Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.948)
Beoordelingen filteren
2.949 resultaten
Waardering van reizigers
1.405
1.042
349
102
51
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.405
1.042
349
102
51
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 2.949 beoordelingen
Beoordeeld op 19 maart 2019

Net en schoon hotel, deed knus aan.
Kamer was klein en je moest douchen in het ligbad, niet echt mijn ding.
Er is een flinke verbouwing gaande, dus bij voorbaat een excuusbrief en oordopjes tegen evt geluidsoverlast.
Stond een fles wijn op de kamer ivm ons 12/5 jarig huwelijk, lief gebaar.

Datum van verblijf: maart 2019
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank 209marcv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ArthurHotels, Gæsteansvarlig van Hotel Kong Arthur, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 maart 2019
Google-vertaling

Thank you for reviewing us. We have rooms of many sizes and shapes which applies to the bathrooms as well. The large rooms have large bathrooms, as a general rule. The large spa rooms are fitted with a shower and a hot tub. The rest of the large rooms have a shower and a bathtub. Some of the small rooms have a bathtub as well as a shower, but sometimes there are no space for a separate shower area. The small rooms are fitted with a shower only. If you realize that you booked a room too small of your liking you are more than welcome to ask for an upgrade. Normally we can accommodate the wish. Only if we are fully booked in the categories it is obviously not possible even if we wish it was possible. Next time you must have a room change if you are not totally satisfied with your room

All the best
Marie Thyssen /Hotel Kong Arthur

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 februari 2019 via mobiele applicatie

Zeer mooi hotel op een ideale locatie. Zowel om het noordelijke deel als het centrum deel makkelijk te bezoeken met de gratis fietsen uitleen (super service!)! Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Koffers konden veilig in een afgesloten bagageruimte staan aangezien we eerder dan de inchecktijd aankwamen. Hierdoor konden we alvast Kopenhagen verkennen. De kamer was erg ruim en de badkamer super mooi gerenoveerd met regendouche. We hadden (op aanvraag) een hoge kamer (302), deze heeft uitzicht op het water tussen de gebouwen door (309 en 311 idem). Al onze aanvraag wensen zijn in vervulling gegaan. Hier en daar ook grappige en humoristische toevoegingen van het vermelden algemene informatie ipv de welbekende ‘hotelteksten’. Al met al: aanrader voor een citytrip naar Kopenhagen!

Datum van verblijf: februari 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank schullermarc
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ArthurHotels, Gæsteansvarlig van Hotel Kong Arthur, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 februari 2019
Google-vertaling

Thank you very much for your lovely review and for taking your time to get back to us. We very much appreciate that. We take all feedback very serious, whether it is positive or negative.

Pleased to hear that you enjoyed your stay with us and liked our location. We are located near the urban area Noerrebro and close to a lot of the most amazing sights of Copenhagen. As you mention it is very easy to get around in Copenhagen by bike and pleased to hear you had the chance to experience the city in that way. Happy to hear that you liked the decor og the room and the bathroom.

We hope we will have the chance to welcome you back very soon.

All the best
Amalie Holm / Hotel Kong Arthur

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 januari 2019 via mobiele applicatie

Echt een top hotel!
Vriendelijk personeel die altijd voor je klaar staan, fijne kamers voorzien van alle gemakken en een goede centrale ligging!

Huur/leen vooral een van de (gratis) fietsen van het hotel, fijne manier om de stad te leren kennen.

Datum van verblijf: januari 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank leroyy257
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ArthurHotels, Gæsteansvarlig van Hotel Kong Arthur, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 januari 2019
Google-vertaling

We are delighted to know that you had a pleasant stay at Hotel Kong Arthur - and took advantage of the free bikes we are offering. Actually, biking is the best way to get around in Copenhagen, but I think, only if you are used to biking. Otherwise it can be challenging to manoeuvre among the other road users. We hope to see you again sometime.

All the best
Marie Thyssen /Kong Arthur

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 september 2018

Een mooi verzorgd hotel met zeer vriendelijk personeel die zeer behulpzaam zijn .Ik ben er geweest met mijn twee petekinderen van 15 jaar
.Lekker ontbijt met Deense gerechten .Gelegen op wandelafstand van het centrum van Kopenhagen .

Datum van verblijf: augustus 2018
  • Reistype: Reisde met familie
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank DENHULK
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ArthurHotels, Gæsteansvarlig van Hotel Kong Arthur, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 september 2018
Google-vertaling

Thank you! This is just wonderful to read. We very much appreciate you taking your time to get back to us. We take all feedback very serious. Pleased to hear that you enjoyed your stay with us at Hotel Kong Arthur and in Copenhagen.

Thank you for complementing my colleagues in the front and our New Nordic breakfast. We think our breakfast is a great way to experience the Danish food culture. We focus us sustainability while making it and uses organic and local ingredients. Glad you liked it.

We are looking forward to welcome you back.

All the best
Amalie Holm / Hotel Kong Arthur

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 juli 2018

Prachthotel zeer aangenaam personeel en een verassend ontbijt. Geweldige locatie, ruime kamer en het huren van fietsen is een leuke optie! Kregen van de manager een fijn voorstel bij aankomst: kosteloze upgrade naar de grootste suite van het hotel. Zeer ruim met geweldige bedden en een een badkamer met ligbad en douche. Tussen 17:00 en 18:00 een gratis drankje!

Datum van verblijf: juli 2018
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank seppegeenen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ArthurHotels, Gæsteansvarlig van Hotel Kong Arthur, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 juli 2018
Google-vertaling

Thank you very much for a fantastic review. We are glad to learn you enjoyed yourself here with us, and in Copenhagen. Next time you must also experience a run with our running club. It's a free service we offer to our guests. Tuesday and Thursday afternoon a professional running coach guide a run around our neighborhood and often we pass by some of the really nice places in Copenhagen, like Dr. Louises Bridge, The National Museum of Art and Rosenborg Castle, all places in our vicinity. You only need a good pair of trainers to join in.

We hope we will have the pleasure of welcoming you again!

All the best
Marie Thyssen /Hotel Kong Arthur

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken