Expedia.comUS$ 86
Trip.comUS$ 78
StayForLongUS$ 84
travelup.comUS$ 89
Beoordeeld op 18 september 2022

Telerustellend! Gehorige kamers met tegelvloer, dus als de buren een stoel verschuiven, hoor je dat heel goed. Boxspring met binnenveringsmatras was heel hard. Je voelt de veren heel goed. Geen topdek. Daar moesten we om vragen en veel moeite voor doen. De douche was echt belachelijk klein: 0.60x0.80 (zie fotos) met douchegordijn, ook rondom de wasbak was de ruimte veel te klein, bijna geen ruimte om je spullen neer te zetten. Airco werkt heel goed, maar maakt geluid en blaast de koude lucht op het bed, hij hangt namelijk niet op de normale plek zoals in andere hotels, maar aan de buitenmuur. Koelkast werkt goed. Ontbijt was niet lekker en erg eenvoudig, veel te weinig tafeltjes om buiten te ontbijten. Heel veel muggen rondom het zwembad en bij de zwembad bar, ook wespen en horzels. Ligbedjes zonder ligkussen. Diner: FANTASTISCH. Je krijgt de dagschotel die was heerlijk. Iedere dag anders: kipfilet/vis/salade/friet/rijst/pitabrood/ijs.

Kamertip: Vraag om een topdek matras!
Datum van verblijf: september 2022
Beoordeeld op 3 mei 2022

Het is heel leuk om hier te zijn met het grote zwembad en het personeel is ook heel aardig.
Als je het personeel vraagt of je in de lobby naar een leuke wedstrijd of sport te kijken kan dat omdat ze hebben alles.
Er is ook mooi uitzicht en er zijn leuke restaurants in de buurt.

Datum van verblijf: mei 2022
Beoordeeld op 10 november 2019 via mobiele applicatie

Hotel varres is zeker een aanrader.
Alles is netjes en word goed onderhouden.
De locatie is heerlijk, het is rustig en relaxt.
Zakynthos stad is goed te doen op loopafstand.
Vriendelijk personeel.
Als wij nog is terug gaan word het zeker dit hotel.

Datum van verblijf: oktober 2019
Beoordeeld op 17 september 2019

In een rustige omgeving, tussen de wijnstokken en olijvenbomen, dicht bij Zakinthos stad. Prime prijs-kwaliteit verhouding, erg klantvriendelijk personeel. Kleine toilet/douche en ook toe aan een opknapbeurt

Datum van verblijf: september 2019
Beoordeeld op 4 augustus 2019 via mobiele applicatie

Mooie ruime kamers, temidden groene oase, aangenaam zwembad met kinderbescherming, ligstoelen en parasols gratis ter beschikking, poolbar/restaurant met goedkope eerlijke menu. Dicht bij Zante. Met lange toegangsweg verwijderd van de openbare weg.

Datum van verblijf: augustus 2019