrassende creaties midden in het centrum van Kopenhagen. Aan Stroget naast de winkel van Royal Copenhagen

Datum van bezoek: augustus 2015
Bedank ErikDeGruyter
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Royal Smushi cafe bekeken, bekeken ook

 
Kopenhagen, Zeeland
 

In Royal Smushi cafe geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding