Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
US$ 152
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
US$ 186
US$ 140
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Besparingsmelding! 20% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 20% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 176 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

US$ 203
US$ 183
Hotels.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Nilles Kro(Sabro)
US$ 191
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 160
US$ 155
Hotels.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Hotel Royal(Aarhus)
US$ 190
US$ 180
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Besparingsmelding! 13% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 13% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 206 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Aarhus Hostel(Hasselager)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 87
US$ 69
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 238
US$ 197
ScandicHotels.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Beoordelingen (765)
Beoordelingen filteren
765 resultaten
Waardering van reizigers
221
367
121
39
17
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
221
367
121
39
17
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 765 beoordelingen
12 juli 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Dit hotel ligt pal in het centrum van de stad en is heel verzorgd met aangename ruime kamers voor een kort verblijf ideaal geschikt.
Er is Free WiFi beschikbaar.
Het onthaal is heel vriendelijk! Het ontbijt is reeds beschikbaar vanaf 06:30, goed om vroeg uit de veren de stad te verkennen.

De badkamer is ruim maar toont wat oubollig.

Verbleef: juli 2016, reisde met familie
2  Bedank ronnyjd0509
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HH_Aarhus, General Manager van Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 weken geleden
Google-vertaling

Hi,

Thank you for taking the time to share your very kind feedback and review-score of the hotel when you visited us some time ago. My name is Helene Hallre and I am the newly appointed General Manager at the Radisson Blu Scandinavia Hotel here in Aarhus and I wanted to reach out to you to thank you personally for this kind feedback. I truly hope that we will get the opportunity to welcome you back to us in the future if you are ever planning a trip to Aarhus again.

Kind regards and wishing you a great day,

Helene Hallre
General Manager
Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
19 maart 2016 beoordeeld

Zeer mooi hotel en vriendelijk personeel. Kamers waren uitstekend met groot bureau voor zakelijke werk en goed ingericht, zeer schoon.
Gebruikte restaurant op 4e niveau in eerste avond en uitstekend eten met vriendelijke service.
Kortom: een plek om in Aarhus te gebruiken, hoewel de kamer prijs aan de hoge kant was. Er was echter een congres in de stad en dit had effect op de kamer prijzen. Het verlengen van het verblijf met één extra nacht was niet mogelijk en moest naar een ander hotel wat niet eenvoudig was gezien de drukte in de stad.

Bedank Willemvd
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.nl.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
RadissonBlu_Aarhus, General Manager van Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus, reageerde op deze beoordelingGereageerd 27 mei 2016
Google-vertaling

Dear Willemvd,

Thank you for taking time to give us a feedback about your stay with us.

I am very happy to hear that you enjoyed the food and our service in the restaurant.

I hope that next time when you will visit our hotel that we will be able to extend your stay.

Looking forward to welcoming you back soon

With the very best regards,

Nino D. Rosenlund
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 januari 2016 beoordeeld

Heel mooi hotel, luxe met aangrenzend een muziekzaal waar leuke bands spelen, aarhus zelf is ook een hele leuke stad om te verblijven en dit hotel is een perfecte uitvalbasis daarvoor. Het ontbijt is super

  • Verbleef: februari 2015, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Kayaswa
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HH_Aarhus, General Manager van Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 weken geleden
Google-vertaling

Hi,

Thank you for taking the time to share your very kind feedback and review-score of the hotel when you visited us some time ago. My name is Helene Hallre and I am the newly appointed General Manager at the Radisson Blu Scandinavia Hotel here in Aarhus and I wanted to reach out to you to thank you personally for this kind feedback. I truly hope that we will get the opportunity to welcome you back to us in the future if you are ever planning a trip to Aarhus again.

Kind regards and wishing you a great day,

Helene Hallre
General Manager
Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 juni 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

We zijn een weekendje aarhus geweest met vrienden en hebben het Radisson geboekt. Mooi dicht bij het station, winkel straten, restaurants, cafés en bezienswaardigheden. Naast het musikhuset en het Aros museum. Veel parkeergelegenheid voor het hotel, deze plekken horen niet bij het hotel, in het hotel kun je het kaartje omruilen zodat je altijd in en uit kunt rijden. Je betaald 144 kr per dag. De hotelkamer was netjes, schoon en ruim. Je hoort vrij weinig van de buren, heerlijke bedden goed geslapen. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam, op een dame na. Wij hadden er geen ontbijt bij dus daar kan ik niets over zeggen, wij gingen ontbijten bij een van de vele leuke bistrotjes en koffiebarretjes.Een absolute aanrader, wij komen zeker terug!

Verbleef: juni 2015, reisde met vrienden
Bedank pietertjepet
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
RadissonBlu_Aarhus, General Manager van Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus, reageerde op deze beoordelingGereageerd 7 juli 2015
Google-vertaling

Dear pietertjepet

Thank you so much for your review of our hotel. I am pleased to read that you had a good time in Aarhus, where you had the chance of trying out some of the delicious restaurants in the city.

Best regards

Nino Rosenlund
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 mei 2015 beoordeeld

Speciaal voor het Spotfestival naar Aarhus afgereist en dit hotel geboekt dat vlak naast het festivalterrein ligt. Hotel en kamer zijn top. Wifi was voor mij een noodzakelijk maar die was absoluut waardeloos...

  • Verbleef: mei 2015, reisde met vrienden
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank Paul_Otter
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
RadissonBlu_Aarhus, General Manager van Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus, reageerde op deze beoordelingGereageerd 6 mei 2015
Google-vertaling

Dear Paul_Otter
Thank you so much, for your review, and thank you for your feedback. I hope you enjoyed your time in Aarhus, and you had a good SPOT Festival. I am sorry for the issues with our WIFI. I will contact our IT-department, and ask them to follow up on this.

Best regards

Nino Rosenlund
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken