Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
US$ 235
US$ 198
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Ibsens Hotel(Kopenhagen)
US$ 271
US$ 206
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
US$ 250
US$ 208
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Tivoli Hotel(Kopenhagen)
US$ 265
US$ 228
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Zwembad
Copenhagen Admiral Hotel(Kopenhagen)
US$ 357
US$ 323
Hotels.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Restaurant
US$ 154
US$ 128
Expedia.com
Zie aanbieding
US$ 228
US$ 198
Official Site
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Restaurant
US$ 199
US$ 179
Booking.com
Zie aanbieding
  • Restaurant
  • Roomservice
66 Guldsmeden - Guldsmeden Hotels(Kopenhagen)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 152
US$ 137
Official Site
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Generator Copenhagen(Kopenhagen)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 146
US$ 137
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Beoordelingen (2.988)
Beoordelingen filteren
2.988 resultaten
Waardering van reizigers
1.629
1.046
241
52
20
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.629
1.046
241
52
20
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
10 - 15 van 2.988 beoordelingen
9 april 2016 beoordeeld

We verbleven gedurende 4 nachten in dit aan te raden hotel. Zeer vriendelijk personeel, lekker ontbijt, happy wine hour en mooie kamer. De ligging van het hotel, kort bij het Centraal Station, gaf ons de mogelijkheid om de stad, te voet, te ontdekken. Een aanrader...

  • Verbleef: april 2016, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank A5802MCmarcd
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 februari 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Hotel is zeer prettig gelegen op 2 minuten lopen van het centraalstation van kopenhagen.

De kamers zijn netjes en schoon, maar wel wat klein. Echter de prijs/kwaliteit is prima en de service erg goed.

Dagelijks tussen 17.00 en 18.00 free wine.

Is wel gelegen in het redlightdistrict maar daar hebben wij geen enkele last van gehad.

Verbleef: februari 2016, reisde met een partner
Bedank Martijn B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 december 2015 beoordeeld

Ligging bij het station is prima, zeker als je met de airport express arriveert. Het hotel ligt niet aan de voorkant van het station, maar het is geen probleem want je bent binnen 5 minuten in het centrum. Personeel was behulpzaam, wij kregen voldoende aandacht. Ontbijt was lekker en uitgebreid, het was wel druk op de tweede dag van ons verblijf. Bij de receptie kan je ook fietsjes huren.

  • Verbleef: januari 2015, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank newgrandy79
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 augustus 2015 beoordeeld

Een eenvoudig maar zeer goed hotel. Personeel is zeer behulpzaam, geeft goede adviezen, is absoluut niet te beroerd iets voor hun gasten te doen. ( reserveringen etc.)
Ligging van het hotel, dicht bij het station is super. Na een vliegreis, een rit met de trein is het prettig snel in het hotel te zijn. Het ontbijt in het hotel is zeer uitgebreid, lekker met leuke bediening. Voorraad wordt heel regelmatig aangevuld zodat er ook voor de late ontbijtgasten genoeg over blijft.

Verbleef: augustus 2015
Bedank R-Nieuwenhuysen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 juli 2015 beoordeeld

Wij kozen dit hotel ook voor de ligging vlak bij station maar toch op wandelafstand van centrum en vlakbij uitgaansbuurt en waren zeer tevreden. Personeel was supervriendelijk, kamers netjes en voldoende groot voor stadshotel. Happy hour was leuk en nog leuker dat er ook s avonds na 20:00 nog spontaan wijn werd aangeboden. We namen met plezier de trap naar boven: op elke verdieping stonden snoepjes of koekjes of flesjes water

Verbleef: september 2014
1  Bedank A M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken