Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.363)
Beoordelingen filteren
1.363 resultaten
Waardering van reizigers
760
392
145
47
19
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
760
392
145
47
19
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 1.363 beoordelingen
Beoordeeld op 20 mei 2018 via mobiele applicatie

Zeer mooi hotel.
Alles proper en verzorgd.
Heel vriendelijke ontvangst tijdens het inchecken.
Iedereen doet zijn uiterste best om het ons naar de zin te maken.
Kamers zijn misschien wat gedateerd maar alles is super proper.
Iedereen doet z’n uiterste best om het ons naar de zin te maken.
Een aanrader

Verbleef: mei 2018, reisde met een partner
Bedank nancybZ8515DZ
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ACROTEL, Public Relations Manager van Acrotel Athena Pallas Village, reageerde op deze beoordelingGereageerd 21 mei 2018
Google-vertaling

Dear esteemed guests,

thank you very much for taking time to share with us your experience during your stay in our hotel Athena Pallas Village, member of Acrotel Hotels & Resorts.
We are glad to hear that you have enjoyed your stay with us, our facilities, services the food and of course the surroundings and the unspoiled nature of Sithonia.

Thank you once again for your kind words about our staff.

We hope to welcome you soon again in our hotel.

Kind Regards,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 september 2017

Wij verbleven met zijn tweeen in een kamer bij Athena Pallas village. De kamer was zeer ruim en schoon. Van alle gemakken voorzien. De kleine details doen het voor ons. De bediening is zeer vriendelijk. Veel luxe, Gezellige barretjes. Echt een klein dorpje.
Lekker eten. Het prive strandje met dikke kussens op de bedjes is heerlijk. Kraakhelder water .

  • Verbleef: september 2017, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Remy M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ACROTEL, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων van Acrotel Athena Pallas Village, reageerde op deze beoordelingGereageerd 16 september 2017
Google-vertaling

Dear esteemed guests,

thank you very much for taking time to share with us your experience during your stay in our hotel Athena Pallas Village, member of Acrotel Hotels & Resorts.
We are glad to hear that you have enjoyed your stay with us, our facilities, services the food and of course the surroundings and the unspoiled nature of Sithonia.

Thank you once again for your kind words about our staff.

We hope to welcome you soon again in our hotel.

Kind Regards,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 juni 2017

We zijn 8 juni terug gekomen van 12 dagen Athena Pallas. Voor het eerst met onze kleine man van bijna 3 jaar. Het hotel en de kamers zijn echt super schoon, elke dag wordt er hard gewerkt door de schoonmaaksters. Nog nooit meegemaakt dat elke dag de bedden verschoond worden! We kregen een upgrade naar een Massionette, dat was echt geweldig! Super leuke huisjes en heerlijke bedden! Voordeel hiervan is ook dat je op een rustig plaatsje in het restaurant kan zitten en een 'prive' zwembad hebt voor alleen mensen in de massionettes. Het eten in het Doxato restaurant was heerlijk! Echt authentiek grieks. Ik ga de lokale yoghurt met honing en huisgemaakte muesli echt missen!! Het avondeten is elke avond anders, wat we wel miste waren wat wirstjes en frietjes. Maar, de lieve mensen van het restaurant maakten elke avond weer wat worstjes voor onze zoon!! Ik raad niet aan om bij Lemoni te eten, dat was niks helaas... We bestelden Gyros (keken hier zo naar uit na jaren niet in Griekenland te zijn geweest) en kregen een gesneden speklap..... de mini club is ook leuk om even wat afwisseling te hebben. Het strandje is leuk om steentjes te gooien, maar wil je naar een 'echt' strand, zal je 3 km verder moeten gaan. Ze hebben overigens wel een shuttle. De drankjes vonden wij wel erg duur. 3.50 euro voor Fanta en 5.50 euro voor een milkshake! 2.20 euro voor een simpele Calippo.. Huur ook eens een bootje bij de mensen bij het hotel. Zeker de moeite waard! Wij hebben echt enorm genoten, we zijn goed geholpen en het was een heerlijk verblijf! Bedankt lieve mensen!

Kamertip: Boek een massionette
  • Verbleef: mei 2017, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
3  Bedank Claudia V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ACROTEL, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων van Acrotel Athena Pallas Village, reageerde op deze beoordelingGereageerd 26 juni 2017
Google-vertaling

Dear esteemed guests,

thank you very much for taking time to share with us your experience during your stay in Athena Pallas Village, member of Acrotel Hotels & Resorts.
We are glad to hear that you have enjoyed your stay with us, our facilities, services the food and of course the surroundings and the unspoiled nature of Sithonia.

We hope to welcome you soon again in our hotel.

Kind Regards,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 mei 2017

We waren hier 1 week met ons tweeën (begin mei'17) en vonden het een geweldig verblijf met zeer gevarieerd internationaal eten. Kiezen: naar het steentjes- en zandstrand (met bomenschaduw en luierend op strandstoelen met ruisend windje en kabbelend water om je heen en een prachtig uitzicht op de onvoorstelbaar heldere Golf van Kassandra= de Egeïsche zee , n.b. direct over de weg of samen met anderen bij de mooi verspreid liggende baden van het luxe zwembad: 2 paradijzen zo vlak bij elkaar. Ook interessant: in het weekeinde de haven van Thessaloniki en het daarbij gelegen archeologisch museum bezoeken of dichterbij het hotel het dun bevolkte schiereiland Sithonia per auto verkennen met geschikte routekaart ( direct al gevraagd aan autoverhuurbedrijf bij vliegveld Thessaloniki = 5 kwartier rijden naar Nikiti / Elia Beach). Voorzichtig regelmatig onderweg, op daarvoor geschikte plek, parkeren om te genieten van het prachtige uitzicht. Nikiti is op 9 km afstand van het hotel een mooi ' ancient village' .Ook daar de hoog gelegen begraafplaats niet vergeten te bezoeken. De Grieks Orthodoxe kerk aan het begin van het dorp kun je op zondagmorgen even kort stil, tijdens de soms enkele uren durende dienst , naar binnen en kaarsje aansteken. Kooptip: Lidl-supermarkt, buiten Nikiti aan de snelweg, is sowieso welkom adres om 1fles drinkwater p.d. per 2 personen te kopen. In hotel ook flesdrinkwater te nemen. Het Griekse hotel is een proper wit, luxe 'dorpje' : van alles extra te doen in diverse zalen of dagexcursies met groep of eigen gekozen uitstapjes ( het schiereiland heeft rotsachtige streken met bomen en af en toe een kudde geiten.Met in de dorpjes onderweg eenvoudige, leuke kleine super markets met autochtoon personeel met wie het in het Engels leuk praten is) . Athena Pallas Village : een uitstekend aan te bevelen Grieks vakantieadres voor gezinnen, alleengaanden, groepen, stellen , Van alpha t/m omega daar genoten gedurende 1 week. Fietsen daar leek ons pittig. Weinig tot geen varende boten te zien in de kustdorpen .Nederlands-Griekse zinnetjes en woorden weten is een pre. KaliemerA = Goede dag / morgen ! Oogie= nee en Ne = ....JA ! Een reisboekje uit een 2e hands-winkel kost weinig en weegt weinig als je er de belangrijkste bladzijden uitknipt en in je trolley meeneemt...Wij gunnen het bijzondere genieten daar aan veel meer Nederlanders samen met een internationaal vakantiegezelschap in vooral ook het hulpvaardige, vriendelijke hotel-restaurant en in de gezonde, rustgevende omgeving. Veel Engels sprekenden. Ondernemende vakantiegangers : Huurauto voor deze grote bosrijke, bergachtige omgeving in een nog best wel dun bevolkt gebied. Dat ook de Griekse economie en werkgelegenheid hiermee gesteund worden is wat ons betreft ook een mooie reden.

Kamertip: Gewoon tijdig aanvragen bij het hotel wat voor soort kamer je wil . Rustig gelegen of vlak bij ..... of .......
  • Verbleef: mei 2017, reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
2  Bedank hermaweerstra
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ACROTEL, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων van Acrotel Athena Pallas Village, reageerde op deze beoordelingGereageerd 23 mei 2017
Google-vertaling

Dear esteemed guests,

thank you very much for taking time to share with us your experience during your stay in Athena Pallas Village, member of Acrotel Hotels & Resorts.

We are glad to hear that you have enjoyed your stay with us, our facilities, services the food and of course the surroundings and the unspoiled nature of Sithonia. It was really nice that you have explored the nearby villages and the city of Thessaloniki.

Thank you once again for your kind words about our staff.

We hope to welcome you soon again in our hotel.

Kind Regards,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 mei 2017

Een super vakantie gehad. Heel vriendelijk personeel. Overvloed aan eten. Gezellig in de bar. Alleen een auto is een kleine must als je wat wilt zien. De kamers waren heel proper. En ze zijn de max met kinderen hier. Maar ze gaan ons er nog terug zien.

Verbleef: mei 2017, reisde met een partner
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank diether_engels
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ACROTEL, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων van Acrotel Athena Pallas Village, reageerde op deze beoordelingGereageerd 23 mei 2017
Google-vertaling

Dear esteemed guests,

thank you very much for taking time to share with us your experience during your stay in Athena Pallas Village, member of Acrotel Hotels & Resorts.

We are glad to hear that you have enjoyed your stay with us, our facilities, services the food and of course the surroundings and the unspoiled nature of Sithonia.
Thank you once again for your kind words about our staff.

We hope to welcome you soon again in our hotel.

Kind Regards,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken